Pratim ja ovo pa sto bude![]()
A što mislite Austrija Beč vs. Aris?
Prva 0:1 za Aris*
Levski vs. AIK ? 0:0 prvi meč
i opet ne zalijetat se na Lpool
Pratim ja ovo pa sto bude![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Liverpul bez Dzerarda, Toresa, Maksija, Agera i Maskerana.
Trabzon dobio Fenerbahce prije 3, 4 dana...
3.20 pa vi vidite![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Kod nekih francuskih nogometaša otkrivene su određene anomalije u krvi. Ne mora biti da su bili dopingirani zato jer su imali visoku razinu hematokrita, ali kako nije bilo dokaza, nismo se time više bavili, rekao je francuski liječnik Jean-Piere Paclet za Le Parisien i pokrenuo novu lavinu skandala u francuskom nogometu, piše Jutarnji list. Paclet je izdao knjigu "Implozija" u kojoj sumnja u dopingiranost francuskih igrača. Pogotovo onih koji su igrali u talijanskoj Seriji A.
- Imate pravo sumnjati ako znate na koji način su određeni klubovi u to doba tretirali igrače, pogotovo u Italiji. Poznato je da neki postupci Juventusa nisu bili na granici dopuštenog - kaže Paclet.
Upavo je u Juventusu nastao najveći dopinški skandal. Juve je od 1994-1998. godine imao najuspješnije razdoblje u klupskoj povijesti. No nakon šestogodišnje istrage liječnik Riccardo Agricola osuđen je na 22 mjeseca zatvora jer je dopingirao nikad navedene igrače Juventusa u tom razdoblju. A u to vrijeme u "Staroj Dami" igrali su Zinedine Zidane i Didier Deschamps. Igrali su i protiv Hrvatske u polufinalu. I pobijedili.
- Ništa nisam izmislio. Ne mogu tvrditi da bismo pronašli dokaze da smo nastavili istragu, ali nismo se time bavili. Tada je najvažniji bio javni interes - rekao je Paclet i dodao da je tadšnjeg liječnika Jeana Marcela Ferreta "grizla savijest".
evo od mene jos jedan tip
ISTOMIN- GABASVILI 1 1,4
A sta mislite da se igra ovako nesto:
Lil 1
Juve H1
Man S 11
Trabzon 1X
kvota 6 i nesto
Ja bi
Lil 1-1
Juve D1+1
Mančester 2+pp
sporting i galatasaraj me mame da ih odigram u dublu
oooooooo kako raste kvota na lpool
a ne bi sportinga igra ni ove turke za spas
@Rain sto na kraju zakljucismo?
Da se opali ovaj Man S,Juve i Lil 1-1 sve ... kvota 4 ?
Man City daje 4 ili vise golova 3.40
stavih 5e na ovo, a sad cu tiket neki od danas do nedelje sastavit :o
TNS - CSKA Sofia 1-1, @11 vrijedi probati
TNS se odlicno drzao u prvom mecu u Bugarskoj, primili su golove tek u zadnja 10 minuta, nadam se da kuci mogu napraviti podvig
Who let the dogs out
po mene moze se man.city probat s1-1( u olimp 1.8),a.vila 1 ( 1.5),lilie 1 (1.35),i (mozda ) stutgart (1.25) 4,55 kvota
ja bih odigra ovaj trabzon ppx,city 4+ i istomina h1![]()
;D to mi djeluje nekako sigurno
![]()
Lambda
a to ti titule nije viđelo
Bate zna se što je titula
1.Prvenstvo
sve ostalo je pehar i lim
PALMEIRAS 1
evo vele sa svim u kuću te imam.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks