cellular data on/off postoji na iOS4+, pa odradi update i imaces tu opciju.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
da mi nece ko pokazat kako koju igricu da ubacim u iphone 3gs
jbg nije zvaka za seljaka![]()
desava mi se bar jednom dnevno da mi telefon samo zacrni i da ne mogu ni da ga ugasim,a sto je najjace kad okrenem moj broj sa drugog telefona on kao zvoni iako mi iphone ne reaguje..jedini lijek mu je da ga resetujem,power +home dugme... ponijeh ga do servisa oni vele kao softver vjerovatno,ubacio sam mu drugi softver ali se isto desava.. ima li ko slicna iskustva ? sta bi mogao biti uzrok ? i resenje ako neko ima ?
prvo u cydia na .xsellize.com sourcu instaliraj MI patch,pa ond skini krekovane igrice sa interneta(igre ti imaju nastavak .ipa) ubaci ih u itunes u aplikacije,pa onda zakaci telefon na itunes i klikni na ikonicu gdje ti je telefon imas prozor applications,strikiraj sync i igre koje oces i samo sync.. i to ti je to![]()
Reinstalirao sam windows i sad mi uopste kompjuter ne prepoznaje iphone...
Ne znam da li je do drajvera ili sta?
Ako moze pomoc zahvalan bi bio
Možda će ti najprije biti do drajvera za matičnu ploču, odnsono do USB portova...
Moguce,jer sam reinstalirao windows..znas li kako da napravim to?
postoji li mogucnost da skidam pjesme direktno preko iphone-a \???\kad idem na download izadje mi poruka "safari cannot downloaf this file" ???
Skini program dtunes
Btw jel malo da traje baterija 6 sati provedenih na internet i 8 stand by?
Uradio sam update iz Cydije za SBSettings, pa sam onda ostao bez mogucnosti da gledam YouTube filmove (server does not response), pa sam guglao i naso da je to neki problem do telefona koji su JB, pa sam onda skinuo neki patch sa cydie koji to rjesava, a onda sam ukapirao da sam ostao bez GPRS-a...
E nakon toga zovem 1500 i kazu mi da udjem u Settings-General-Network-Cellular Data, ali ja tog Cellular Data nemam... Onda opet guglam i nadjem da brdo ljudi ima ovaj problem i ga rjesava opet neki patch iz Cydije, ali taj patch meni nece da se implementira.. Ima neki error... Onda opet ukapiram da taj error ima novo brdo ljudi i ja tu odlucim da odustanem...
Neko da pomogne?![]()
Originally Posted by Nk-001
Ja bi to restore-ovao![]()
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Nemoj to molim te!
Jednom sam to radio, trebalo mi je mozda 2h, ali je to davno bilo i sad bih morao sve iz pocetka da ucim (citam)...
Bas mi nije do toga!
ne reset slučajno...ista stvar go igiju
Makar ce mi racun doc manji![]()
Igi vidji na isrbija, tamo imas sve o Iphone.
Stivi, imam multiflow sa kojim gasim sve programe na X
je li to to ili moram uzet taj sbsetings, i ako moram gasim li ssh preko njega ili drugacije? inace internet sam koristio sa edge, 3g sam ugasio jer nije stabilian, 6 i po sati koriscenje neta i 9 sati na stand by, hmm telefon mjesec dana star, trebalo bi da moze vise?
zahvaljujem![]()
Rijesih problem, zahvaljujuci UFO-u!
Doduse, daleko od toga da je tamo i pomenut ovaj problem, ali vidjeh da se neka djevojka odlucila na ocajnicki potez i time rijesila svoj problem, pa tako rijesih i ja svoj...
Settings - General - Reset - Reset Network Settings...
I to je to![]()
Ali fora je sto masu ljudi ima problem sa mrezom, a niko od njih nema problem sa cellular data, kojih ja i dalje nemam medju opcijama![]()
citao sam i za to, sad cu ti proslijedit link na pm :roll:![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks