^Upravo tako, Kimi da je vozio bio bi sigurno pola kruga ispred drugog...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
ne glupira s
e fabia
Kubica 3 što nije loše iako ga je mehaničar malo zeznuo da bude 2![]()
deuscroix
kubica je zeznuo sam sebe, sta su mu krivi mehanicari? :?
(nečitko)
kako šta su krivi pa trebali su da procijene šta će on da napravi pa da se drugačije postave![]()
She is only here to annoy herself!
to da, a jedan od mehanicara je morao da se baci pod tockove i da ga tako ukoci, sto bi Kubici donijelo 0.3 sekunde!![]()
(nečitko)
Pogine Mihael Sumaher i dolazi on kod Svetog Petra. Kaze njemu Sveti Petar:
- “Ti si mi bio omiljenji vozac u F1 zato ti imas pravo da biras gde ces, hoces u raj ili pakao.” Misli se Sumaher pa kaze:
- “Posto sad volim motore, ja bi isao tamo gde mogu da vozim brzo da divljam.”
Sveti Petar mu odgovori:
-“Ti onda idi u pakao tamo mozes da vozis brzo i da divljas al’ prvi put kada sednes na motor poginuces. ” A u raju mozes da vozis koliko hoces, ali moras pratiti propise i postovati ogranicenja.
Odluci se Sumaher da ce u raj.
Vozi se on tako 60 km/h kad pored njega proleti Isus na motoru 150 km/h. Drugi dan Sumaher opet vozi 60 km/h, kad Isus proleti kraj njega 200 km/h , kosa mu leti na sve strane… Sumaher razmislja kako on sme tako brzo…?? Treci dan opet Isus proleti kraj njega 250 km/h i Sumaher poludi, ode kod Svetog Petra i kaze: Ti meni rece da moram postovati propise i ogranicenja, a evo gledam onog Isusa vec 3 dana pored mene proleti ko metak!!!
Kad ce njemu Sveti Petar: Jbg sta ces Tatin Sin!!!
[/IMG]
Last edited by desha; 30-08-10 at 22:33.
potvrda, rep i 100 eura, jel moze?![]()
(nečitko)
BTW, Kubica je petljao sa dugmicima citavo vrijeme ulaska u pit stop. Tako ti je to kad oces da promijenis stanicu sa Elmaga na Radio D, iskljucis mobilni, pritisnes upaljas, das zmigavac desno, pojacas klimu i ugasis brisace u isto vrijeme![]()
(nečitko)
ajd, moze 50€ :mrgreen:
(nečitko)
:lolblue:
prokomentarisali su to na BBC, cudo nije popio nikakvu kaznu? :?
(nečitko)
A previdjeli su to a ne mogu ga kaznit nakon trke. Mada nije ni stekao neku prednost zbog toga al dobro ne bi imalo smisla da se svi tako redjaju.
sumnjam da ga ne mogu kaznit nakon trke...
(nečitko)
Jbg nije namjerno napravio gresku, nije on kriv sto debili iz Ferrarija ne vide da on ne umije da vozi.
Šteta što klip nije trajao duže, onaj sa karavanom se tako zalećeo...![]()
evo ko nije primijetio moze sve da procita na f1 sajt http://www.formula1.com/news/headlin...0/9/11198.html svidja mi se staza ali ne volim kad kopiraju djelove staza...
?
Svaka mu čast za njegov prvi i po meni jedini dobar rad, Sepang... Od tada...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks