KONAČNA PROGNOZA
** skupina A
* Hrvatska
* Crna Gora
* Španjolska
* Italija
* Rumunjska
* Turska
** skupina B
* Srbija
* Grčka
* Mađarska
* Njemačka
* Rusija
* Makedonija
** (krnja) četvrtzavršnica
* Crna Gora - Mađarska
* Španjolska - Grčka
** poluzavršnica
* Španjolska - Hrvatska
* Crna Gora - Srbija
** za broncu
* Španjolska - Srbija
** za zlato
* Hrvatska - Crna Gora
ZAVRŠNE RIJEČI
Hrvatska je domaćin vaterpolskog EP. Na Savi, u Zagrebu, igrat će se od 29. kolovoza do 11. rujna 29. europska vaterpolska smotra. Hrvatska će se natjecati u obje konkurencije, muškoj i ženskoj.
Naravno, najviše pozornosti privući će nastupi vaterpolista jer su nam vaterpolistice ipak daleko od europskog vrha, a u svom dvorištu, pred, vjerujemo, do posljednjeg mjesta ispunjenim tribinama, i to u paklenom okružju, naši vaterpolisti će pokušati ostvariti želje svih nas, izboriti europsko zlato, medalju koja nedostaje u stogodišnjoj povijesti vaterpola u Lijepoj našoj.
Naime, hrvatski vaterpolisti, računajući i nastupe za reprezentaciju bivše države, osvajali su olimpijsko zlato, radovali se zlatu na SP, ali nikada i zlatu na EP. Vjerujemo, stiglo je vrijeme i za to.
Meni je velika misterija zašto su Grci po tvojoj prognozi iznad Mađara? Znam da su i jedni i drugi pomladili momčadi ali daleko od toga da Mađari nemaju što pokazati. Istina igrali su loše ove pripremne turnire ali nikad njih nije ni bila briga za to tako da bi to trebalo uzeti sa rezervom. Osim toga Denes i Danijel Varga, Madaras.. ..su imena kojih bi se svaka momčad trebala pribojavati pa sad baš ne kužim zašto misliš da će Grci na 2. mjesto ?
intervju sa markom macanom kapetanom hrvatske U17 reprezentacije povodom U17 EP-a - link
inače za njega mi se čini da bi on mogo bit odličan igrač, svakako naveći potencijal u juga
vaterpolski portal - www.dance.hr
Koliko vidim Drasko otpada i njegovo mjesto zauzima Toni
Treba li nam toliko bekova?
Mora li Ticic da igra?
Mora li Jokic da igra?
Ako Sefik ostane u Bd skoro pola reprezentacije ce biti iz tog kluba.
Neke stvari ce nikad nece promijenit, neki igraci nikad nece postat stalni (standardni) reprezentativci dok god igraju u Primorac. (ali zato cim podju iz Kotora postaju standardni reprezentativci)
A neki mogu da imaju katastrofalne sezone i da se njihova mjesta ne dovode u pitanju, ali oni su ipak novljani i budvani!!
Pi!
P r i m o r a c
Citah upravo Perovu izjavu dje kaze da on ne gleda ko dje igra i sl.Interesantno.
Evo npr. Paskovicu je lani, uoci SP-a visilo mjesto u ekipi (nakon FENOMENALNE sezone u Primorcu), danas se vodi kao siguran.
Treba li podsjecat da su slican put prosli Danilovic, pa prije njega N.Janovic...
Meni je smijesno sto je Trajkovic, dok nije dosao u Primorac, bio pozivan na pripreme, a sad ni to.
Bice interesantno vidjet kako ce se vaterpolo javnost postavit prema Peru kad ovaj posalje Scepa kuci. 'oce li se iko zapitat' zasto on a ne Radic?
Trenutne okolnosti nas tjeraju da svaku medalju shvatamo kao uspjeh, ali zlato bi moralo bit' cilj.
Ovog Kalaja nikad nisam gledao, ajd' da vjerujemo Adamu.
Sto je sa Setkom, ne pise da je i on otisao?
P r i m o r a c
Bolje da je poveo Radovica umjesto Scepa, sto ce nam 3 golmana u 15 igraca, glupost..
Nedavno su grčki juniori pobjedili mađarske 11:2. Ni na pripremnom turniru ne smije se dozvoliti poraz od Rumunjske. Ni na prošlom velikom natjecanju nisu se iskazali. Igrali su bez pobjednika s Nijemcima. Ostale ne suviše uvjerljivo pobjedili. Izgubili u prvom kolu izbacivanja (četvrtzavršnici) od Srbije. Nadam se da će na ovom potonut do dna.
MAĐARSKA VATERPOLSKA HIPERSILA
** 1926. - 2010.
U vaterpolu je, za razliku od nekih drugih sportova, Olimpijska medalja najveci san...
Zato su madjari i dalje na samom vrhu. Makar do naredne Olimpijade.
Ima li neko sastav Madjarske za evropsko?
P r i m o r a c
Istina ali isto tako su na nedavnom Vodafone kupu ubili Njemce (pomlađene) sa 15:7 i dobili Španjolce sa 9:7 tako da će po meni ipak oni biti u nekoj konkurenciji za koju medaljicukao i uvijek.
Sastav Mađarske:
http://www.zagreb2010.com/download/men_hun.jpg
...Biros, Braća Varge, Szivos, Madaras, Hosnyasnszky, Nagy ....daleko su oni od neke loše ekipe.
Last edited by Štroco; 28-08-10 at 10:46.
Takodje u dijelu foruma Crnogorske sportske vijesti.
Vaterpolo: „Da bude kao u Malagi", emisija uoči EP Zagreb 2010
Madjari bez Kasasa, Kisa, Stajmneca... Drago mi je da Adam opet ne igra za reprezentaciju, da bude potpuno spreman za narednu sezonu.![]()
P r i m o r a c
samo lupate cg moze biti da se bori za 4-6 mesta ne vise,maksimalni domet
sastavi i pokoja rečenica o svim ostalim reprezentacijama (van trolista prvih favorita)... http://www.dance.hr/gostujuce-kolumn...rebu-2010.html
Ja u životu nisam pročitao debilniji članak. Evo pa se i vi nasmijite:
http://www.jutarnji.hr/hrt--od-split...a-gora/881352/
Mi samo 15 sati nakon meca sa hrvatima igramo sa talijanima. :mad:
P r i m o r a c
ovo je prvo prvenstvo koje traje čak 14 dana (ranijih 6-7 je trajalo 10) i ima čak 7 slobodnih dana. jedino nakon 1. kola nema dan odmora, a prije bi svih 5 kola bilo odigrano dan za danom.
bracodubrovnik, slažem se. moraš bit malo jače glup za napisat onako nešto. neki novirar huščkač i debil u kombinaciji
Vidim da se karte prodaju na benzinskim stanicama INE (??!!), ali kako neko ko nije iz Hrvatske da kupi kartu?
Release Yourself
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks