Vidim brisu se neki postovi,i te fore a? Mora sam editovat ovaj post,da ne bude bezobrazan sa moje strane,ali vam ovako fino na lijepe kazem da se vucate,i da nije bilo potrebe za tim..![]()
Mene je sramota kad vidim kakvih pastuva ima na forum. Stidim se.
Dajte im brufen, odmasadodma.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Vidim brisu se neki postovi,i te fore a? Mora sam editovat ovaj post,da ne bude bezobrazan sa moje strane,ali vam ovako fino na lijepe kazem da se vucate,i da nije bilo potrebe za tim..![]()
Last edited by __1-v-4-n__; 21-08-10 at 03:07.
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
sto banovaste ovog momka ? pisali smo na istim topicima i nigdje nikoga nije uvrijedio.koliko ja primijetih
Ja samo da pitam do kad ce nas August Dominus davit njegovim glupim temama i njegovim izmisljenim "hrvatskim" jezikom?
dakle dodje momak iz inostranstva i izmisljenim jezikom forsira neke gluposti, i jos je dosao kod nas u CG (a da prethodno, kako sam kaze, nije pitao na hr forumu) da pita:
da ne nabrajam njegove ostale bisere, jer ne zasluzuje![]()
Dobra mu je ona tema bila dje Zemlja igra protiv Sajonaca
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Moze li da se uvede banovanje (i mrtav sam ozbiljan) ljudi koji kache slike od chije se velichine pojavljuje horizontalni scroll?
EDIT: Barem na nedelju dana??
Last edited by Glenn_Q; 25-08-10 at 07:38.
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Imam jedno pitanje
Zasto opcija Ignore steka u zadnje vrijeme ?
Mislim da je ovaj forum zreo da mu se nadogradi tapatalk.
I ja velim, kad si jos ti kupio iphone, sad je forum zreo za tapatalk
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Preostro je toali stvarno treba skrenut paznju, ili postavit neko pravilo za postavljanje slika.. I u slucaju da neko postavi vecu od dozvoljene, brise mu se post recimo.
Stvarno je krajnje vrijeme da se uvede ta skripta, kao na Dizajn Zoni.. Mnogo korisno, a onako kad neko postavi 1900x... skrolujem poduze horizontalno, sto me nervira, jer onda zbog te jedne slike, citava stranica tog topika, podje po kupcu..
zasto mi se neke teme konstantno prikazuju kao procitane a nisam ih citao? neke od njih nikad ni otvarao nisam
jel to tako treba?
mislim, stvar je totalno nebitna, al eto zapalo mi za oko pa reko da priupitam
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Ako procitas par tema.. pa ugasis cdm, ugasis i mozillu, i opet je upalis i na cdm, opet ce isti ti postovi biti kao neporcitani.. tako je meni isto. ali smo u slucaju ako poptuno ugasim mozillu (ili koji vec browser koristis). A ako ne gasim, onda se naravno vodi kao procitana..
jes, samo sto je meni obratno. ne citam ih (neke uopste ne citam) a vidim ih kao procitane.
mozilu gasim jedino kad izadje neki update pa trazi restart, inace se ne gasi nikad, kao ni lap top![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
A ja kvotovah tebe, umjesto darijana.. Ma da se i meni to desi sto ti kazes.. kao da su procitane a nisu..
prati li ko od ovih moderatora/admina postove gospodina koji se krije pod nickom dobrusky?
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
upravo taj![]()
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks