Zar je tolika nuzda, imamo i mi sociva ovdje?
Zar je tolika nuzda, imamo i mi sociva ovdje?
Njak Njak Njak
A ne bogami, samo ove zajebancije, sa ebay-a od nekog prodavca iz kine, mada vjerovatno ima po ebay-u i tih "normalnih"
Ada dodji do pg... nije na kraj svijeta
Moj drug bio u banku da pita kako moze da plati nesto na e-bay ako nema paypal, bio ja sa njim, i prica zena sa njim krajnje poslovno i zvanicno, objasnjava sve kako moze, i kako nije isplativo njemu, i pita "a sta to kupujes?" a on "patike" kad skoci zena sa stolice "Aaaaaa jel imaju idje patike da se kupe osim na internet, a imamo li mi tih prodavnica od ognja izgorele!!" znaci ja sam se presmijaomada u jednu ruku imala je pravo...
Njak Njak Njak
Trebalo je u prosli cetvrtak/petak da mi stigne posiljka iz UK,sto sam kupio preko ebaya,a poslata je preko Royal Airmail(Small Packetes)..Moze li to bit da ovajsuludni postar ceka da mu se nakupi tih posiljki pa da krene?
Royal Airmail(Small Packetes) posiljke u poslednje vrijeme dosta kasne, nekad cak i do mjesec dana treba da dodju. Ubuduce za UK trazi Signed For posiljke, koje ce ti doci za cca 7 radnih dana... Dakle, doce ti sigurno, samo malo sacekaj... I jos jedna stvar... Ako je proslo 15 dana od dana slanja, javi prodavcu da ti jos nije stiglo, i da ti vrati pare nazad... Slobodno... Vratice ti pare, a tebi ce (sa malim kasnjenjem) stici i posiljka (za dz)...![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
jesi li ti siguran za to da ce vratit pare i + primit posiljku, to je malo glupo
Njak Njak Njak
Je li ko probao da otvori paypal nalog sa visom komercijalne banke? (www.kombankbd.com)
"Its not how hard you push along the way,its having something in you to finish."
Pa obicna AirMail posiljka nije registrovana, i nakon odredjenog broja dana (obicno 15) ako ne stigne na podrucju Evrope, racuna se kao zagubljena. Naravno ovom vrstom posiljke se salju obicno jeftinije stvari, najvise do 30-40 eura vrijednosti, tako da prodavci sami snose taj rizik... Medjutim sve zavisi od prodavca do prodavca... Ja sam imao dva slucaja kada mi je posiljka kasnila 20-30 dana, i dobio sam i novac nazad, i posiljku kasnije koja je stigla...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Da nema ko kakav sajt za obuću, provjeren?
Kad pise "No return accepted",misli li se da je nemoguce vratiti posiljku,ili da oni meni ne mogu vratiti pare?
pare pare...
Njak Njak Njak
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks