izvini dzoni ultrasu .....samo sam postavio klip a ti sto imas kompleks od srbije to je tvoj problem....a sto se tice klipa ovo je old skul postava![]()
o avitanretla sveti ultrasu, ne lupaj da te zamolim
navijanje za reprezentaciju je zamisljeno malo drugacije a ne "ultra fazon" i sl, tj bas kao sto ti rece da se druzimo, zajebavamo pijemo i sl, a ne akcijanje,
druga stvar ne znam odakle ti da moze da se kaci sto god hocje, ne moze nikako,
i org ti je u sranju jellijepo je to cuti od nekog ko ide organizovano u london da navija
extra
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Idem sad nas posao, a odmah nakon posla na utakmicu. Stavljam majcu preko ramena (NA POSLU NE MOGU U NJOJ. MUKA MI JE PEGLAT, PA BIH TEK ODSKAKAO), a sal ne mogah nac. A nocas svi za Crnu Goru i srcem glasom (a i parom). AJMO CRNA GORO OOOOOOOOOOOOOOOOOUO!!!
Upravo tako...a svi internet huligani, ULTRASI, fajteri iz Green street hooligans-a dođite noćas na utakmicu da napravimo dobru atmosferu zbog nas (ka na basket) a ne zbog "pohvala" na nekom drugom forumu. A komentarisanje tuđih repki (za koje vam ne mogu opisat kako mi puca ona stvar!) ostavite tim "forumašima", "blogerima", jer vidim da im Slovenci mogu predavat kako se prati svoja repka i navija organizavano, i u JAR i u Tursku.
Last edited by OSCAR; 03-09-10 at 14:39.
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
samo ti ne mozes o tome da mi pricas, to ja tebe da zamolim.
I navijanje za reprezentaciju nije zamisljeno tako macko, nego malo drugacije, makar na pocetku, sad vec je sve otislo po ku.rcu...
Sjecam se Lecce-a i one (ajde da se izrazim) odbrane krstasha, pa se mozda sjecas koliko je ljudi stalo u odbranu a gore ceka naredjenje da upane na tribinu makar 50 karabinjera koje smo mogli da vidimo, e ti ljudi su i zbog nekih ultra stvari tu ne samo zbog drzave i posebno ne zbog toga shupachkog odnosa prema svemu. A koliko je ljudi stajalo pored,zajedno sa onim ciganima raspalim, i gledalo tekmu? Dosta, vecina! E tu se vidi ko voli Crnu Goru, ko je Ultras i prvenstveno Covjek.
Pa cekaj DIDI, mojne da mastis ljudima oci bez mene osta, jel bila prica oko organizacije? Ne bih da otvaramo pricu odje ali kad me vec vuces za jezik ne bih da ispane da sam JA odje shupak pa ono, idem za London a pricam da mi je lose...
Reci mi je li losa organizacija ako dolazi onoliko ljudi koliko dolazi na domace tekme?
Reci mi je li dobra organizacija ako se na NAJBITNIJE GOSTOVANJE (mnogo bitnije,navijacko,gostovanje nego u London!) u Sofiju ne ide makar 200ljudi? ALO!?
Reci mi jel se napravio koji barjak?
Reci mi koreografije kakve bi bilo da nije mrchenika mladjih varvara na celu sa nekoliko starijih?
E sad, ti ces reci `kakve to veze ima sa ljudima u organizaciji ako nece ljudi da dolaze`, ima veze, da li direktne ili indirektne, ali IMA veze. Ti mozda ne znas nas i istovremeno moj stav za sve to oko repke, uostalom, niste znali pola ljudi iz varvara a ne da znate nas stav.
Nepotrebna prica, iznapadah te, nesvjesno, nisi ti kriv nista, ne zelim da otvaram temu i pricu, ali svako radi ono sto voli. Necemo otvarat,ponavljam pricu, pokusaj da se ne raspravljamo.
zivio.
Last edited by avitanretla; 03-09-10 at 14:00.
Намјерно Другачији...
dzoni ono sto si mi posla na pm
mislim da si se ti nesto zaj*eboooooo
Ima li kakvog cdm navijanja nocas?
Ima, ima. Nego, ja sam rijesio da postanem huligan veceras! Nameracio sam se jednom ridjem Velsaninu sa naocarima. Nikakav je.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
jeste ispadas to sto si rekao da ne ispadas, i jos jedno klub navijaca nisu varvari, zapamti to![]()
zasto ti ne ides u sofiju? ide 50 60 ljudi, koliko ja znam, zasto ti ne ides, jel tebi treba da neko organizuje nejde da se ide da bi posao, ako nesto zelis i hoces, onda se potrudis da to dobijes, kako se organizova 50 ljudi koji su makar 40 non stop na sjever kad je reprezentacija, da idu u bugarsku a
i pusti pricu da te zamolim na forume i svudje oko organizacije, jer ti licno tu nemas sto da se zalis, ni "a" da kazes, nocjas je bio pun sjever, toliko o organizaciji
a ti si daleko od covjeka kad za one rome govoris da su cigani raspali, ti isti "cigani raspali" su bez razmisljanja stali u odbranu tog krstasa, zajedno sa tobom i samnom, ti isti "cigani raspali" su pjevali snama od prvog do zadnjeg minuta, i jeste zamisljeno je da prvog nikog ne diramo i akcijamo, al zato ako nas ko dira ....
zato molim te ne pricaj mi o ultrasima jer kao sto rekoh, u cg ultrasa i nema, daleko je to od ultra pokreta, no da ne pokrecemo neke teme, jer ja iz postovanja prema necemu ne zelim da se ta tema otvara i neke stvari da se iznose
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Noćas jes' bio pun sjever, ali zato je navijanje bilo užasno.
Are you suggesting coconuts migrate?
A nije nego ne mozes naredit' ljudima da pjevaju. Na trenutke super navijanje, na trenutke oskudno u smislu da je pjevalo 20-ak ljudi i slicno... Imam odredjene zamjerke na navijanje u globalu ali ne bih sad sirio pricu... Najbitnija su 3 boda. CRNA GORO VOLIM TEEEEE... AAALLEEEEE....
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Ne znam ja za južnu tribinu, ali znam da je noćas oko mene pjevalo 6 ljudi, ostali su $eli ili su pjevali, ali u nekom svom ritmuužas.
Are you suggesting coconuts migrate?
da ne bi juzne tribine drugo poluvrijeme bi bio tajac... E Viva Montenegro![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
A najjace je bilo kad sjever razvi Krstas, a ono niti jedna dusa, na ostatku stadiona, ne ustadne da tapse. Krajnja navijacka nepismenost.
momak, ti to mene pricas? objasni mi? prepiremo se preko interneta ali eto...
Niko mi nije JAVIO da se ide za Bugarsku, kad sam pitao ide li se? Rekli su mi da se ide kao turisticka organizacija, svakakvi ljudi, a ja to sigurno necu u Bugarsku, moze u Rim, ali u Bugarsku necu.
Samo ces mi na pm reci ko od ekipe ide za Bugarsku, i ja cu obit` trafiku ili sto vec da uzmem pare da idem za Bugarsku,i pojavicu se u Sofiju, najmanji je to problem.
Kao drugo, ti cigani nisu stajali da brane krstas vec nas 20ak, i jedan Musliman, znas koji, iz Varvara je! A ostali, ne sjecam se tebe, zato necu da kazem da grijesim dusu,i napadam te na pravdi Boga,iskreno, nisu!
A sto to ja A nemam da kazem? TI nemas sto meni da kazes macka. Jednu tekmu nisam propustio od pocetka do prije pola godine,kapiras? Ako je ko dizao neke stvari na nivo to smo mi nekolicina(na tribinu dje se sve vidi, ne administrativni dio). Ovo ces da procitas odje i da obrises, i moje i tvoje. Jer ovo ne zasluzuje na pm vec odje, kao sto si mi ti poslao i nesto me prozivao.
ono nocas je bilo sramno u centru grada, Velshani nam se mangupisu kroz grad, provociraju momke i djevojke kroz grad, (nemoj samo rec da su sjedjeli samo mirno i pili pivo), da nije bilo momaka iz varvara, ne bi bilo nista, nego bi bilo ka da su dosli u San Marino.
Ako se (opet ponavljam) igramo navijaca, igramo se po pravilima, ponovicu jos 1000000puta, dignuto je dosta zastava, nebitno kakvih ali je dignuto, da nije ko od ljudi, znas kakvih, dignuo to?Te zastave ce se pojaviti znas dje...
Privedenih ljudi je bilo, i to izmedju ostalih takodje Srbi?! Eto, niko od Velsana nece rec da su ih Srbi napali nego Crnogorci.
Ako si navijac, skapiraces sto ti pricam...
Ponavljam, brisi ovo kad procitas. Nikad NEZASLUZENO nisam nesto odradio, i nemoj mi ti pricat da ja A ne mogu da recem! Jer zna se ko je ko i ko je sto u Varvare i za navijanje na CG repku uradio. Ne pricam samo o sebi nego uopste.
Ciao.
Намјерно Другачији...
tvoj problem je sto mislis da se ide turistickii nisam znao da se ultrasima treba javiti da idu na gostovanje :lolblue:
od 200 ljudi je stalo 20 ljudi, ajde ne izmisljaj da te zamolim,
a ne mozes rec A za organizaciju, i molim te odvoj navijanje za repr i varvare, jer jedno sa drugim nema veze niti je bitno i ako ima istih ljudi tamo i ovamo, i nema potrebe da se brise nista, jer ja ne krijem nista i niti sam poceo sa prozivkama prvi nego ti![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Ja sam onda izgleda napravio zesci kiks.
Vjesto sam izmijenio svoj opis, da me ne bi sacekali nedje... Totalno mi nejasni stavovi. Jedan nas momak, cak podosta britanske fizionomije, je prosao ulicom u dresu Engleske, uslijedilo je skandiranje s njihove strane, nekih tradicionalnih poklika. Nista vise. Sigurno je da je poneko i pomalo pretjerao, ali su oni svi u pripitom stanju. Cak bi bilo vrhunski da su nam samo ostrvljani rivali, jer su oni gospoda za sve. Piju, pjevaju, nasmijani... Kad se naseljavala Amerika, Italijani su bili mafijasi, a Irci policajci. Nije to slucajno... Imala je problema Engleska sa huliganima, ali oni pravi navijaci Engleske nemaju dodirnih tacaka s njima. Treba li da sacekujemo nase goste kao da smo neka plemenska zajednica?! U Crnoj Gori se uvjek postovao gost. A kada ides u inostranstvo, kao navijac, ti u neku ruku predstavljas svoju zemlju. Ides tamo, gost si, zasto ne bi ispostovao njihovu tradiciju, kulturu, obicaje. Kad udjes na stadion, onda iz sveg glasa pomogni svom timu. Navijanje za reprezentacije ne smije imati nikakvih slicnosti sa ultrasima. Zamisli da otmes Englezu zastavu, i spalis je. Pa ti si napravio internacionalni prekrsaj!!! Plus sto si pljunuo na hiljade godina istorije...
PS. Jedan lik (ne bih rekao da je Velsanin. Neki picopevac njihov. Mozda novinarcic) je predamnom zaustavio jednu curu, da se slika s njom, jer mu se ucinjela prelijepom. Mogu vam reci da je u pitanju bila, za nase standarde, "grda grdna"![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks