E da,pishe da su sumnjali da imaju veze sa nekim krivichnim djelom,zato shto nisu stali,zato su ih jurili...
E da,pishe da su sumnjali da imaju veze sa nekim krivichnim djelom,zato shto nisu stali,zato su ih jurili...
A što bilo da ti zaplijene vozilo kao onome u Švajcarsku i da ti prijeti kazna od pola miliona eura? Da su slične kazne u CG i da bi zbog plaćanja kazne mora da prodaješ kuću ili slično ne vjerujem da bi se iko usudio da pređe dozvoljenu brzinu a ne da bježi policiji
"Vidi pasat iza nas, ajde da mu bjezimoooo!!!"
P.S. Boli ga briga, makar ima besplatnu provjeru regularnosti vozila
Njak Njak Njak
Kakvo crno krivicno djelo, kad je ovo drzava u kojoj se takve stvari ne dogadjaju?Samo sto ne otpuste drzavnog tuzioca jer im je nepotreban, ovo je drava u kojoj je kriminal u svakom mogucem obliku iskorijenjen u potpunosti.Momci su stvarno precerali. Daj jbt, 200km/h onim putem...Uzas.A ovi jos gori koji su pokusali da ih uhvate...Snimljeno - javljeno - presretnuto - oduzeto - kaznjeno i gospoda, a ne da se trkaju s momcicem i dokazuju da i oni mogu isto tolko da voze.Tu se radilo samo o dokazivanju.
Kakvih sve komentara ima.
Ajmo da zovemo stvarii pravim imenom, da ***** bude *****, a ne sto drugo.
Da je ovo uradio neko koga ne poznajemo pdf Automobilizam bi vrvio od dusebriznika za bezbjednost na putevima.
Ovako kad znate o kome je rijec, i ako se druzite sa njim, to je odma drugacije, nije on ka ovi ostali. nije ***** no se pas posra.
Ja da se pitam, posa bi mi u zatvor na 6 mjeseci, bez sudije, bez presude. Samo zamisljam sebe na tom putu, sa djetetom u kolima, i takvu voznju pored mene. nemojte ljudi, pa jeste li zreli ili niste.
Ili je svima vrana mozak popila. Kad neko, daleko bilo, od vasih pogine zbog ovakve budale, ajde onda da se skupimo ovdje i da komentarisemo moze?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Currently Active Users Viewing This Thread: 28 (20 members and 8 spies)
Njak Njak Njak
Ja sam kedownu sto mislim rekao licno i kazem i za njega i za policiju isto ka da su mi rodjena braca, uostalom i u policiju imam i rodjaka i kumova i prijatelja najboljih ka i svi mi odje..
Upravo se i radi o tome da bi rizik po tvoje dijete bio mnogo manji da ga nijesu jurili(tj. da ga nijesu jurili tolikom brzinom, trebali su ic koliko je bezbjedno), mislim da to nije toliko tesko za ukapirat.
She is only here to annoy herself!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ma ja mogu da svatim nekoga od 21-22 godine rade hormoni, dokazivanje, vozi se brže čovjek neiživljen na kraju krajeva mladost ali kad sam slušao čovjeka od četrdeset i kusur kako se hvali kako je bježao policiji sa autom ali eto nije uspio da im umakne nego ga uhvatili i priča onako ponosno kako mu je to prvi put da ga uhvate jer im je i ranije bježao što da čovjek očekuje od nekog mlađeg zato brate lupaj kazne po par iljada eura pa onda budi mudo i divljaj.
Ma kazne su nikakve, cus ja koji sam vozio 120 i on koji je vozio 200+nije stajao policiji da imamo istu kaznu (oduzimanje vozacke na 2 mjeseca + nesto malo novcane kazne )
Njak Njak Njak
Zato što su to autoputevi, treba li da ti crtam koja je razlika između toga i brdskog krivudavog puta sa izuzetno lošom podlogom kakav je put CT?
Neki nikada neće odrasti, a kazne bi se stvarno mogle lupat prema imetku mada stvarno ne vidim kako bi to moglo da funkcioniše kod nas..
I nisam zidar, ali eto
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Nije isto kad ti je rotacija za vratom i kad ih nema pa mozes istom brzinom opustenije da vozis ako nista drugo, na kraju krajeva ne vidim zasto mislis da pasat ne bi bio rizican po tvoj auto i tvoje dijete, i oni su ljudi i oni mogu gresku vozacku napravit pogotovo pri toj brzini.
Slažem se.
ovima nashima fali para u drzavnu kasu,umjesto da dupliraju cijene i umjesto pauka uvedu one lisice za gume fino .pa samo proshetaju pored ekonomske,male pijace,sat kule,centra ,profesorske zgrade i svaki dan i ima da se nashklapaju para da ne znaju dje ce snjima
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
caselogic zvezda danasnjih vijesti omg
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Pa da je passat odustao, vjerovatno bi pri toj ~200 na sat brzini on i Case se opustili, i poceli sa give me five for this, give me five for that, Case bi mu zbrcka kosu: "brao moodo", i tako. Nema tu opustene voznje pri toj brzini.
Naravno da je i passat opasnost s tom brzinom, ali za policiju cilj opravdava sredstva vjerovatno![]()
I nisam zidar, ali eto
ja nedje procitah da je u Kanadi za ovako bolesne preksaje kazna auto pod presu, i to na oci vlasnika![]()
Da nije vlasnik pod presu, pred farovima auta? jhahahahahaha
I nisam zidar, ali eto
Well... Ne bi ni funkcionisalo... Neko nema od imovine nista bez D&G gace na guzicu... Djedovo imanje je prodao Rusima i kupio brz fancy auto![]()
Nezaposlen je... Pamet ga ne smeta da jurca magistralom... Od imovine nema nista bez taj auto
Druga krajnost... Ovi sto IMAJU imovine... Njima i ovako NE SMIJU da pisu kazne![]()
Zvijezde u vijesti su NSX sa bmw m5, Kejslodzik (kako su napisali) i naravno KEDOWN![]()
ljudi koliko sam se smijaohahaah
Respect![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks