View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 445 of 2251 FirstFirst ... 3453954354414424434444454464474484494554955459451445 ... LastLast
Results 11,101 to 11,125 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Odlican pocetak. Mozda je i dobro sto smo bili na vratima pakla u zadnjih 10 min, jer to moze osnaziti moral ekipe. Pogledao sam highlights-e i iz njih samo mogu zakljuciti: zasluzena pobjeda nasih.
    Sad protiv Bugara imamo sansi, ukoliko odigramo hrabro i ne bude golova prvih 60 minuta.
    Ako povedemo rano ili ako Bugari povedu rano, pocece dejstvo cuvenog Balkanskog sindroma sa obije strane.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Odlican pocetak. Mozda je i dobro sto smo bili na vratima pakla u zadnjih 10 min, jer to moze osnaziti moral ekipe. Pogledao sam highlights-e i iz njih samo mogu zakljuciti: zasluzena pobjeda nasih.
    Sad protiv Bugara imamo sansi, ukoliko odigramo hrabro i ne bude golova prvih 60 minuta.
    Ako povedemo rano ili ako Bugari povedu rano, pocece dejstvo cuvenog Balkanskog sindroma sa obije strane.
    Treba igrati samo mirne glave. Jer tri boda iz tog duela, bi nam otvorila sirom kapiju baraza, vjerovali ili ne, bugari bi u staru bili u minusu 6 bodova, posle dotucemo svajcarce, i oni su u minusu...a mi ravnopravni do engleza sa njima.Naravno nije sve to lako, ali svi igraju fudbal.
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bogami smo bolji bili no sto sam ocekivao. cak mislim da mi bolje od ovoga u ovome sastavu ne mozemo.

isto vazi i za navijanje. ipak moram rec, u nekim momentima nocas sam mislio da ce mi glava eksplodirat od nesklada. strana dje su kotorani kasni za sekundu a i jug pjeva isto 2-3 sekunde kasnije....
    zabrani UEFA vuvuzele ali smo im mi doskocili i to bez gusala
    ko zna - zna, a ko neće da zna neće ni da čuje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by *monte081* View Post
    Vjerovatno je kriv sjever!!!Podgorica, Kotor, Bar, Cetinje, Budva, Ulcinj, Mojkovac.A Niksic je u pravu!
    Naucite da slusate glavnu tribnu,pa ce sinhronizacija biti bolja, kad vec spominjes!
    Pozz.
    Bio sam na jug i silom prilika nadjih se medju niksicane sto su kao dosli da navijaju,a nemaju osnovnu navijacku kulturu,meni je to i smijesno bilo.
    Npr. sjever uveliko navija a oni u sred navijanja pocnu "javi se sjever"
    ili sjever pjeva jedno,a oni oce svoje,ne umiju da prate,kad sjever proziva ajmo crna goro,nema prekidanja s aplauzom dok sjever prvi ne pocne aplauz,sveki put je obratno bilo...Ili prozivaju zapad a nista ne mislew da pjevaju s njima nego cisto onako zapade ustani krenu,ajmo svi ruke gore,ja ocekujem evo sad ce nesto dobro bit,ono nista bez sto tapnuse 2,3 puta...
    Znaci,ne valja ovako nista,ili neka svi koji ce da navijaju budu na $ever,ili neka bar pokusaju da prate $ever,kad bi vec fore radi da su na jug,ono mi smo face necemo mi s njima....
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Sve je bilo odlicno do poslednjih 10 minuta. Oni su bili katastrofalni,ali imali smo srece. Josh strashniji momenat od prechke je bio kada je Earnshaw posle prekida ostao potpuno sam glavom da puca,mogao je da pita golmana gdje ce.Ipak,shutnuo je pravo u njega

Uglavnom,predstava iz prvih 80 minuta je skroz zadovoljavajuca. Dobra odbrana(chuveni Bale se vidio nije ),sredina solidna,chvrstija nego ikad a bilo je i dobrih akcija,pasova,napad solidan. Vuchinic dao gol doktorski,i ucutkao sve kriticare po ko zna koji put.

Ovi shto su skandirali "Vukcevic napolje" treba da se stide,i da batale na utakmice da dolaze. Vukchevic je,sa Vuchinicem i Pekovicem,bio najbolji na terenu.

Kranjicar taktiku postavio dobro,jedina greshka je izmjena kada je ushao Beciraj. Trebalo je da izadje Mirko,a ne Simon. Vuchinic je bio totalno iscrpljen na kraju,zato je i promashio onu kontru,ono obicno daje zhmureci...
    bio je ipak belami. vukcevic je bio zbilja najgori, ali ne opravdavam zvizduke. vucinicu je kriv teren, presla mu je lopta preko noge nazalost.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo vi pljuvajte po niksicanima, ali je jasno da je na jugu bilo vise navijaca nego na citavom sjeveru dje su svi ostali gradovi zajedno. Treba to sinhronizovat nekako, najmanje je bitno ko ce da vodi, ali mora se i malo postovanja pokazat prema ljudima koji dolaze da navijaju... upravo zbog tog stava mi smo podgoricani i sve znamo bolje nije ujedinjena tribina...
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Ahahahahaahahahahahahahaha
    Are you suggesting coconuts migrate?

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Super je ono s dvije tribine. Vremenom ce se poboljsati, ili pogorsati navijanje. Da nam je pa da nakrcamo tako sve cetiri tribine, pa svako da kristi i pjeva, pa je nebitno ima li sihronizacije. Malo vise postovanja treba. Ako su rekli sjevere javi se, nek se sjever javi, jer to inace i radi. Onda ce se oni javit 5 puta nakon toga. A ne 4-5 minuta mudrovanja. A krstio sam se (a nisam vjernik) kad ne ustade niko da aplaudira na koreografiju sa sjevera?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto se tice koreografije to ne znam, jer mi smo usli u zadnji cas, jer je iz nekog razloga policija odlucila da drzi vrata zatvorena do 7 i 15, pa je vecina navijaca sa juga propustila i himnu i sve... a bili smo tamo od 15 do 7, *****i nijesu htjeli da nas puste... no dobro, nadam se da bi se jednom mogla pripremit i koreografija za citav stadion, mozda protiv engleske... ali ovu gospodu u odijelima sa zapada ne mogu da shvatim... zasto dolaze na stadion da ne zapjevaju, da ne ustanu, da se na uzbude... no ka' da su dosli u pozoriste...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koreografija je trebala mnogo bolje i drugacije da izgleda, al jbg, ljudi su prije utakmice privedeni zbog mnogo stvari, tako da... to nam je sto nam je.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    samo vi pljuvajte po niksicanima, ali je jasno da je na jugu bilo vise navijaca nego na citavom sjeveru dje su svi ostali gradovi zajedno. Treba to sinhronizovat nekako, najmanje je bitno ko ce da vodi, ali mora se i malo postovanja pokazat prema ljudima koji dolaze da navijaju... upravo zbog tog stava mi smo podgoricani i sve znamo bolje nije ujedinjena tribina...
    stav nije nikako "mi smo podgoricani i znamo bolje" sinoc je bilo podgoricana, barana, ulcinjana, beranaca, budvana, cetinjana, kotorana, novljana, tivcana, danilovgradjana, i od pocetka navijanja za reprezentaciju bila je jedna prica, nije bitno ko je odakle i sto je i za koga navija, tu smo da navijamo za crnu goru i nista nas ne interesuje drugo
    tako tu pricu da nije ujedinjena tribina nekom drugom, jer je do prosle utakmice na sjever dolazilo i jedno 20 30 niksicana i nikad nije bilo problema, kao sto ni sa momcima iz ostalih gradova nije bilo problema
    podgoricani i kotorani (da ne navodim grupe) imaju najvise iskustva u navijanju i ako mislis da je to pametovanje i da je to stav od pocetka price grdno se varas,

meni ne smeta sto su niksicani poceli da idu na jug, al ipak mislim da je bolje da sa jedne tribine grmi i da se pjeva, jer ovako izleda smijesno a + sto se dijeli broj ljudi,
    al mi zato smeta sto se pravi hajka i zovu ljudi iz ostalih gradova i obecava im se ne znam sto za uzvrat samo da dodju na jug
    e da mislim da im je bas dobro, dovede ih policija na stadion, pred ulaz, odma na stadion, posle utakmice odma u bus i nazad za nk, bas lijepo
    dok svi ostali dodju, piju po gradu, navijaju, zajebavaju se i onda zajedno put stadiona
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bencivenga View Post
    bio je ipak belami. vukcevic je bio zbilja najgori, ali ne opravdavam zvizduke. vucinicu je kriv teren, presla mu je lopta preko noge nazalost.
    Najbolji od nashih.A shut glavom posle kornera(prekida)-Earnshaw 100%

Vukchevic najgori? Prvo,pomagao je u odbrani to shto je mogao,i odradio odlicno. Drugo, posle Pekovica pretrchao je ubjedljivo najvishe. Trece,imao je nekoliko izuzetnih pasova i centarshuteva. Chetvrto,koliko me sjecanje sluzhi,samo jednom je izgubio loptu. Peto,ugrozio je ozbiljno gol Walesa 2-3 puta.

Shto bi ti vishe od igracha sredine terena? Na kraju krajeva,bio je duplo bolji od chuvenog Bale-a

EDIT,drago mi je zaista ako nije bilo skandiranja protiv njega. Jes da sam ja gledao online prenos, ali zaista je izgledalo da se chulo Vukcevic napolje par puta.
    Last edited by Recordare88; 04-09-10 at 08:43.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    117
    Thanks Thanks Received 
    93
    Thanked in
    50 Posts

Sa juga nije sigurno, za Vukcevica se pjevalo "simone daj go', simoneeee"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

rak glave svi policajcima i securitiju sto su obezbjedjivali juznu tribinu, ono je smijesno, kakvo pretresanje, pocela utakmica uveliko, a jos 500 ljudi ceka ispred, iako se stiglo skoro sat od pocetka...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

sto se pretresanje tice, prosle sezone kad je dosla buducnost na cetinje, na onu jedinu tribinu kod nas se ulazi, policija pretresa, oduzima i upaljace dok jedan stariji covjek ne rece policajcu "uzimas mi upaljac da ne gadjem igrace, a na tribinu imam krsa kolko oces"
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ne pominji cetinje srece ti... ove sezone, vojvode prije 2 kola bile na cetinje, na sred tribine stoji jabuka, drvo.. i to puno velikih zrelih zelenih jabuka xaxaxa

no odosmo off... dosta je velsana sinoc doslo, al su samo sjedjeli...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    stav nije nikako "mi smo podgoricani i znamo bolje" sinoc je bilo podgoricana, barana, ulcinjana, beranaca, budvana, cetinjana, kotorana, novljana, tivcana, danilovgradjana, i od pocetka navijanja za reprezentaciju bila je jedna prica, nije bitno ko je odakle i sto je i za koga navija, tu smo da navijamo za crnu goru i nista nas ne interesuje drugo
    tako tu pricu da nije ujedinjena tribina nekom drugom, jer je do prosle utakmice na sjever dolazilo i jedno 20 30 niksicana i nikad nije bilo problema, kao sto ni sa momcima iz ostalih gradova nije bilo problema
    podgoricani i kotorani (da ne navodim grupe) imaju najvise iskustva u navijanju i ako mislis da je to pametovanje i da je to stav od pocetka price grdno se varas,

meni ne smeta sto su niksicani poceli da idu na jug, al ipak mislim da je bolje da sa jedne tribine grmi i da se pjeva, jer ovako izleda smijesno a + sto se dijeli broj ljudi,
    al mi zato smeta sto se pravi hajka i zovu ljudi iz ostalih gradova i obecava im se ne znam sto za uzvrat samo da dodju na jug
    e da mislim da im je bas dobro, dovede ih policija na stadion, pred ulaz, odma na stadion, posle utakmice odma u bus i nazad za nk, bas lijepo
    dok svi ostali dodju, piju po gradu, navijaju, zajebavaju se i onda zajedno put stadiona
    ok je sve to sto pricas, i slazem se sa vecinom stvari, ali realno je brate da su 90% juga juce bili niksicani, i da je to prilicna brojka, koja ce ti doc na svaku utakmicu. Zapitaj se zasto kad su na sjever dodje samo 20 - 30? A odmah da ti kazem da je juce izvisilo barem josh 100tinjak Niksicana koji nijesu nasli prevoz. A i nijesmo svi dosli autobusima minut pred utakmicu... I naravno da smo svi dosli da pjevamo za CG, i iskreno boli me ***** ko ce da vodi navijanje, slazem se da momci iz pg i kotora vjerovatno imaju vise iskustva, ali i sam znas da niksicane svaku put podjebavaju kad dodju, i da im je do*****lo. Jer ipak moras da postujes brojke, ako mi dovedemo pola tribine, moramo imat malo postovanja. I onu sprdnju poput **** you Belami sa juga nikad neces cuti, jer mi smo dosli da navijamo za CG, a ne da pola utakmice provedemo prozivajuci igraca Velsa.. Dok je Niksic skandirao Agovic Asmir vi ste pjevali belamiju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ok je sve to sto pricas, i slazem se sa vecinom stvari, ali realno je brate da su 90% juga juce bili niksicani, i da je to prilicna brojka, koja ce ti doc na svaku utakmicu. Zapitaj se zasto kad su na sjever dodje samo 20 - 30? A odmah da ti kazem da je juce izvisilo barem josh 100tinjak Niksicana koji nijesu nasli prevoz. A i nijesmo svi dosli autobusima minut pred utakmicu... I naravno da smo svi dosli da pjevamo za CG, i iskreno boli me ***** ko ce da vodi navijanje, slazem se da momci iz pg i kotora vjerovatno imaju vise iskustva, ali i sam znas da niksicane svaku put podjebavaju kad dodju, i da im je do*****lo. Jer ipak moras da postujes brojke, ako mi dovedemo pola tribine, moramo imat malo postovanja. I onu sprdnju poput **** you Belami sa juga nikad neces cuti, jer mi smo dosli da navijamo za CG, a ne da pola utakmice provedemo prozivajuci igraca Velsa.. Dok je Niksic skandirao Agovic Asmir vi ste pjevali belamiju...
    Niko nije rekao da ne postujemo mi ili pojedinacno navijaci vasu brojnost, koja je svakako za respekt.Gdje ste bili na kosarku?Da ste dosli vas 300 citav sportski bi bio, ili morao biti na nogama.Jer bi zauzeli veliki dio hale koja bi stajala.
    Znaci vama za brojnost svaka cast, i odanost drzavi i reprezentaciji. Ali kvarite , ponavljam kvarite ritam navijanja, ako vam je to cilj ok.
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima tu jos podosta da se kaze ali bi mogli nastavit na pm oko tih stvari!!
    Sto se tice belamija zasluzio je svakakvu prozivku, em sto je njihov najbolji igrac em sto ima pregadno ponasanje!!Veci dio utakmice vas nismo culi sem kad smo se dozivali!!Podjebavanje niksicana..prvi put cujem, sem ako naravno nisu bili neki vasi bahati pojedinci kao sto to obicno biva poa se "vjerno" prenese prica kako se misli o cijelom Nikcisu i sl..!Te bajke ostavi za svoje drugare i sto se mene tice mozete ostati na Jugu, jos bolje je da grmi sa svake strane stadiona ali vi morate jos puuuuno da radite da bi to licilo na navijanje a ne da se sve svede na klasicne ponavljuse i naravno da ukapirate da se navijanje VODI sa Sjeverne tribine a ne sa ostalih!!Razlog..pa tamo je KOP sa SVIM gradovima, ne samo Podgoricom!!
    ..e da...i mi smo pjevali malom Asmiru a vas nismo culi u tom trenutku!!To je vec problem organizacije jer se mora malo poradit na pjesmama, da se uvede razglas da se ne bi "duplirali", uvesti neke informatore i naravno da se SVI sinhronizujemo..ali o tom potom!!Zasto Podgoricani, zasto Kotorani vode...pa rece Didi, ako nista onda zbog iskustva..na toj tribini su ljudi koji su vise 20 godina na stadionu, proputovali cijelu sfrj, scg..ovo zadnju ligu i ne brojim i naravno sto se ugrabilo sa ovim nesretnim klubovima po Evropi..da ne pricam sta se sve desavalo usput ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Vidim ja da se odje fino zakuvalo oko navijanja.
    Osjecam da ova podjela moze, kao i svaka crnogorska, lagano postati dio svakodnevnice
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Vidim ja da se odje fino zakuvalo oko navijanja.
    Osjecam da ova podjela moze, kao i svaka crnogorska, lagano postati dio svakodnevnice
    Ja ovo ne vidim kao podjelu, naprotiv!!Iznosenje misljenja nije problem ali bazirat misljenje na osnovu pogresnih informacija moze dovesti do..zablude

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Nisam ni ja vidio podjelu dok ovdje ne vidjeh par likova koji su optereceni sjeverom, jugom, istokom, zapadom ... Toliko paznje posvecivat tome ko dje sjedi mi je stvarno nejasno.
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by *monte081* View Post
    Niko nije rekao da ne postujemo mi ili pojedinacno navijaci vasu brojnost, koja je svakako za respekt.Gdje ste bili na kosarku?Da ste dosli vas 300 citav sportski bi bio, ili morao biti na nogama.Jer bi zauzeli veliki dio hale koja bi stajala.
    Znaci vama za brojnost svaka cast, i odanost drzavi i reprezentaciji. Ali kvarite , ponavljam kvarite ritam navijanja, ako vam je to cilj ok.
    Ako cemo tako,dje ste vi bili protiv Irske? To je glupa pricha. Bolje da se navija sa 2 tribine nego da se navija kao protiv Albanije. Pokazali ste vi vashe iskustvo vishe puta....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako je ljudima vec do navijanja nije mi jasno sto ne izaberu po jednoga vodju navijaca iz svakog grada, i da se pred utakmicu vodje fino dogovore pa da navijanje lici na nesto...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Smoriste. Imate topic za navijace...
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Page 445 of 2251 FirstFirst ... 3453954354414424434444454464474484494554955459451445 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)