650k je prodat. Moralo je to sad biti. Tesko da bi momak izdrzao jos godinu.
otkud to sad?
doveo je Dinamo danas nekog mladog Slovaka, tj. imaju bar pet napadača.
650k je prodat. Moralo je to sad biti. Tesko da bi momak izdrzao jos godinu.
mislim da je malo vise para prodat
koliko cuh buducnost dobija obestecenje oko 950k
Onda sam ja pogresno razumio. A mozda kasnije neki aranzman...
za 650 iljada je prodat...a moglo je to i za mnogo vise.
Odlična je to cifra za crnogorski fudbal, lično nisam očekivao ništa preko 500k.
a shta mislite shto fatos nije ranije dje otisao i sto mu cijena koja bi realno trebalo da bude vece zaista nije veca? zato shto fatos ima najmanje 5 godina vise nego kako se to predstavlja, i svako ko je imalo upucen u situaciju zna to... i ovo je odlicna cijena, kad su ga uspjeli uopste prodati...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Masoni?.....
Slazem se.
ma kakvih 5 godina, 10!
Ahahahahaahaha ima on 30 ka nista...
Kasno su ga upisali u knjige.
Bijo si poziw koi se neodbija
pa da, ta prica kruzi odavno, mamic je izgleda provalio jer jbg i on je mangup, a ne neki tamo debil, pa im je zato i odlucio ponuditi onoliko koliko fatos vrijedi bez obzira na godine, jer realno mnogo je jak na nogama, dovoljno je brz, ima dobar shut i moze sigurno odigrati par sezona, a onda ga opet prodati nekom van ko nece biti upucen u situaciju...
To je masonska tajna. Sveti gral. Cuti.
Slazem se.
Sjutra kad ne bude cdm-a. Zarad viseg dobra.
@prekid stvarnosti
odusevljavas!
BBNSC
pa da, isto kao sto je obafemi martins 25-togodisnjak, a lukaku 17togodisnjak... a vi se raspitajte malo prije nego sto pocnete da sudite...
prekidi_stvarnosti , to bi bila sasvim realna priča da govoriš o afričkim fudbalerima, gdje im potvrde o rođenju pišu na kutije od cigara. za Lukakua i Bećiraja ga ipak pretjera.![]()
Prekidi stvarnosti - Discover the real truth of European football
3. izdanje,
Podgorica, 2010.
mislish da je na kosovu situacija bolja?
a shto se tiche lukaku-a, pogotovo afrikanci ( njegov otac je iz afrike dosao u belgiju) iz francuske i belgije ne upisuju svoju djecu nakon rodjenja, vec ih namjerno upishu sa znatnim zakasnjenjem kad diejte vec ima 3 4 godine. Bilo je par takvih slucajeva u francuskom fudbalu, u belgijskom josh nije, ali ne bih se zakleo da nece biti.
ko je mogao da prepostavi da martins kad je igrao u interu nema 17? josh je eto bio tamo dugo vremena, pa nijesu provalili. a pogledaj ovu sliku lukaku, pa mi reci je li normalno da neko ko je tek napunio 17 godina izgleda ovako? jasno je da crnci mogu da budu znatno razvijeniji ali ako malo pogledash trezveno sve ti je jasno:
![]()
Beciraj ce preci za 650.000,iako su ga ovi nasi cijenili mnogo vise. link
Sto se tice Lukakua,nevjerovatno koliko starije izgleda. Porede ga sa Drogbom, a on sa 17 godina nije nista manje razvijen nego Drogba. Jedino sto je rastao u Belgiji,pa da kazes da nije iz plemena nekog da mu prijave 10 godina manje
Shto se odje chini stalno se neki shampioni pojavljuju...
@tema Mogao je ostat i ovu sezonu pogotovo ako je tachno to da ovi vec imaju 5 spiceva ne vidim poentu da grije klupu onim 'magovima' tamo.
Evo video kako je docekan Ibra link
Sad svrsavaju na njega svi,aplaudiraju...jedva cekam derbi!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks