Komentarisacu na osnovu rezultata.
Koliko god najbolji nas analiticar medju vaterpolistima (Vlado Gojkovic) govorio uoci takmicenja da je mec sa talijanima onaj kljucni - svi su znali da je zapravo to bio onaj prvi mec.
Ne zelim pocet bilo kakvu pricu o namjestanju (sad ce me novljani opet napast da kujem teorije zavjere) mislim da ga, nakon pobjede u prvom mecu, mi nismo mogli bolje uvalit hrvatima i drugoplasiranom iz druge grupe (kasnije ce se ispostavit da je to Srbija!) nego da od talijana izgubimo bas sa 1 razlike!
Mislite sto hocete, meni ovo bode oci...
Dobit Hrvatsku kod nje doma je veliki rezultat, a alibi za poraz od talijana ne treba trazit. Peuro je sam priznao gresku, rekao je da je promijenio taktiku za taj mec... Ljudi zaboravljaju da smo mi njih JEDVA dobili u Bd i otisli u Nis. Ne vidim zbog cega nam ta ekipa ne lezi, ali svaki rezultat ove dvije ekipe vec 4 godine je bio (relativno) tijesan.
I po ko zna koji put - mi ne mozemo dobit ako Zlokovic ne odradi posao kako treba. Bio i ostao nas kljucni igrac. Prevaga.
Povredom Paskovica i neodlaskom Brguljana sticem utisak da ova nasa ekipa sada znatno gubi na eksplozivnosti, kako u odbrani, tako i u (kontra)napadu. U nastavku, ceka nas pakao, imamo doslovce 4 zamjene (ne racunajuci golmana).
Kalimero, batali se Sefika vise. Osvojimo li ovo, siguran sam da ce njegova zasluga bit' ogromna, svi ce ga velicat i zaboravice se Scepo... To je nas narod.
Ali, ako zelimo dobro nasoj reprezentaciji, moramo biti uz njih...
Samo da dobijemo naredne 3 utakmice. Bili prvi ili drugi - polufinale je realnost, a onda je sve moguce. Ne bih volio vise da igramo sa hrvatima, tesko bismo ih opet dobili...
Neko je ne tako davno odje ponizavao madjare. A oni se prosetase do polufinala, bez 2 ponajbolja igraca na svijetu na svojim pozicijama (Kasas i Kis)...
P.S.
Setka ostao...lijepa vijest.

Reply With Quote
) mislim da ga, nakon pobjede u prvom mecu, mi nismo mogli bolje uvalit hrvatima i drugoplasiranom iz druge grupe (kasnije ce se ispostavit da je to Srbija!) nego da od talijana izgubimo bas sa 1 razlike!
Mislite sto hocete, meni ovo bode oci...

Bookmarks