Cika Roj, o cemu se radi?
Ko ce igrat na sredinu?
Poulsen? Leiva?
Maskerano stize u Barselonu. S igracem je sve dogovoreno a sa Liverpulom ce biti definisasno sve u narednih 48 sati.
Santa Kruz pregovara sa Lacijom![]()
Last edited by laciale; 23-08-10 at 07:46.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Cika Roj, o cemu se radi?
Ko ce igrat na sredinu?
Poulsen? Leiva?
Bijo si poziw koi se neodbija
Shta radi lotito, pochece ljudi i da ga vole...![]()
#fakenews
dobar je lotito ka co'ek :mrgreen:
bas me zanima sto ce genoa uradit ove sezone,jer su napravili stvarno dobru ekipu a uz to imaju i dobrog trenera
Real je vrlo blizu dovodjenja Edina Dzeka, ako ne bude doslo do tog transfera druga opcija je Ibra. Izgleda murinjo nije zadovoljan sa Benzemom, procitah nedje na jedan sportski kanal da mu je rekao " previse sanjas na terenu".
Juve zavrsio sa Akvilanijem.
Roma skoro sigurno dovodi Behramija, i Palermo se ukljucio u trku...
btw. kakav het trik Kenny Millera![]()
Džeko je mnogo loša solucija. Nije to igrač za Real, još Bosanac... :lolblue:
Šalu na stranu, mislim da stvarno nije za Real i da tamo neće pokazati ništa. Čisto sumnjam da Murinjo misli da može naći u njemu nešto što bi se zvalo ''pojačanje''. Vjerovatno je neka novinarska patka.
Znajući Murinja i njegov sistem dovođenja fudbalera, mislim da trenutno radi na dovođenju nekog ekstra špica, starosti od 28-31 godinu. Najprije će to biti neko od dvojice sa kojima je sarađivao - Drogba ili Ibrahimović.
Pitanje je samo kako će Barselona reagovati na sve ovo. Mislim, ne bi bio ni prvi ni zadnji put da ta dva kluba međusobno razmjenjuju fudbalere. Barselona je Realu prodala Figa onda kad je bio najjači, tako da ovo sa Ibrahimovićem (koji i nije u nekoj formi tamo) ne bi trebao da bude preveliki problem, a mislim da ni navijači ne bi bili posebno uzrujani eventualnim transferom.
Najviše bih volio da dođe Ibrahimović. To je čovjek koji bi možda konačno prešegao Bilbao u gostima :mrgreen:
Jedan od njih dvojice bi bio odličan. Benzema će pronaći svoju formu, Iguain i Ronaldo gaze, Ozil se odlično snašao koliko se moglo primijetiti sinoć, tu je i Kanales, Di Maria, pa i Kaka kad se oporavi.. odlično
U odbrani su Ramos, Karvaljo, Pepe, Arbeloa... po potrebi i Marselo, i čak mislim da će on biti prva opcija na lijevom beku jer ga Murinjo dosta forsira u priprmenim mečevima. Ko zna, možda ga i ubijedi da igra defanzivno što bi bilo super, s obzirom da Marselo posjeduje izvanrednu tehniku a to je bekovima u savremenom fudbalu neophodno
**** Nije on rekao Benzemi da previše sanja na terenu, nego mu je zamjerio što na treninge dolazi pospan. Benzema je na sve to odgovorio u rekordnom roku, sa dva efektna gola protiv Herkulesa sinoć. Mislim da on definitivno ostaje u Realu.
Zvanicno otvoreni pregovori izmedju ibrahimovica i milana, barsa ce se ukljuciti naknadno.
Rajola je do sada izjavljivao tipa "prije ce gvardiola otic iz barse nego li ibra" a dans vec mijenja izjavu "bice to teski pregovori ali takvi su i najljepsi. nece biti lako ali probacemo da se dogovorimo. mada mozda zlatan i ostane u barseloni"...
mislim da nema potrebe da Real pored Benzeme dovodi Džeka.
Francuz je odličan napadač, ne baš disciplinovan i malo 'balotelijevski' pametan, ali ako ga Murinjo ne ustroji, neće niko.
evo na danasenjm presu murinjo je izjavio da bi dobro legao jos jedan napadac jer u slucaju povrede iguaina ili benzeme bi se nasli u problemima...
laciale, azuriraj se malo brze
nemoj da te sjutra vidim kako si citao da je murinjo zainteresovan za dzeka
MadGod, always m8![]()
Ibra ili Drogba niko drugi nam ne treba...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
http://www.nogometni-magazin.com/new...ranto_ita_news
je li moguce ovo ljudiiiii?!!!!!
Gurkuf presao iz Bordoa u Lion za 22 miliona
zarate, roki, flokari, santa kruz...ima da rokamo.
Konacno dobri Lazio da gledamo, bas su mi falili proteklih sezonaKakve su prije bile utakmice na Olimpicu, samo kad se sjetim one Lazio-Milan 4-4 i dovoljno je
![]()
Skoro prva utakmica koje se sjecam.Nakon nje poceh da simpatisem Milan
Samo mi nije jasno sto ce Laciu 4 vrhunska napadaca,2 vrhunska vezna i 0 normalnih odbrambenih?
Raise my hammer,take my aim
There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)
Bookmarks