Bjelić sa In tv ( ne znam mu ime ),Bane Žugić, Branko Vujisić, Milutin Grgur i Vlado Jovićević su najmrzniji likovi na tv.
Sadiković je totalno neozbiljan.
Kako kome, meni licno nije, iritira me strasno. Plus sto mi se njegove emisisje ne svidjaju uopste, svako ima neki svoj stil, njegov mi je bas bezvezan.
dva i dva su tri
Bjelić sa In tv ( ne znam mu ime ),Bane Žugić, Branko Vujisić, Milutin Grgur i Vlado Jovićević su najmrzniji likovi na tv.
Sadiković je totalno neozbiljan.
Legenda !
bio sam gost u jednoj epizodi Live Baby Live prije, mislim, sest godina, i hvala puno covjeku na pozivu, ali to je pravo mucenje.
ugura ti onaj mikrofon pred nos, i drzi ga tu pola minuta nakon sto mu odgovoris, klima glavom.
a uz to je i dan prije snimanja odlucio da promijeni to o cemu ce da se prica u emisiji.
Last edited by [kinetic]; 04-09-10 at 00:01.
bane zugic ,,
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
Je li ko pomenuo Vlada Perovica sa Atlasa? Priča..ajde moze nekako da prođe ako ga ne slušaš duže od minut. A djeluje mi kao da je izašao iz jeftinog horor filma, u ulozi osvetnika..
Mada ima šanse da se popravi... za početak neka promijeni naočare..
Svi.
....,,.
Are you suggesting coconuts migrate?
Gdje god da krenem,
tebi se vraćam ponovo,
Ko da mi otme
Iz moje duše... Vujisića.
Ozbiljno, neka ga neko otme. Gledah košarku Srbija - Hrvatska, nije normalno koliko je netalentovan za sport. Ništa živo mrčenik ne zna. Manje smisla za sport, a da više sportova komentariše, to još nisam gledao. Što će mi život bez mene majko...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Imbecil je sve živo promašio.
Maše se rukama u odbrani, a on kaže presing; daje Hrvat trojku, a on kaže samo ovo može da im pomogne; analizira (ha, analizira) četvrtinu po četvrtinu ko je bio bolji po igri, i samo rezultat četvrtina govori.
Nije monotonija,
Što me noćas ubija...
To je lobotomija,
Nlje monotonija,
Boest koja probija
Sve Vujisićeve blokade.
Ko bi rekao da će narodnjaci bit korisni za nešto...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
KOMPLET svi sportski novinari na cg prostoru!!!
Vujisić je tata za sve po gluposti i ne znanju.
Viđeh danas ono kad je Popović šutira za 2 poena a ovaj zaurlika 3 poena...
Užas.
Još pamtim 1992 i olimpijadu u Barseloni i finale USA - Hrvatska
i njegov prenos JORDAN,EVING,JONSON,znaci seljo je bukvalno imena čitao kako je napisano...
Onaj Perovic sa Atlasa,nedje je prenosio onu ligu djece.To je finale prenosio kao da je u pitanju planetarna titula Brazil-Argentina
Oni tanšu od Jovićevića(ex srbin) koji sagovorniku postavi pitanje i sam da odgovor na njega i na jedan bolestan način ti to objasni tako da onome sagovorniku ne ostane da reče ništa bez "pa složio bih se sa vama"
Last edited by rain_wind_storm; 04-09-10 at 22:13.
Kako se zove novinar koji vodi nekakvu emisiju o bandzi skokovima na Taru (na PinkM cini mi se).. ranije je radio emisije avanturistickog tipa (kanjon Nevidio isl.) ? E kako me nervira. Ne postoji recenica u kojoj nesto ne LUPI. A glas mu je kao da je zabu progutao... Neki tupson tezi! A nikad ga nisam vidjela... Mozda je zgodanhaha
a taman je tele ka mu brat Srđa Božović iz SNP
Heehheheeheh, meni su ubjedljivo najjaci kad prenose kad igraju francuzi, sa njihovim naglascima i akcentima, kad odvale ono njihovo TUIRAAAM, izgovore ga kao da su otkrili tajnu nastanka kosmosa, hahahah, i posle toga odmaraju jezik jedno 5 minuta, ovi sa RTCG![]()
![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Bilo koji sport da prenosi uvijek kaže: "teška poziciona borba"
ahhahaha jes jes
teška poziciona borba
lana sekulic!
eo vidji moram opet ja
je li realno kako je mrzan onaj tip sa atlasa, vodi zivot je lijep, cini mi se da se milo zove?!!
AAAAAAAAAAAAAA!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks