@Escobar_BP
Već me zamišljam za 20 godina, ćelav, nabildovan (Vin Disel style) dje vozim auta iz 90tih... s 3-5L motorom ispod haube... Sajla gasa, ništa elektronike (sem možda ABS) i TERAJ![]()
Gledam test Giuliette na na FG i pade mi na pamet start&stop sistem.
Šta vi mislite o tome?
Nijesam vozio a ni vozio se u autu sa tim sistemom, ali mi se ne sviđa. Ne mogu da zamislim da mi se auto svako pola minuta pali i gasi. Ipak je to neko opterećenje za kompletan sistem paljenja (alnaser, akumulator...). Čini mi se da će ovo biti nova zlatna koka za majstore pod izgovorom o smanjenju potrošnja 5-7%.
Svi proizvođači su to uveli ili uvode u sve klase.
Haj da ga stave da može da se ugasi, pa da kupac odluči šta da radi.
@Escobar_BP
Već me zamišljam za 20 godina, ćelav, nabildovan (Vin Disel style) dje vozim auta iz 90tih... s 3-5L motorom ispod haube... Sajla gasa, ništa elektronike (sem možda ABS) i TERAJ![]()
Nema više tih automobila.
Ja bih jednog ovakvog
![]()
Originally Posted by my name is ...
Kod malih motora osjecas vrglanje, mada sve se obavlja brzo.
Najveca jeba je ljeti kod auta sa kompresorom klime preko kaisa.
TAKUMI
kako se sad presmijah na ovo start/stop
vozim se sa jednim momkom (godinu star bmw 3) i sve super dok ne stadosmo na semafore
ugasi se auto i on ga rucno upali![]()
na pitanje sto to radis?
najjaci odgovor
ne znam sve mi se nesto danas gasi na semafore , moram poc do majstora :lolblue::lolblue::lolblue:
ps. vec ga je tada vozio skoro mjesec xaxaaa i poceo mu bas tak dan da se gasi![]()
Full budalashtina, ne znaju shto vishe da smisle pa izmisljaju shto god samo da pare uzmu....Daaj, recimo vozim auto pola sata izmedju 4 i 7 Krpm i onda zakochim na semafor i auto se ugasi ??
hahahahah to !Već me zamišljam za 20 godina, ćelav, nabildovan (Vin Disel style) dje vozim auta iz 90tih... s 3-5L motorom ispod haube... Sajla gasa, ništa elektronike (sem možda ABS) i TERAJ
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Start/Stop je cool ako imas el. kompresor klime.
TAKUMI
Zamislite sponzorušu u BMW 5 koji se gasi na svakom semaforu i njenu reakciju tipa: Koja si ti cicija voziš ovako auto a gasiš ga na svakom semaforu i stajanju! :-)
reka bi joj cuti mala ne placam te da prichash/kenjash![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Koje novine? Mos li skenirat il nesto?
rm -rf /
Naslovna Vijesti i opsirnije na str.13.:P
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
evo kedown na naslovnu![]()
hhahahahha
baksuzi
forum se preselio u vijesti jutros
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
teke vise se ni odje ne smije progovoriti casea ce na ladjenje
![]()
Iskljucen mu je tel.
Znaci Case + GTI = betonjerka.
TAKUMI
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks