stav nije nikako "mi smo podgoricani i znamo bolje" sinoc je bilo podgoricana, barana, ulcinjana, beranaca, budvana, cetinjana, kotorana, novljana, tivcana, danilovgradjana, i od pocetka navijanja za reprezentaciju bila je jedna prica, nije bitno ko je odakle i sto je i za koga navija, tu smo da navijamo za crnu goru i nista nas ne interesuje drugo
tako tu pricu da nije ujedinjena tribina nekom drugom, jer je do prosle utakmice na sjever dolazilo i jedno 20 30 niksicana i nikad nije bilo problema, kao sto ni sa momcima iz ostalih gradova nije bilo problema
podgoricani i kotorani (da ne navodim grupe) imaju najvise iskustva u navijanju i ako mislis da je to pametovanje i da je to stav od pocetka price grdno se varas,
meni ne smeta sto su niksicani poceli da idu na jug, al ipak mislim da je bolje da sa jedne tribine grmi i da se pjeva, jer ovako izleda smijesno a + sto se dijeli broj ljudi,
al mi zato smeta sto se pravi hajka i zovu ljudi iz ostalih gradova i obecava im se ne znam sto za uzvrat samo da dodju na jug
e da mislim da im je bas dobro, dovede ih policija na stadion, pred ulaz, odma na stadion, posle utakmice odma u bus i nazad za nk, bas lijepo

dok svi ostali dodju, piju po gradu, navijaju, zajebavaju se i onda zajedno put stadiona

Bookmarks