hahhaahh lagano tablice stavio.
bolje da je napisa 'soni cede plejer'
Originally Posted by my name is ...
Dobar je i Audi kvtro :-D
fabia (iako nisi tu :P) mislim da je ovaj sa tablicama idealan za novi film !?
Originally Posted by my name is ...
haaahah ali najjachi su ovi likovi, kad im rokne neshto pod haubu, onda pod obavezno sagnu glavu do ulice da vide shto je to odozdo hahahhha
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
DD777 drumski dizelas to ti je danas moderno ko ima taj je car.....![]()
![]()
Nekakvi najlon mi se zakacio ispod auta i zalijepio se valjda na granu od auspuha... Ja sam ga mako, ali je ostao komad najlona zalijepljen... Kad vozim i parkiram se, pogotovo ako je nedje na parking dje ima ljudi, svi se saginju ispod svog auta da vide sto to gori...
Moze li mi sto bit od toga ili da cekam dok ne panu dobre kise pa ga kroz kakvu rijeku provozam dok je ono fino mekano i istopljeno?
Originally Posted by Nk-001
Mislim da je u to vrijeme kad se sve to desilo imao RS4, a da je na trke vozio A4 ST.
Sreca je sto je sa ST-om bio da se profura po Budvi pa kad su mu javili mogao je brzo stic do PG. Uvece kasno, slik gume, jak motor, ma sve mu se poklopilo.
E kakve su price, da mi nije dobar Milosev drug rekao da je pao sa motora ne bi vjerovao ni to da se desilo![]()
mi na dignuta gospoCka kola imamo zastitu plasticnu pa nemamo problema s bazdom raznih pvc materijala
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Nece plastika na vareno :P
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Sad sam sa auto-pjace
2000g Golf 4 GTI, 3 vrata, od opreme "sve sem koza", OZ racing felge, gume nove 235/17 (placene 600e), metalik sivi (lakiran prije 3 god i kaze da nije udaran, inace besprekorno ofarban), presao cini mi se oko 130.000km, cipovan na 190ks, registrovan. Stanje, pa moglo bi se rec odlicno.
5500e
Sto mislite?
Last edited by Imas PM; 05-09-10 at 10:37.
sranj*, idemo dalje.....
Njak Njak Njak
meni se svidja,al ima jedan u BR cetvorka GTI Special Edition i to je 2002god i presla je manje i ma vise opreme i skuplja je cini mi se 1000eurica.
To sto je ofarban nije bas +, isto je to GTI, voze je momcici, burdikaju, vrlo je moguce da je cukana pa ispravljana i lakirana, pa neka prica vlasnik.... Ja mu ne bih vjerovao, ipak je to vozac Golfa
Njak Njak Njak
On je rekao da nije udarana bas nikad, nego je cesto grebana.. pa je covjek sredjivao za svoj merak.. a i ja mislim ovako od oka da nije udarana.. unutrasnjost savrseno ocuvana, isto tako spolja.. ima i OZ racing felme od 17'' inca..
nije. neka bzv na NK table
Zasto se drugo i lakira nego da se ne vidi da nije udarana.?.?.?
Svakako, golf je to, nista specijalno auto, svako ga ima, a to sto ce na vas pisat GTI ga ne cini nista posebnim, jer, svi mi znamo, vozacki golfa redovno lijepe GTI na auta, a i motor nije neki, 1.8 t .....
Njak Njak Njak
Nije bas tako lako, ali uz dobro oko koje zna sta gleda moze....i nisu svi udari u prednji dio, moze i zadnji dio auta udarit...
A za generalizaciju...ne shvataj sve bas ozb, mislim da jedini nisi prepoznao za'ebanciju
Njak Njak Njak
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks