pi budale dje se vrati u drugu ligu...
Nije on taj kalibar, čim ga se čak i Hercules odrekao kad su ušli u prvu ligu.
pi budale dje se vrati u drugu ligu...
AJMO CRNA GORO !!!
http://www.sportskiportal.com/fudbal...janjuevia.html
Janjusevic pozvan kao treci golman..
kakav kiks marka base katastrofa......
kad se okupljaju ovi nasi sokoli...za 10 dana tekma???
:)
sad u nedjelju/ponedeljak bi trebalo, kad zavrse meceve za klubove u kojima igraju...
AJMO CRNA GORO !!!
Ja ne znam sto krajncar do nedelje ne pozove 5-6 igraca iz nase lige ili 10 mladjih dobrih, cisto da se trenira malo, sto moramo mi imati klasiku, mozemo malo promijeniti te fazone...
eh da mi je da ssam trener na mjesec dana!
zna li se što za vešovića iz zvijezde i batrovića iz partizana oće li igrat za cg reprezentaciju? za vešovića rekoše da ima i srpsko državljanstvo
Vesovic ce igrat za CG ,provjereno
Šteta što kad CZ završi sa njim, neće bit interesantan ni jednoj ni drugoj reprezentaciji.
Volio bih da griješim, ali...
Što se Veljka Batrovića tiče ne znam kakva su pravila FIFE kad su nastupi u mlađim selekcijama u pitanju tj. može li neko igrati za kadete u jednoj a recimo za omladince u drugoj reprezentaciji. On je igrao za kadete Crne Gore. Zadnji podatak koji sam našao je od prije 5 mjeseci. Izgleda da nije oduševio http://www.cafemontenegro.com/index....17&news=112907. Izgleda da će ga Partizan dati Teleoptiku da igra u u drugoj ligi kad smo ga već pomenuli.
Kad je Vešović u pitanju mislim da je tu sve pod kontrolom jer je u svakom intervjuu koji sam čitao govorio kako jedva čeka da igra u reprezentaciji ukoliko ga Vlaisavljević pozove i da mu je bilo žao što nije mogao igrati na turniru u Hrvatskoj za omladince zbog poznatih razloga. I igrao je protiv Ukrajine. Plus izgleda da ga i Dejo Savićević poznaje sudeći po ovoj izjavi
http://www.sportskiportal.com/fudbal...st-zvezde.html
Kad pričamo o mogućnostima da neko zaigra za nečiju drugu reprezentaciju a pogotovo Srbiju treba imati u vidu nekoliko stvari.
Srbija ima skoro 7 i po miliona stanovnika. Mogućnost da od svih registrovanih igrača nemaju boljih ili istog kvaliteta od ovih iz Crne Gore je vrlo mala. Igrači najčešće i kad igra reprezentacija igraju zbog sebe i svojih interesa kako bi se što bolje prodali. Mogućnost igranja za Crnu Goru je zbog manje konkurencije mnogo veća od one za Reprezentaciju Srbije. Zbog tog razloga za nas igra recimo i Drinčić. Osim ako nijeste Messi ne možete biti sigurni da ćete biti standardni i redovno pozivani uopšte dok za to vrijeme možete igrati za državu u kojoj ste rođeni i u kojoj su vam svi. Možete i rizikovati po onome što bude da bude ali tako su rizikovali i neki košarkaši kad se nijesu odazvali pozivu Radonjića za mlade (Dragović, Đurković i kompanija) i poslije tog prvenstva trt meduna. Takođe treba imati u vidu i crnogorski mentalitet i ako igrate za reprezentaciju Srbije morate biti mirni kao bubica i ako napravite najmanji kiks čak i na treningu koji bi vam se mogao toleristati ovdje tamo bogami neće.
Dakle, čisto iz praktičnih razloga ogromna većina će igrati za Crnu Goru kad je fudbalska reprezentacija u pitanju. Za druge sportove je mnogo, mnogo manja konkurencija pa otud i tih otpadnika.
Dick Laurent is dead!
Od njega će bit jer je radnik i igrač koji sluša trenera.Nije od ovih te bi da biraju mjesto u tim,pa neki te bi se svaku noć napijali itd.Izašlo je iz te zvijezde dosta dobrih igrača, i dalje izlaze.Ne možda u tolikom broju koliko bi ih moglo bit al opet, glava je tu najbitnija. Junetu ne možeš zabranit da bije u zid.
Može, bez ikakvih problema.
MekGidi je igrao za Škotsku sve do U21, Hargrivs isto tako za Vels.
Koliko znam, ne postoje nikakva ograničenja sve dok se ne odigra prvi meč za seniorsku selekciju.
Hahah, ko?Originally Posted by Dutch
Dejan Stanković je zadnji koga su izbačili da valja, što je očajno u poredjenju sa brojem talenata koji su igrali tamo zadnju deceniju i duže.
Može on sad bit radnik koliko oće, ali je još uvijek dijete, i ako ode u pogrešnu sredinu nagrdiće ga i na fudbalskom i na psihološkom planu. A ne postoji gora sredina od te dje je sad (eventualno Budućnost).
Last edited by MadGod; 24-08-10 at 17:42.
brano milacic sad na atlas tv,igramo u 4 sata ka ludaci ko ce doc da gleda utakmicu u 4 sata pocerasmo publiku
Brano Milacic-posle duzeg vremena partizan nema trenera kukavicu,anderleht sto bi nas narod rekao ne letu :lolblue:
Oćeš reć da nisu bili talenti, bar pojedini od njih? Ista bi priča bila i za Jovetića da je završio tamo, čaršija ovo-ono. Mada je u njihovom slučaju i Budućnost svakako dosta "doprinijela" razvoju njihove karijere.
I ne, nije samo na njihov račun - u CZ je bilo još dosta talenata koji nemaju veze ni sa Budućnosti ni sa podgoričkom čaršijom.
Interesantno kako iz pojedinih klubova konstanto izlaze propali i neostvareni fudbaleri, kojima se poslije prigovara da nisu sportisti, nemaju glavu i slično.
tako sam i mislio![]()
Kako se ti silni talenti ne spasiše pa posle godinu-dvije u Zvijezdu ne bljesnuše kad su otišli đe drugo?
Eto,ti isti za Burza sve kako ga Zvijezda upropasti.Sad je u prejaku Nagoju i tu je rezerva.Nema ni 20 utakmice za cijelu sezonu.
Purović se u Zvijezdu proslavio i proda,pošto je otiša ka da nikad nije ni postoja.Sve klubovi posle sportinga su neđe skoro pa FK Grafičar.
Mugoši nije data šansa,to stoji.Al opet za njega ne mogu reć kakav je igrač.
To što se ođe po medija digne frka kakav je neko talenat ništa ne znači.Oni odu u CZ ili PFC i to je mjesto đe se igrači prodaju.Ako uspiju da smute preko menadžera trgovinu dobro jes,ako ne onda ide na neki pašnjak i gotovo.
Dobar primjer za CZ je Perica Ognjenović.Ode u Real.Da mu nije sad Jagodine igra bi u treću ligu Turkmenistana.To su likovi svojeglavi i tu nema priče.Ne možeš krivit profesora što mu je prosjek IQ u odeljenje 65 i što svi sem jednog padaju godinu.Krivi su đaci i nerealna očekivanja okoline.
Edit:
Što se tiče medija,evo primjer malog Batrovića.U nebo je dizan a kako izgleda ne može uć ni u omladince Partizana a kamoli u Arsenal ili sl.Čaršija je jedno a teren drugo.
Zato što je tad već prekasno. Kad neko ode sa 23-25 godina, vidimo se.
Muka mi je da tražim sad sastave Zvijezde u zadnjih 10 godina, ali kao što rekoh daleko od toga da se radi samo o bivšim igračima Budućnosti koji su tamo propali. Ognjenovića si i sam pomenuo, tu je i Branko Bošković, ili recimo Basta iz novijeg perioda.
Naravno da mogu.
Kao prvo, zato što očekivanja nisu uopšte bila nerealna u većini konkretnih slučajeva.
Kao drugo, zato što fudbalerima niko nije mjerio IQ. Ako već nekome treba mjeriti IQ, treba ga mjeriti upravo tom "profesoru", odnosno u konkretnom slučaju ljudima koji rade sa mladjim kategorijama u pojedinim klubovima.
Kao treće, zato što fudbaleri ulaze u ozbiljan (čak i ključan) period svoje karijere kao djeca od 15-17 godina a niko nema izgradjenu ličnost sa 15-17 godina, naročito sportisti. U tom periodu profesionalizam i stručnost ljudi u klubu koji sa njima rade predstavlja 95% njihovog uspjeha (ili neuspjeha) u karijeri. Tu se stiču navike i gradi karakter fudbalera, nidje drugo.
ako vesovic bude igrao za srbiju, pored 1000 bojih srba od njega, svaka mu cast
Pa oni ih vaspitavaju bukvalno, u tom uzrastu su im treneri i otac i majka. A da je on kriv sto je njima IQ mali, nije!On je zaduzen da od njega napravi igraca, covjeka, sportistu, a kad je neko kreten, onda je kreten.Baloteliju dzaba svi treneri svijeta, kad je momak jednostavno idiot. Predsjednik Palerma je imao sjajnu izjavu uoci meca sa Interom "Baloteliju bi i u Africi zvizdali", posto se on zalio kako mu zvizde jer je crnac.ALi fakat je dobar igrac.To ti je pravi slucaj da od njega niko nije mogao da napravi nista osim igraca.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks