U Lovcen kod Brana na tretman.
U Lovcen kod Brana na tretman.
Bijo si poziw koi se neodbija
Iz današnjeg Dana:
REPREZENTATIVAC CRNE GORE NA METI PARTIZANA
Savić blizu Humske
Partizan je u utorak uveče izborio plasman u Ligu šampiona, a prekjuče je dobio rivale u grupnoj fazi. U redovima srpskog prvaka, međutim, razmišljaju o pojačanjima, posebno u defanzivi.
Najbliži dolasku u Humsku je Stefan Savić. Crnogorski reprezentativac je skrenuo pažnju na sebe igrama u dresu BSK-a, ali i u mladoj selekciji. Nedavno je debitovao i kod Zlatka Kranjčara, a u toku ljetnjeg prelaznog roka za njega je bila zainteresovana i Crvena zvezda. Mladi štoper i srpski prvak bi možda već danas mogli da se dogovore...
"Crno-belima" treba i jedan napadač, koji bi igrao uz nezamjenljivog Klea. Ko će to biti još uvijek se zna, ali iz Uprave Partizana kažu da će biti stranac. No, vremena za biranje nema, jer prelazni rok ističe 31. avgusta u ponoć.
D.P.
Dick Laurent is dead!
Ako Savic ne prihvati ovaj poziv, mislim da ce mu to biti greska zivota....Ipak bi igrao LS, stekao iskstvo koje bi kasnije valjalo za NASU A selekciju!
:)
Pa Savic je potpisao za Partizan! Citaj nesto drugo Nidzo, sem foruma.
Potpisao je petogodisnji ugovor sa Partizanom link
Partizanu treba spic. Ocajno. Imali su srece do sad sa neplaćanjem pojacanja, ali za spica moraju dat para. Evo spominju Boju. Opet je interesantan, jer je za dz. Ako vec nema kvalitetnog, slobodnog spica, mozda bi najbolje pojacanje bilo Beciraj. Za te pare boljeg nac nece. No su i njima te pare ko 50m.
Nisam znao da se druzimo... Isto kao sto je Stefan Savic prokomentarisan, jer je reprezentativac, tako sam ja prokomentarisao Fatosa Beciraja, jer je reprezentativac! Ili si mozda od djeda naslijedio ovaj thread, pa ti donosis sud o tome ko je i u kolikoj mjeri, posao u off?!
Kad ce karte u prodaju?
Nadam se da mu je uslov bio da bude u prvih 11 kad je potpisivao,jer ako je dosao da grije klupu onim pacijentima sto su sad u prve,samo ce upropastit karijeru...
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Koliko ce kostat ulaznice za mec Crna Gora - Vels, zna li se ?
Who let the dogs out
nzm. koliko ce bit ali sigurno nece biti mnogo...mozda 10-ak eura najskuplja tj. za zapad...i zna li ko kad se pustaju karte u prodaju...
Pustaju sjutra. Cijene 10 i 8 za zapad, 6 za istok, 4 za sjever i jug.
srijedu kako sam nacuo!
:)
Pocele pripreme reprezentacije
Prisutvovalo samo 4 igraca
Prodaja ulaznica je u srijedu, od 10h do 18h.
Imate na sajt fudbalskog saveza.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks