Predators - 12. 08.
Expandables - 26. 08.
Zna li se kada počinje prikazivanje filmova "Predators" i "Expandables"?
Predators - 12. 08.
Expandables - 26. 08.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Samo da primijetim razliku u kubikazi blata koje su Brodi i Svarci koristili da bi prekrili svoja tela.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Expendables... Expandables znači "rastegljivi" ili "proširivi".
Gledao sam drugi put Inception... 10x bolji doživljaj. Briljantan film.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Sjutra samo pravi muškarci u ster.
http://www.youtube.com/expendables (sačekati do kraja)
Last edited by Emp; 25-08-10 at 18:42.
Mogu li ja ako ce mi neko platit kartu?
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Imaš li pišu?
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Gledah "Plaćenike" vratio sam se u zlatno vrijeme akcionih filmova i baš mi je bilo dobro, eksplozija, pucnjave, lomnjave svega i svačega ludiloo i skup majstora svog zanata defintivno preporuka za pogledati.E jedino mi je čudno što je u sali bila čisto muška publika niđe ženskog čeljadeta zašto da mi je znati ima romantike u filmu:-D
odgledah ga...
dobro je to
odgledah "Expendables". Kakav sastav sunce ti *****. Ima i referenci ka starim filmovima u sceni sa Svarcijem i Vilisom.
Cista akcija kakva je i nekad bila. Koji je sivonja ovaj Lundgen oganj ga izgorio.
Nema sto, nova akcija sa starom gardom.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Gledala St.Cloud - moze se odgledati.
Cekam komediju sa Ben Stillerom.
P.S. Cena karte moze da bude niza, plus sto su sale vise nego poluprazne a i izbor filmova nije sad neki. I skupo ti dodje odlazak u bioskop 10 e za dve osobe minimum...
Last edited by Oljce; 08-10-10 at 10:16.
kad stize Scott Pilgrim vs. the World, zna li ko?![]()
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Konacno,jedva cekam da ga odgledam http://stermontenegro.com/index.php?...=detail&id=160![]()
![]()
aaaaaaa je li moguce!![]()
Sisanje....... premijera u pravo vrijeme..... ok film
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Ja odgledah komediju Ljubav na daljinu (čini mi se) sa D. Barimor. Nije loša komedija, o muškarcima koji ne postojeEto, da vam prođe sat i kusur, ako nemate što da radite...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Nevezano za temu , film ka' film je smece ...
Last edited by the_sorrow; 14-10-10 at 09:16.
Kreč, kolica i mešalica.
Evo odgledah i ja ovo Shishanje...Nishta posebno, aktuelnost teme prikriva prosjecnost filma...Pogotovo su me razocarali Kojo i Ejdus, Kojo svaku ulogu isto glumi, a Ejdus totalno neuvjerljiv, glumi kao da su Tri Musketara u pitanju, a ne XXI vijek...
Deserve's got nothing to do with it.
Gledao sam ga i ja veceras.... Dobar je,dobar..![]()
Je li ko gledao ovaj film "Rezervni igrači" i kakav je??
^ Meni odlican...
Kreč, kolica i mešalica.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks