@Igi... Neki forumash se sprdao 100%tno... Uvijek chekam zeleno. Nek potvrdi vec neko ko se vozio sa menom... CHak u 3 ujutru kad nema nikoga... Chekam zeleno... Zna se kako je pogino onaj momak s BMWom serije 7 u PG... A kroz zeleno je prosao (ma no onaj s Audijem nije) :mad: Rekoh vec da sam navikao na postovanje propisa... Eto, kad me vodio na informativni razgovor... Policajac se nasmijao jer sam odmah vezao pojas, cim sam usao u auto (navika).
Nego, vidjose li tebe na Sveti Stefan dje slikavas neke 3 gole Ruskinje? :mrgreen: (Hope you got my point)...
Kad bih na svako lajanje i dezinformisanje odgovarao... ... Morao bih cio dan na forum da $edim...
EDIT: Evo u ponedjeljak idem na operaciju ako do tad stignem nalaze da odradim... Necu moci da govorim nekoliko dana... Sto da chinim ako krene ko da laze nesto vezano za mene? :mad:
Last edited by cvxcomputers; 01-09-10 at 16:54.
Ne jure sve policije svijeta, to znam pouzdano, iako bi se iz snimaka potjera, i drugih izvora reklo da je tako.
U NY recimo, to rade specijalno obuchene i opremljene jedinice, nikako redovna policija, to je makar tako kod njih, (istina ovo ne mora da znachi da vazi i za ostale drzave u USA). Takodje, i pored sve opreme i obuchenosti, ovakve "hot pursuit", po mogucnosti, ostavljaju se za predjele sa manjom guzvom, naravno da bi se izbjegle eventualne civilne zrtve. A izvor za ove info je NY policajac, porijeklom odavde.
Osim CT ridere, itekako bih pozvao na odgovornost i ove "revnosne drugove u plavom" jer su svojom besmislenom revnosnoshcu ugrozili ljude, i to bash.
Ne znam je li ovaj podatak bio u medijima, ali gore put scjevera, lichno sam proshao pored samog sudara, kad je upravo jedan ovakav revnosni "chaser" uskochio ispod shlepera jureci nekog north night-ridera , i zamalo poginuo.. Shto ne bi bilo mnogo shtete kad je bistar, jer se moglo desit da umjesto shlepera bude kakva familija. So, chase je ok, ali zna se do koje mjere, brzine, i okvira, a ne kao, ovaj je opasan kojeg jure, a on je melem koji juri.
A posebno shto se ne radi o revnosnosti i pozrtvovanju za 350 eura plate, i potjeri za drogom, i sl prdnjavama, to su gluposti, nego povrijedjenoj sujeti plavih velichina, koji su jurili, do krvne osvete, nekoga ko nece "njima" da stane! Bogomi bi mi pisali izvjeshtaje o ovome shto su uradili, dok im se ne stuzi.
Last edited by NexusVI; 01-09-10 at 16:57.
><
niujedne mi gace lastike nema
Ja samo da se pofalim da sam igrao fudbala s momcima........više puta....![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
evo i na intv.
svaka cast za voznju i za DAMU..
a zajebavas li...mada dok BBC ne objavi da je NSX bio u kanjon kao svjetsku informaciju ja ovo necu smatrat uspjehom..
She is only here to annoy herself!
Sjutra ocekujem u "Pobjedu" i "Dan" isti text,mozda cak i u "Kurir" i u "Novosti"...![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
ima onaj klip ... motorom kroz platije mada ja mislim da ono nije TACNO... ulazi 200 na sat u krivine...
Hahahahah,200 kroz platije motorom![]()
ja rekoh da povecam malo gledanost intv jer ih tvvijesti utukose u pojam.
tacnije 299 km/h
ne znam.. mora da je ova kilometar-sajla od motora opasno ostecena...
Pravda za forumase!
Interesantno je da zakon ne predvidja nista "jace" od regularne kazne za prekoracenje i te gluposti.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks