taj vels bespotrebno velicate vjerujte mi
Ja mislim da je Vels doša u ovu grupu kao najgori ili kao najgori poslije CG, tako da nam je i na papiru i u stvarnosti najslabiji protivnik.
Ako ćemo da se zentamo od najslabijeg u grupi, i to doma, nemamo što ni počinjat ovu rabotu!
Noćas samo pobjeda, mi da navijamo koliko možemo, oni da oznoje te dresove dobro i svi srećni, svi zadovoljni!!
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
http://www.spartak-nalchik.ru/
obrati paznju na tabelu a potom i na sliku......
Kotorani polako krecu pud Podgorice !!!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Cetaši će oko 5, da se ne nagrde od navijanja 5 ura prije početka
Inače sam sad vidio po gradu (PG) ove Velšane, već su pjani ka gu...ce, tako da ih neće mnogo potrefit stadion izgleda![]()
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
NE ,ja ipak radije gledam utakmice a ne statistiku kluba u kojem neko igra ... Toliko puta smo bili svjedoci njegovih igara da dadatna pojasnjenja svakom objektivnom posmatracu , nisu potrebna . I prekidam sa ovom raspravom jer nije pravo vrijeme, da ne kvarim dobru atmosferu koja se ovdje pravi ...
i idemo... krece se polako kroz grad na festu, pa na tekmu uskoro
Sve najbolje nocas, pa nek bolji, CRNA GORA, pobijedi
P.S. i moj potpis naravno![]()
AJMO CRNA GORO !!!
po meni prevelika kvota na nas 1.8
To je to.Ako nocas kiksamo odose kvalifikacije u pm.Ali znam da mozemo da izguramo 3 boda.Sa ovom pobjedom mogao bih glavu dat da necemo izgubit u Bugarskoj.
Raise my hammer,take my aim
Oce li biti online prenosa gdje? Pomagajte por favor![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Joveta ce biti na tribinama sa gipsom (odradio je jednu operaciju i ima jos 3).
Ja se "bojim" svakog protivnika jer mi nasa reprezentacija ne uliva neko veliko povjerenje, narocito kad nema jo-joa, i kad viidm kako igra mirko. Nadam se da ce nocas malo mrdnut dupe i pokazat sto stvarno zna.
Ako kiksamo nocas onda mislim da nemamo sansi.
Bez Jovetica imamo kuci sa Velsom i Svajcarcima a gostovanja Bugarskoj i Engleskoj. Na proljece se nadam da ce Joveta bit u punoj snazi.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
koliko para karte?
Izrael vodi protiv šveđana.Ako tako ostane mi onda i nemamo nekih šansi realnih da se kvalifikujemo ili bar mjesto za baraža uhvatimo,zar ne?
Mi ionako nemamo nekih realnih sansi.
Idu 4 najbolja drugoplasirana, a rivali su vec skupili grdilo bodova + imaju jos meceva da igraju.
Nama bi jedino pobjeda u Izraelu i nevjerovatna sreca s ostalim rezultatima donijela plasman.
Bijo si poziw koi se neodbija
Oprobajte kvote za vecerasnju utakmicu.
CRNA GORA - WELS
Poluvrijeme/Puno Vrijeme
(1/1-2.92; x/1-4.40; 2/1-25.00)
betconvivia
Ima li dje da se gleda utakmica preko interneta?
dako dodje X nocas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks