Page 148 of 288 FirstFirst ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... LastLast
Results 3,676 to 3,700 of 7188

Thread: Pitajte...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Redizajn, ali temeljno.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

Broj nekoga ko se bavi amortizerima? Treba mi danas...sutra ujutru najkasnije...zna li neko?
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by chochek View Post
    Nije tako,kad reostat ne valja obicno radi samo cetvrta brzina,ili ovako kao njemu prva i cetvrta...
    Veoma mala vjerovatnoca je da mu bude do prekidacha,99% je reostat
    Ne znam, meni kad je poshao reostat nisam mogao ni da ugasim duvanje, vazda je duvalo na full, cim dam kontakt...naravno kupio reostat i zamjenio ga za 5min...sve plugnplay maltane
    "ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    Broj nekoga ko se bavi amortizerima? Treba mi danas...sutra ujutru najkasnije...zna li neko?
    zlatko dujovic, tata-mata za amortizere i trapove

069055321
    SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zlatko je uz to i alkoholicar i prevarant i nista roba Eto, toliko iz mog iskustva sa doticnom gnjidom!

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

eh sad... zlatka poznajem od kad sam bio djetic i bas mislim suprotno.
    uostalom, nikad ne bih preporucio nekog koga si tako lijepo opisa jelte, tj ono sto ocu da kazem je, gresis ali gresis silno sinak

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

treba mi neko ko ima da prodaje amortizere...jer mi je prednji procurio
    pa kad zamjenim mogu poci kod njega da mi pogleda da li je jos nesto problem
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Quote Originally Posted by stefan123 View Post
    Ne znam, meni kad je poshao reostat nisam mogao ni da ugasim duvanje, vazda je duvalo na full, cim dam kontakt...naravno kupio reostat i zamjenio ga za 5min...sve plugnplay maltane
    Pa moze i to,ali on je naglasio da mu rade 1 i 4
    I u njegovom slucaju je velika vjerovatnoca da se isti reostat moze prepravit (zavisi od tipa reostata)

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

popovic auspuh servis je zastupnik Monroa za CG. Probaj tamo, mada ne valja ako mijenjas samo 1, mijenjaj ih u par. Posle te koje skines kod zlatka na reparaciju ponesi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stvarno su zastupnici Monroa? Kakve su im cijene?
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kupujem amortizere za Bimmer, malo tvdje, all around...

Stavio bih Monroe...ima te li broj ovih frajera?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

ja cu ti vala poklonit par komada od Alfe 155 ako ti pasuju
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Quote Originally Posted by stefan123 View Post
    Quote Originally Posted by NSX View Post
    ja cu ti vala poklonit par komada od Alfe 155 ako ti pasuju
    Alfa Romeo... Dabogda ti došla u kinder jaje, a nema sličicu da je sastaviš :lolblue: :roll:

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Kupujem amortizere za Bimmer, malo tvdje, all around...

Stavio bih Monroe...ima te li broj ovih frajera?
    bio je 660 269, ne znam jesu li ga mijenjali.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SNAKE View Post
    eh sad... zlatka poznajem od kad sam bio djetic i bas mislim suprotno.
    uostalom, nikad ne bih preporucio nekog koga si tako lijepo opisa jelte, tj ono sto ocu da kazem je, gresis ali gresis silno sinak

Zlatka poznajem i ja, zivio je blizu mene kad sam i ja bio djetic...

Laza me je nedelju dana (ono, danas, sjutra, popodne, ujutru i naravno na kraju mi je rekao iduce nedelje, te odoh i zavrshih kod Gogica i ako ni za njega niko nema rijeci hvale)
    Za Rangea mi je trazio za glupost 250e, i to ima obraza i u djecu da mi se kune da ga materijal kosta 230e i samo ce mi uzet 20 za ruke, inace taj posa na normalna kola naplacuje 30e, a sve novo ne reparirano kao kod zlatka sa ugradnjom sam platio 120e, znaci klasicno debilno "vidio sam dzipa daj da ga bas zakoljem"

P.S. Mozda ne mislimo na istog, ja mislim na alkosa na staru zlaticu, i ovo su moja iskustva sa doticnim...

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

jes to je taj sa stare zlatice (blizu morace). da voli da popije, voli! volim i ja isto, a to ne znaci da je alkoholicar niti sam ja alkos.

brate moras da priznas, tvoj nastup i sama tvoja pojava su takvi da cojek odma pomisli da si pun ka brod! priznaj
    a faca ti govori da si veliki krimos tako da...

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Fabia i neko drugi, pomagajte

Odnio sam auto kod majstora da mi zamjeni jabucicu na tocak i sponu.... To je sve ok uradjeno, ali kad sam donio auto ujutro kod njega pocelo je da mi curi ulje na motor koje do tad samo "oflekalo" bilo mali dio motora, nije curilo. Kaze mi da mijenjam dihtung na glavi motora i na deklu, recite mi vi sto jos da uradim, treba li jos nesto da se zamjeni?
    I kaze majstor da odneem glavu motora da mi se sredi na glodalicu kod nekog majstora u Tolose koji to radi. Zasto bih brusio glavu motora, jel se to treba raditi i o cemu se tu radi ne razumijem?
    Napominjem da mi auto ne trosi ulje (bar nije do sad), inace radi solidno. Auto je Peugeot 306, 1.4 benz 97

pomagajte
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam srle, jel ti prijatelj ili nije, mnogo nas voli popit, al nismo alkosi, Zlatko jes Alkos...

A moja pojava u njegovim pjanim ocima je sigurno vishe izgledala kao vcao koju moze da zajebava, onako pjan i bezobrazan, cush 230e materijal za sponu, jednu sponu Srle, sa ''rukama'' 250e i to da mu ostavim auto i iduce nedelje da bude gotovo, jer ima posla..... ali, ima posla sponu da uradi....i to za 250e, mene iskreno zabolje, malo sam se smijao, pricao sa njim kao da jesam ovca, zakazao da mi to odradi i otishao i kupio sponu, sa stabilizatorima i svim i platio majstora i izashlo me 120e....

ne pricam ja napamet, mene tesko moze prevarit, al eto, kad neko procita odje, pa dodje sa nekim ''cudnim'' autom,. da zna sta ga ceka....

P.S. Imam dosta drugova koji su mi preporucili Zlatka, i njima je super odradio i jeftino, al moja iskustva su ovakva, sto sa GTVom, sto sa Rangeom

Quote Originally Posted by BlackVelvet View Post

Odnio sam auto kod majstora da mi zamjeni jabucicu na tocak i sponu.... To je sve ok uradjeno, ali kad sam donio auto ujutro kod njega pocelo je da mi curi ulje na motor koje do tad samo "oflekalo" bilo mali dio motora, nije curilo. Kaze mi da mijenjam dihtung na glavi motora i na deklu, recite mi vi sto jos da uradim, treba li jos nesto da se zamjeni?
    I kaze majstor da odneem glavu motora da mi se sredi na glodalicu kod nekog majstora u Tolose koji to radi. Zasto bih brusio glavu motora, jel se to treba raditi i o cemu se tu radi ne razumijem?
    Napominjem da mi auto ne trosi ulje (bar nije do sad), inace radi solidno. Auto je Peugeot 306, 1.4 benz 97

pomagajte
    Kad se mijenja dihtung glave, red je obrusit je, znaci sredit, to kosta od 30e pa do 60e sa stelovanjem vetila i stavljanjem gumica...

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by brzi_pas View Post

Kad se mijenja dihtung glave, red je obrusit je, znaci sredit, to kosta od 30e pa do 60e sa stelovanjem vetila i stavljanjem gumica...
    30-60e mislis ruke sa zamjenom dihtnuga, stelovanje ventila i stavljanjem gumica?

Koliko kosta samo brusenje glave, jer ce mi to radit jedan majstor, a ovo drugo drugi ?
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by brzi_pas View Post
    Ne znam srle, jel ti prijatelj ili nije, mnogo nas voli popit, al nismo alkosi, Zlatko jes Alkos...

A moja pojava u njegovim pjanim ocima je sigurno vishe izgledala kao vcao koju moze da zajebava, onako pjan i bezobrazan, cush 230e materijal za sponu, jednu sponu Srle, sa ''rukama'' 250e i to da mu ostavim auto i iduce nedelje da bude gotovo, jer ima posla..... ali, ima posla sponu da uradi....i to za 250e, mene iskreno zabolje, malo sam se smijao, pricao sa njim kao da jesam ovca, zakazao da mi to odradi i otishao i kupio sponu, sa stabilizatorima i svim i platio majstora i izashlo me 120e....

ne pricam ja napamet, mene tesko moze prevarit, al eto, kad neko procita odje, pa dodje sa nekim ''cudnim'' autom,. da zna sta ga ceka....

P.S. Imam dosta drugova koji su mi preporucili Zlatka, i njima je super odradio i jeftino, al moja iskustva su ovakva, sto sa GTVom, sto sa Rangeom
    tacno tako.
    mada najcudnije sto sam vidio u njegovu garazu je ford mustang kojeg je popravio, ili nije?

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

pomagajte
    Valjalo bi sredit glavu tj poravnjat kad već moraš to da mijenjaš.
    NE znam za toga u Tološe, imaš jednoga na Čepurke koji se bavi time i rade vrhunski. Između ostalog spremali su auta Kunčeru, Asanoviću i trkačima...
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

30-60e mislis ruke sa zamjenom dihtnuga, stelovanje ventila i stavljanjem gumica?

Koliko kosta samo brusenje glave, jer ce mi to radit jedan majstor, a ovo drugo drugi ?

Ne, mislim na mashinsku obradu, a majstor za ruke i cuda, pojma nemam, oko 100....

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Sto jos moze da bude razlog sto mi ulje curi, osim dihtunga? I koliko najvise ta zajebancija moze da me kosta ?
    Krenuo sam bio malo da sredjujem auto, i sad mi ovo neplanirano izaslo pffff koma vise s autom... bolje na biciklo da idem
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

imam jedno pitanje? razumije li se ko u bmw 318 e 46 ? treba da mu radim servis, koje je ulje najbolje sipat? pusta mi vodu malo na hladnjak, ima li ko to da radi u pg ili moram mijenjat hladnjak? pusta malo na sastav metal plastika.. ii znate li koga da radi dobre xenone za taj auto, ali po mogucnosti one angel eyes? i bilo kakvih savjet u vezi tog auta je pozeljan,.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

pomagajte
    Znaci i dihtung glave a i dihtung dekle.
    Jel taj majstor normalan?

Moguce da je dihtung dekle, moguce da je neko crijevo, dihtung kartera...ali dihtung glave?
    Podji kod drugog majstora. Nemoj da ti otvore motor za dz.

Quote Originally Posted by SNAKE View Post
    bio je 660 269, ne znam jesu li ga mijenjali.
    Jel to kucni, Telenor.....?

Quote Originally Posted by vladimirpg View Post
    imam jedno pitanje? razumije li se ko u bmw 318 e 46 ? treba da mu radim servis, koje je ulje najbolje sipat? pusta mi vodu malo na hladnjak, ima li ko to da radi u pg ili moram mijenjat hladnjak? pusta malo na sastav metal plastika.. ii znate li koga da radi dobre xenone za taj auto, ali po mogucnosti one angel eyes? i bilo kakvih savjet u vezi tog auta je pozeljan,.

Ulje, sipaj Castrol Edge 0-30, imaju u Castellanu.
    Ako ti pusta vodu na to mjesto onda ja bih probao sa crnim silikonom, Victor Reintz, sanse su male da stopiras curenje.

Za xenone kod forumasa sa nickom tuning-kotor.

Preporucujem ti da zamjenis sve filtere, zajedno sa uljem su ti oko 130 eura u Castellanu.
    TAKUMI

Page 148 of 288 FirstFirst ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Bookmarks

Bookmarks