Broj nekoga ko se bavi amortizerima? Treba mi danas...sutra ujutru najkasnije...zna li neko?
Redizajn, ali temeljno.
TAKUMI
Broj nekoga ko se bavi amortizerima? Treba mi danas...sutra ujutru najkasnije...zna li neko?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Zlatko je uz to i alkoholicar i prevarant i nista robaEto, toliko iz mog iskustva sa doticnom gnjidom!
eh sad... zlatka poznajem od kad sam bio djetic i bas mislim suprotno.
uostalom, nikad ne bih preporucio nekog koga si tako lijepo opisa jelte, tj ono sto ocu da kazem je, gresis ali gresis silno sinak![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
treba mi neko ko ima da prodaje amortizere...jer mi je prednji procurio
pa kad zamjenim mogu poci kod njega da mi pogleda da li je jos nesto problem![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Stvarno su zastupnici Monroa? Kakve su im cijene?
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Kupujem amortizere za Bimmer, malo tvdje, all around...
Stavio bih Monroe...ima te li broj ovih frajera?
TAKUMI
Zlatka poznajem i ja, zivio je blizu mene kad sam i ja bio djetic...
Laza me je nedelju dana (ono, danas, sjutra, popodne, ujutru i naravno na kraju mi je rekao iduce nedelje, te odoh i zavrshih kod Gogica i ako ni za njega niko nema rijeci hvale)
Za Rangea mi je trazio za glupost 250e, i to ima obraza i u djecu da mi se kune da ga materijal kosta 230e i samo ce mi uzet 20 za ruke, inace taj posa na normalna kola naplacuje 30e, a sve novo ne reparirano kao kod zlatka sa ugradnjom sam platio 120e, znaci klasicno debilno "vidio sam dzipa daj da ga bas zakoljem"
P.S. Mozda ne mislimo na istog, ja mislim na alkosa na staru zlaticu, i ovo su moja iskustva sa doticnim...
jes to je taj sa stare zlatice (blizu morace). da voli da popije, voli! volim i ja isto, a to ne znaci da je alkoholicar niti sam ja alkos.
brate moras da priznas, tvoj nastup i sama tvoja pojava su takvi da cojek odma pomisli da si pun ka brod! priznaj
a faca ti govori da si veliki krimos tako da...
![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Fabia i neko drugi, pomagajte
Odnio sam auto kod majstora da mi zamjeni jabucicu na tocak i sponu.... To je sve ok uradjeno, ali kad sam donio auto ujutro kod njega pocelo je da mi curi ulje na motor koje do tad samo "oflekalo" bilo mali dio motora, nije curilo. Kaze mi da mijenjam dihtung na glavi motora i na deklu, recite mi vi sto jos da uradim, treba li jos nesto da se zamjeni?
I kaze majstor da odneem glavu motora da mi se sredi na glodalicu kod nekog majstora u Tolose koji to radi. Zasto bih brusio glavu motora, jel se to treba raditi i o cemu se tu radi ne razumijem?
Napominjem da mi auto ne trosi ulje (bar nije do sad), inace radi solidno. Auto je Peugeot 306, 1.4 benz 97
pomagajte
Who let the dogs out
Ne znam srle, jel ti prijatelj ili nije, mnogo nas voli popit, al nismo alkosi, Zlatko jes Alkos...
A moja pojava u njegovim pjanim ocima je sigurno vishe izgledala kao vcao koju moze da zajebava, onako pjan i bezobrazan, cush 230e materijal za sponu, jednu sponu Srle, sa ''rukama'' 250e i to da mu ostavim auto i iduce nedelje da bude gotovo, jer ima posla..... ali, ima posla sponu da uradi....i to za 250e, mene iskreno zabolje, malo sam se smijao, pricao sa njim kao da jesam ovca, zakazao da mi to odradi i otishao i kupio sponu, sa stabilizatorima i svim i platio majstora i izashlo me 120e....
ne pricam ja napamet, mene tesko moze prevarit, al eto, kad neko procita odje, pa dodje sa nekim ''cudnim'' autom,. da zna sta ga ceka....
P.S. Imam dosta drugova koji su mi preporucili Zlatka, i njima je super odradio i jeftino, al moja iskustva su ovakva, sto sa GTVom, sto sa Rangeom
Kad se mijenja dihtung glave, red je obrusit je, znaci sredit, to kosta od 30e pa do 60e sa stelovanjem vetila i stavljanjem gumica...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sto jos moze da bude razlog sto mi ulje curi, osim dihtunga? I koliko najvise ta zajebancija moze da me kosta ?
Krenuo sam bio malo da sredjujem auto, i sad mi ovo neplanirano izaslo pffff koma vise s autom... bolje na biciklo da idem
Who let the dogs out
imam jedno pitanje? razumije li se ko u bmw 318 e 46 ? treba da mu radim servis, koje je ulje najbolje sipat? pusta mi vodu malo na hladnjak, ima li ko to da radi u pg ili moram mijenjat hladnjak? pusta malo na sastav metal plastika.. ii znate li koga da radi dobre xenone za taj auto, ali po mogucnosti one angel eyes? i bilo kakvih savjet u vezi tog auta je pozeljan,.
Znaci i dihtung glave a i dihtung dekle.
Jel taj majstor normalan?
Moguce da je dihtung dekle, moguce da je neko crijevo, dihtung kartera...ali dihtung glave?
Podji kod drugog majstora. Nemoj da ti otvore motor za dz.
Jel to kucni, Telenor.....?
Ulje, sipaj Castrol Edge 0-30, imaju u Castellanu.
Ako ti pusta vodu na to mjesto onda ja bih probao sa crnim silikonom, Victor Reintz, sanse su male da stopiras curenje.
Za xenone kod forumasa sa nickom tuning-kotor.
Preporucujem ti da zamjenis sve filtere, zajedno sa uljem su ti oko 130 eura u Castellanu.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks