U pitanju je bos pumpa nego napravih lapsus
Pisao sam ja ranije, zna to i Fabija nego nema za sto da se vata bez za lapsus jer gori zato sto ga vatam stalno u laz, bilo je tu i prijetnji, pa nije dolazio , a prijetio , ma svasta, nego novi si, pa ces vidjet kakv je , polako![]()
hahahahahaha
She is only here to annoy herself!
koje je to auto staro 15 godina bolje od auta starog 5 godina (da nije jugo i da je makar priblizno ista klasa?). Mora da je tvoja kanta 1995-o i da si jedan od onih koji tvrde da se takve masine nikad vise nece pravit
dok verglas, pritiskas "DEL", udjes u BIOS i podesis latencije :dring:
(nečitko)
Linkove sam poceo da izbacam posle tvoih prozivki, prozivas svakog zivog ovdje.
Nasao si djevojku sa 25 prvi put , do tada si isao sa erotikom u wc i sad svakog tamo saljes.
Ti nekome da se sprdas sa izgled?
Covjece, indalid si, imas 25 imas vjestacki kuk, i sprdas se nekome?
Kod frizera da me sminka? Znam da si gej cim se sminkas, a i nik i avatar ti je takav.
Pricas meni da nadjem zivot? Pogledaj koliko postova imas ovdje, po vas dan si na kompjuter i na forume i pricas nekome za zivot?
Mislis ako si sa 25 prvi put uvatio djevojku za dupe da si kralj.
Zaobidji me predosadan si.
A da sam ti nebitan ne bi te nerviralo ovo sto ja pricam i ne bi prijetio
Hahahhahha... Cuo sam ja za tebe hahahha.... O kuku, ti na borislista? MOra da si kecere u USA gledao.
Pokazao si da si koliko imas hrabrosti i koliko mozes samo da prijetis samo preko interneta. To sto ti pises mene ne nervira jer si nebitan, a ovo sto ja pisem tebe nervira, znas dje zivis ali ne smijes da dodjes.
Prijetio par puta (cak jednu subotu ostao kuci da ne bude da nisam tu kad dodjes) kad ono nista , nema te.
Nema sto , jak si (preko interneta).
Moj broj ti ne trebam znas dje zivim
Sto se tice zdravlja, ne diraj ti mene, necu ni ja tebe![]()
Koja safra u crnogorskom narodu....Nije ni chudo kad ovakve slike postoje....
![]()
Last edited by stefan123; 05-09-10 at 22:42.
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Cemu sve ovo ljudi, ka' djeca ste, pricamo o kolima jeba vas pas!!!!
Njak Njak Njak
Salje mi poruku na pm i kaze ne zna dje zivim, do sad je znao ahahahahahah![]()
Ako se ne dofatite nista ucinjeli niste.
Bijo si poziw koi se neodbija
don't you need somebody to love?
fabia jeba te taj trile sto ga toliko spominjes![]()
Originally Posted by my name is ...
Evo javno da kažem da ne bi mijenjao moje auto staro 16 godina, ni za KIU pro ceed, ni za golfa 5 ni za pasata 2002, ni za oktaviju....
Ajde batalite da prijetite ka đeca, bolje da se nađete neđe u grad, popijete koji tuborg (ili pojedete kapri) i puštite gluposti...
Rekao je to u afektu........
Njak Njak Njak
ubistvo u afektu...3 do 5 godina
Originally Posted by my name is ...
Ja bih licno radije vozio neko novije OK auto nego neko sto je prije 15 godina bilo dobro.
Ne ono neki punto/yugo novi vs m3 nego slicnih(koliko toliko) performansi, but that's just me.
Last edited by N_L; 06-09-10 at 11:56.
rm -rf /
Kad sam ja djevojku nabavio , slabo je ko ovdje djevojku ima' :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Kreč, kolica i mešalica.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks