Potpis na post kaemSe-a.
Sto se Cica tice, nije ni on kukavac naviko na ovo, bar ne u ovoj ulozi. Vidjeste li kako utece u tunel siromah, cini mi se samo zato sto nije znao dje ce..
Ali bar se prepoznaje nevjerovatna zelja.
dzudovic je odlican no dobro da ga ne ureknemo onaj basa je doktor, jovanovic je imao samo jedan ali dosta jak kiks a pavicevic se ukako u bejla bozovic je klimav dosta na gol....
boskovic ono sto odavno govorim ne zasluzuje da igra, vukcevic i dalje pametuje ali je makar pomagao na beku i dako se malo trgne, zverotic je po meni fantastican od pocetka igranja za repku, djalovic standardan lomi sve pred sobom i ne stedi se, vucinic po meni odlican trcao je on dosta i opalio tkav presing u 93 min za svaku pohvalu, takodje stavlja se u potrebe kolektiva pa sad se odmakne kad vidi da neko oce da puca slobodni promasio zvek sansu ali ajde.....
beciraju se ne da da da gol za repku ali nadam se da ce ga bugarima uvalit, zaboravih pekovica pa kakav je to bog opet zuti ali dosta je dobar bio.
dakle sve ovo je odlicno ali 20 poslednjih min se ne smiju ponavljat...
cico odlican mora se napomenut kada je psovao i gadjao odusevio me tako treba da se radi nema sjedenja nego na noge i emocije da se vide....
Potpis na post kaemSe-a.
Sto se Cica tice, nije ni on kukavac naviko na ovo, bar ne u ovoj ulozi. Vidjeste li kako utece u tunel siromah, cini mi se samo zato sto nije znao dje ce..
Ali bar se prepoznaje nevjerovatna zelja.
Bijo si poziw koi se neodbija
Trči malo više za Romu, bogami. Malo je ofanzivnije postavljen u reprezentaciji ali to ne bi trebalo da mu predstavlja problem, nego motiv (još je i kapiten).
No eto ne znadoh za ovo da je povrijeđen sinoć.
Cijelo drugo poluvrijeme se vraćao iz napada kao ja iz šetnje.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
Svaka cast momcima na pobjedi, atmosfera je takodje bila super, samo da ovako nastavimo!
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
kolko je zahvalan igrac onaj djalovic, a sto je ono brate mili. trci momak i vrsi non stop presing na igraca sa loptom...one bekove je nocas nacera minimum 6-7 puta da vrate loptu golmanu. Svaka cast.
p.s da su nam dali gol velsani onda bi Mirku svata reka a ovako necu nista. dobro je odigra ali moze on i bolje. moga bi mozda u drugo on malo vise bit oko centra i bit ka neki paker jer mu ocigledno fali snage pred kraj utakmice. ja bi ga povuka da igra malo ka cavi(jer ima najvise znanja u ekipu i odlicno gradi loptu) a onda svjezeg beciraja naprijed gura (isto ka nocas).
Poslije nocas vidjenog nama fali igrac koji umije brzo da prenese loptu do napadaca jer boskovic mi se nesto ne djasvi.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Nije samo kapiten, vec i veoma postovan na cijelom Uralu. Kad je on rekao da je najbolja ujedinjena Rusija, stali su nemiri u Ceceniji... Ruku na srce, njegova utakmica. Dosta centarsuteva i relativno mnogo bunarenja. Kad budu dva brza spica, niza, Dzudovic ne bi trebao da pocne. Tad bi centralnog igrao Jovanovic. Imamo tri odlicna centralna. basa, Dzudovic i Jovanovic. Bataku se zahvaliti. Kao sto smo i Tanasijevicu. Taj covjek se i ne oprosti od reprezentacijeSimon uvjek da 150 %. Najvece srce u reprezentaciji. Zverka moze da trci dva meca zaredom...
nemojte pogresno da me raazumijete bozovic je odbranio ono odlicno ali na izlazenja on je samo u prvo poluvrijeme morao da pokupi nekoliko lopti nego krene pa stane pa nam ga zamalo ukrkase no dobro nadam se da ce se malo okurazit
Last edited by kaemSe; 03-09-10 at 23:04.
S obzirom da je Kreg bolji špic od svih Engleza zajedno... ima nade.![]()
Odlican mec, velika pobjeda koja je potpuno zasluzena. Mirko klasa, Boskovic najgori na terenu, ostali odlicni, bez izuzetka!
Svaka cast i Cicu, odlicno pripremio ekipu i ubijedio ih da mozemo da dobijemo. Cico ce i na Vembli ic' na pobjedu!Moramo tako da razmisljamo, nema druge..
![]()
Montenegro vs Wales (highlights) - Vucinic goal (Qualifiers UEFA Euro 2012)
Al ovo nije nista ako ne uzmemo barem bod u Bugarskoj...
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Jes bilo neko pjevanje "... napolje", ali nisam moga najbolje čut ko ili što treba da leti napolje.
I ono prozivanje Belamija je bilo pre pre primitivno, da budem iskren. Teško da će se on nać uvrijedjen tim rječnikom ili nešto slično, samo je bilo maksmialno glupo.
Ako mislite na ovo oko 30. minuta onda je bilo "ustani zapade"
mjesto dzudovica savic,mjesto djalovica beciraj ....onda mozemo da se nadamo necemu u bugarskoj![]()
neka galjardo sine i ovako je odlicno mladi su ima vremena.....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks