Zajeba ti tunis usrani
AKO DODJE NOCAS JEDAN MEC
Ujutro cu vam postavit tiket da vidite kako poznajem africki fudbal
hhahahahahahahhaha a dje na ovo ne stavih 50e ajvana mene![]()
Zajeba ti tunis usrani
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika....
Srecno danas momci.
deksi
owo je totalna propast owih dana.....nema trika da mogu dobit,,vazda me jedna bacaaaa...pihhhhhhhhhh...![]()
![]()
Lambda
Hrvatska - Italia H1 2,20 (u Olimp, Globet)
Clijsters - Ivanovic 1 1,30
Hrvatska ako dobije sa 3 razlike prva je u grupi i ide direktno u polufinale gdje bi je čekala Srbija (ako izbaci Italiju) a još joj više odgovara da dobije Italiju sa 2 razlike čime bi bila druga u grupi i u četvrtfinalu igrala sa slabom Njemačkom a u polufinalu sa Madjarskom. Ako ništa od toga ne ostvare igraju već u četvrtfinalu sa Srbijom, a to sigurno ne žele. U Olimp je hendikep +1 gol na kvotu 2,20 pa je realno probati.
Ana igra dobro kako nije poodavno ali mislim još nedovoljno za Kim.
Last edited by bracomn; 05-09-10 at 12:40.
Oooooo. vratia se coBra. I to sa odlicnom predlogom. Nisam znao da je u Olimpu takva situacija, a sad nemam mogucnosti za uplatu. Odlican predlog.
Royal u Kotor daje kvotu 9.00 za hendikep X na Hrvate, tj da dobiju sa tacno 2 razlike. Mislim da vrijedi nekih par eura.
Sto se tenisa tice, mislim da bi Lopez mogo da prodje cak i sa hendikepom (2 seta razlike su oko 2.20). Mislim i da bi Verdasko mogo iznenadit Nalbandiana, takodje dobra kvota.
Cekam milsjenje Signore-a sto se tenisa tice.
Bijo si poziw koi se neodbija
Blokirana CG u futuru
Uplatih sad singl Ana Ivanovic na kvotu 3.50 sa 50 i izazvah dosta cudjena svojim postupkom![]()
Haha. A ja ne znam dje mi je glava. Juce vidim da ima Parizan protiv Hajduka, a ja umislio da je to neki snimak od prije. Posle vidim zaostali mec sve sa pojacanjima, a ja ne gledah... Almagro je kuburio s povredama u zadnje vrijeme, nadam se njegovoj predaji, ako ga zdravlje ne posluzi. Ako posluzi, kvota 2.75 je odlicna. I Juzni bi trebao da dobije Iznera. Ja sam igrao od 0-2 Kongo i Sloveniju protiv Australije...
zna li ko sto se desava kad bude predaja na tenis, kako to racunaju u bookmakers kladionicu?
Ljudi danas uplacujem u futuru i vidim kvota 6 na madjare protiv makedonije reko sigurno zaebancija neka oce da namjeste i ne odigrah![]()
Greska je to. Kod nas je -6 hendikep bio na Madjare.
Ja ga pitah jer vidim cista 1 je 6 kvota veli da ne zna o cemu se radi![]()
Kiksase mi samo nasi vaterpolisti, sve drugo prodje... Kakve ajkule... Somovi:mad:
Evo jedna analiza http://www.sportskiportal.com/kladio...ju-za-vas.html
Tiper je odlican,vrijedi ga pratiti
Izgubi Almagro prvi set. Trenutno je kvota na njega 4.5. Probati.
A bilo je to odlicno za igrati. Verdasko je u punoj snazi. nejasno mi favorizovanje "rekovalescenta". Almagro je zahebo. Nenormalno mi krivo. Bolji, kompletniji, zna i da servira... U ovom mecu servirao katastrofalno, a Sam fantasticno, pa se na kraju nije ni doslo do tacke kad bi se Sam ufrcio i poceo da puca u mrezu.
Lopez ode dalje, i to dodje.
Pih, padoh na vaterpolo za jedan gol, Italijani 15 minuta bez gola, 2 precke pogodise i trt. A bio je dobar pokusaj, kvota 9![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks