Valjda je Darko otpao jer je na siri spisak, ne Drasko...
Valjda je Darko otpao jer je na siri spisak, ne Drasko...
A to je vec druga stvar.Mada bi prije poveo njega nego recimo Ticica,ali dobro.
Nego ovo izgleda znaci (ako je tacno) da Sefik definitivno ide za Zagreb,sem ako ne misle ic sa jednim golmanom.Divno.Glavonja odvratni.
Raise my hammer,take my aim
Znaci onda bi sastav trebao da izgleda ovako :
Zdravko Radic
Denis Sefik
Predrag Jokic
Vjekoslav Paskovic
Damjan Danilovic
Nikola Vukcevic
Milan Ticic
Mladjan Janovic
Nikola Janovic
Aleksandar Ivovic
Boris Zlokovic
Vladimir Gojkovic
Antonio Petrovic
Istina je Drasko ne igra na evropskom
Pa koji je spisak zna li se?? Namrtrvo je bitno da ide Toni Petrović!! A da ne ide Draško je baš iznenađenje. Ko zna zašto je to, ako je istina...
Evo ti spisak, drugi post iznad tebe![]()
Ovo nista ne mijenja, Drasko nije toliko bitan za reprezentaciju, Toni je mozda i potrebniji jer Ticic jedino zna da dobije tri izbacaja...
Dobar spisak! Prebitno je da je tu Toni. Što se tiče braće Brguljan i Radovića, jbg, neko je morao ispasti zbog ove preglupe odluke da se može povesti samo 13 igrača.
Što se tiče Šefika, znam da se mnogi neće složit sa tim, ali mislim da nam može pomoći mnogo više od Šćepa u formi u kojoj je cijele ove i prošle godine. Druga je priča koliko je to korektno prema njemu, pogotovo kad se sjetimo njegovog doprinosa zlatu u Malagi i odbrana u Pekingu, ali to je sport...
Spisak katastrofa!
Mislim Denis Šefik!!! Zbog čega? Može nam pomoć. Znači li to da treba da uzimamo svakoga ko nam može pomoć?
Neću da ulazim uopšte u to oće li bit od koristi ili neće. Oćemo li onda da angažujemo svakoga ko nam može pomoć, pa bio Azerbejdžanac, Amerikanac, Hrvat, Srbin... Dje je tu reprezentacija onda!
I mijenjat golmana (koji je Crnogorac) od 26. godina, sa golmanom (koji nije Crnogorac) od 34. godine. KATASTROFA!!!
Postojaće Crna Gora...
I malo reklame http://forum.vaterpolo-magazin.com/
krenulo je predstavljanje ekipa na dance.hr-u: prvi na redu domaćin, hrvatska, link
što se tiče mog komentara mislim da je sramotno od rudića da je mučio markovića cijelo ljeto i ubijo ga na pripremama i onda na kraju reko da ne ide jer se još nije u potpunosti oporavio od ozlijede. valjda mu je to mogo reć prije 2 mjeseca pa da odmara i uđe spreman u ovu sezonu.
još je sramotnije što je tu umjesto njega jedan buljubašić jer da markoviću odrežeš desnu ruku opet bi bio bolji od buljubašića, a bolji je i od karača, barača itd... inače reko je neki dan marković da ne osjaće više probleme s tim ramenom. glavno da je na kraju omjer jug-mladost u reprezentaciji izjednačen 5:5.
i para da ne postoji drugi golman u hrvatskoj. mislim da će nas pavić opet koštat poraza ili u polufinalu ili finalu
vaterpolski portal - www.dance.hr
Koji je ***** tim trenerima u zadnje vrijeme?![]()
hmmmm, vanja udovicic u olimpijakosu, zanimljivo.
ove godine ce EL biti puno bolja i neizvjesnija, ima dosta klubova koji su se pojacali i konkurisu za titulu
<--- leuk
Prelijepo su se ponijeli prema Scepanovicu, treba za to obraza imat definitivno.
Bas mi je milo zbog Tonija.
Bijo si poziw koi se neodbija
Marko Kalay (24) igrac Domino Honveda novi je igrac Primorca. Pravo da vam kazem nisam bas upoznat sa njegovim kvalitetima, znam samo da je ljevak !!!
jesu li još koga oni doveli? čito sam da hatziu nisu produžili ugovor
najava crnogorskog nastupa na EP-u u zagrebu: link
vaterpolski portal - www.dance.hr
Nije mi jasno. Sinoc ne vidjeh najbolje. Na in-u bijase spisak putnika za Zagreb. I to bijase spisak od 15 igraca cini mi se, sa sve trojicom golmana. A moze samo 13, je li tako? Zna li neko nesto o ovome?
Postojaće Crna Gora...
maloprije i ja to cuh na Radio jadran. i Sefik je pricao i rekao da se jos ne zna koja ce dva golmana bit medju 13.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks