Djeca....
![]()
300? 350 druze! Hahahhaah
Naravno da ocemo, samo da ih sretnem nedje.
Definitivno niko nije brze izvozio tu dionicu. U krivinu kod tunela dje je oni zid je PO SNIMKU uletio 160 a izasa iz nje sa 140 na sat. Reka je ovaj pajkan da se prekrstio kad je kolega krenuo da ulijece istom brzinom hahahah![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Djeca....
![]()
Njak Njak Njak
Ja mislim da je onaj, sto je prvi trazio da mu narezu snimak, za tu foru trazio autorska prava, sad bi bio bogat covjek....
Njak Njak Njak
super ste to odradili.
kao u filmovima, vi bjezite a policija vas juri vrh.
i onda se kao sakrijete kod nekih pichaka na stan.
pa vas ufate kad se najmanje nadate ali svi vas vole jer ste svojevrsni robin hudovi.
samo naprijed, iduci put jos brze.
i da pobjegnete od 2 passata !
Originally Posted by my name is ...
Vi ste smrt za republicku
audi je smrt za gimnazijalke (i rijetko za ekonomsku skolu)
kad nisam u njega, na jahti sam.
stefke potvrdi!
Originally Posted by my name is ...
Sto znaci da smo mi gejevi?
Fala brate, iduci put cu opet zvat stevanna da se vozi samnom u Lambo SV .!. !!!!
Mislio sam da nisam sklon idolopoklonstvu ali sada i ja imam idole, ahahahah
Oli da ti zavrshim da dobijesh taj snimak zajedno s autom do kraja radnog vremena danas ?![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
f6
hahahhah
Ko će biti Robin Hud?ahhahahah :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue:
Pogledajte u slijedećem broju stripa: "9minuta"
-->*-TRIATLON PG!-*<--
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Bash sam juce svrca u zeljezaru i zacudih se tom prizoru....pitah ljudi, shta koji q ? vele, s grskom su pa su nam ih isporuchili na "popravku"![]()
Ajme, pogledaj crni Supercharged...
Ocu 1 komad...
TAKUMI
Kako se u temi o požarima u Ferrariju raspravljalo o muzičkim sistemima, Jaguar u XJ75 ugradio Bowers & Wilkins sa 1200 W.
A Mitsubishi i PSA u svoje SUV-ove ugrađuju Rockford Fosgate.
Reno ugrađuje Cabasse, PSA JBL, Ford Sony.
Last edited by Escobar_BP; 31-08-10 at 10:04.
Da, odavno je Jaguar pocheo radit sa B&W, otvarao sam neke B&W kutije (kucni HiFi) koje u maloprodaji koshtaju malo ispod 1K i unutra je JAD, dakle takve komponente ne stavljam u kutije koje koshtaju 4 puta manje....Opet s druge strane jako poshtujem B&W i od njih sam imao prilike na sajmu da chujem jedne od najboljih kutija koje sam ikad chuo, ali to su vec prevelike pare, mozhe se neko dobro novo auto kupit
Kao shto je vec milion puta recheno, ime nishta ne znachi, svi ti brendovi imaju dobrih stvari ali to koshta, koshta mnogo, a pochetne serije su uglavnom jad teski...Nego shvatam da prosjecnom slushaocu koji ionako slusha mp3 to nije previshe bitno...![]()
[IMG][/IMG]
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks