nadam se, jer smo sad u 2 utakmice primili 20 golova, sto je uzas (blago receno)
nadam se, jer smo sad u 2 utakmice primili 20 golova, sto je uzas (blago receno)
<--- leuk
CRNA GORA: Radić, Petrović 1, Pasković, Danilović, Vučević, Tičić, M. Janović 5, N. Janović 1, Ivović 1, Zloković, Gojković 1, Jokić 1, Šefik.
evo liste nasih strijelaca sa utakmice protiv italije....centri niti 1 gol, a ni ostali nisu blistali (izuzev M.Janovica).
sefik samo 4 odbrane imao.
<--- leuk
srbija - madjarska 3:3 poluvrijeme
Last edited by Fidimose; 30-08-10 at 15:59.
<--- leuk
Meni nije dobro branio Sefik ni protiv Hrvatske.
nije stvar u tome koliko su sutevi jaki, vec koliko su precizni.
ja nisam golman, niti sam ikad branio, tako da je po meni kod 1og suta (onog prvog boskovica) mogao malo bolje da reaguje. ostalo nisu njegovi golovi, kod par golova je cak i odlicno reagovao, ali nije imao srece, jbg.
opet ponavljam, to je moje misljenje i to ne znaci da opravdavam sto on igra u reprezentaciji.
<--- leuk
madjarska vodi 4:3
<--- leuk
7:3 za madjare
<--- leuk
iha, koje razvaljivanje
smanjili srbi na 7:4
<--- leuk
8:6 za madjare
Last edited by Fidimose; 30-08-10 at 16:34.
<--- leuk
hmmmm, mi smo protiv italije primili 6 golova iz igre!
a mi imali 10 puta igraca vise (pogodili 7) i 2 peterca, sto znaci samo 1 gol iz igre. nije ni cudo sto ih nismo mogli dobit.
italija samo 6 puta igraca vise imala, dali 5 golova.
smijesno, zivota mi.
<--- leuk
dobili madjari 9:6
<--- leuk
upravo sam ja o tome i pisao sinoc ali su ga pravdali kako su mu jako sutirali...preciznost igra glavnu ulogu a jacina suta pogotovo sa 8 i vise metara...sve u svemu po meni je u losoj formi...ne kazem ni da bi zdravko ili scepo bili bolji ali su bar nasi...ne treba nam neko na zalasku karijere...i sve u svemu na krajum sve sto denis bude dobio od ovog prvenstva je da ce mu drzava biti duzna reprezentativnu penziju a koju ce narod da placa...imalo je tu i mladih golmana koji tek ulaze u seniorske vode ako mu je trebalo 3 golmana.
uostalom sjetite se perove izjave od prije 5 dana kada je rekao da ga ne bi bio uopste ni zvao da nije bilo u pocetku 20 igraca za prijavljivanje pa sada da ga vodi u 15 tj 13 zato jer se pokazao...znaci li to da bi isli sa nikakvim golmanima da se u startu znalo da 13 igraca moze da se prijavi...i opet kazem to su golmani...scepo koji je prvi golman osvajace najjace vaterpolo lige i radic koji je golman vicedsampiona i sampiona evrope...taj denis da je toliko dobar imao bi vec klub a ne bi otisao u zagreb bez angazmana...budite realni....nego svi samo slijepo slusamo sugavog pera koji koliko nas je visoko uzdiga toliko nas je poslije i nisko zakopao sa svojom politikom...
madjarska je realno prosula srbiju...mi smo sinoc zasluzeno dobili hrvate mogli smo i vise ali nema veze...pobjeda je pobjeda...bitno je da sve ostale utakmice dobijemo do kraja i ako smo izgubili od italije...da bi igrali direktno u polufinale naravno...
iako se slazem da nije bilo potrebe da sefik putuje, tesko da si i ti realan. sefik je sinoc dobro branio, uostalom njega su i hrvati i nasi igraci naveli kao jednog od kljucnih ljudi za pobjedu. nije imao neko spektakularno vece, ali tesko da je nesto zajebao. a nije bash ni situacija kao sa omarom cookom, sefik dobar dio zadnjih nekih 12-13 godina zivi u cg. opet ponavljam, ja bi vise volio da je scepo posao, ali polako se prelazi u neki sovinizam sa tim 'nas' i 'njihov'.taj denis da je toliko dobar imao bi vec klub a ne bi otisao u zagreb bez angazmana...budite realni....nego svi samo slijepo slusamo sugavog pera koji koliko nas je visoko uzdiga toliko nas je poslije i nisko zakopao sa svojom politikom...
a i vanja udovicic je posao u zagreb bez kluba, tako da taj argument bash i ne pije vodu.
osjecam potrebu da josh jednom kazem, jer ce mi neko skociti sigurno za vrat - ne slazem se sa perovim izborom, ali nemojmo dozvoliti da nas emocije savladaju
madjari izuli srbiju, da li se radi o slabijoj igri na pocetku turnira, ili je srbija tempirala formu za svjetsku ligu pa sad ne moze opet da peakuje, to ostaje da se vidi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks