August smaras...
August smaras...
Ti predloži:
* igrač godine
* najbolji igrač svih vremena
* vratar godine
* najbolji vratar svih vremena
* idealna sedmorica godine
* idealna sedmorica svih vremena
Treba staviti Savića, Baileya, Powersa, bar nekoga da nije iz Mađarske, Srbije, Crne Gore ili Hrvatske. Da ne ispadne reprezentacija Austro-Ugarske.
mogao si malo da se odmorish od ovih kreativnih, analitickih postova i topica. mnogo bi nam znacilo
No way,Augustus je samo neko sa previse slobodnog vremena koje trosi sprovodeci konstruktivne sale po forumima.
Raise my hammer,take my aim
BGH, ti si obavijesten sigurno, je li Sefik otiso iz BD. Evo u danasnji Dan pise da jes, posto nisam cuo, a i ne vjerujem mnogo Dan-u
antonijević je došo u mornar. jadran st i šibenik će bit vreće za napucavanje, igrat će s juniorima.
marelja centar mornara je osto u mornara iako je, kako piše u sportskim novostima budva mu nudila dostaveći ugovor. ne razumijem što bi budvi 3. sidrun pa i ne vjerujem u točnost te informacije.
smodlaka izgleda definitivno u pošku
vaterpolski portal - www.dance.hr
2. dio intervjua s đuhom: http://www.dance.hr/gostujuce-kolumn...uhom-2dio.html
o šefiku: Teško je o njemu govoriti nekome tko ga ne pozna. On je jako fizički snažan, izgleda kao medo, ali u biti je bezazlen i ne bi nikada nikome ništa napravio nažao. Ali što se tiče treniranja, ja mislim da se takav lik više neće ponoviti. On bi od pedesetak treninga odradio pet. Tu postoji toliko priča što se njemu sve izdogađalo pa nije mogao doći na trening, ali u biti on je lijen i ne voli raditi. Ali ponavljam ima sjajne karakteristike i sigurno je bio jedan od najboljih golmana.
o razdoblju u budvi: Tamo sam proveo dvije prelijepe godine, tamo se me jako puno uvažavali. Imali smo dobre rezultate, osvojili smo trofej nakon dugo vremena. Taj uspjeh je stvarno veliki ako znamo da je te godine prvenstvo osvojio Herceg Novi, kup Budva, a Primorac nije osvojio ništa, a postali su prvaci Europe.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Upravo sam Gocica pomenuo jednom prijatelju prije nekoliko dana, cim vidjeh da Partizan nema namjeru da ga zadrzi. Nisam bas zaljubljen u njegov vaterpolo, ali bi se kod nas on savrseno uklopio.
A i nasao je klub u p.m...
Odavno stvari ne gledam kratkorocno, tako da u Perovom slucaju vidim nekog ko ce za najvise godinu dana (zavisno od toga sto Tucak ucini ove sezone) preuzet 1. tim jadrana.
Bez obzira na to sto je preuzeo mladje selekcije jadrana - on zbog ovoga nakon Zagreba treba da ide sa mjesta selektora.
Jednostavno, nije posteno da selektor bude u bilo kom klubu...niti je to praksa u vaterpolu danas, makar u okruzenju.
P r i m o r a c
reprezentacija do 15 godina usla u finale turnira u zrenjaninu, dobili madjare u polufinalu 9:7. u finalu ce igrati sa pobjednikom utakmice italija - hrvatska
@perper
da, koliko znam, sefik trazi novi klub, pominje se da ce mozda u novu zvezdu, ukoliko budu ubaceni u prvu srpsku ligu
Vezano za mladje kategorije, vec rekoh da neku konstantu u solidnim rezultatima (a to je svakako borba za medalje na takmicenjima) ocekujem tek od '96. godista i mladje, jer tu, sem Primorca i jadrana, vidim i dobar rad u Budvi, Bijeloj i Cattaru.
Koliko god kukali na malu bazu Srbi na ovom turniru do 15 godina ucestvuju sa 2 ekipe, ciji igraci garant dolaze iz najmanje 5 klubova.Tako je i sa ostalim konkurentima. I to je ono o cemu govorim.
Mi u CG danas imamo skoro pola drzave koja navija za neke druge reprezentacije, a od ove nase polovine makar pola mrzi vaterpolo i prizeljkuje nase poraze. Stoga je debakl omladinaca 3/4 CG (onih koji prate ili koji su makar culi za taj rezultat) docekalo za gushtom. A ne vidim da je iko usao u problematiku, vidio da medju tom djecom nema NIKO ko igra za seniorski tim! A to je dovoljno objasnjenje... Tome dodajmo neigranje jednog od najboljih i najvaznijih igraca...
Vec za '95. se vidi druga prica, a garant je i tu skoro pola ekipe godinu mladje (opet isti problem - mala baza)... Ali bice i tu problema ako ti momci ubrzo ne dobiju sansu medju seniorskom konkurencijom.
Neka makar jedna nasa mladja kategorija tokom ljeta uzme neku medalju i bice dobro. I to je dokaz kontinuiteta.
Bice to sve dobro, samo da trenere vratimo, da rade sa nasom djecom. Ne tudjom. Perov dolazak nije u tom, vec u nekom drugom pravcu. Nazalost.
P r i m o r a c
hrvatska dobila u finalu turnira u zrenjaninu 11:8
ujedno, od danas stidljivo pocinje da radi forum - forum.vaterpolo-magazin.com
bice nekih izmjena u hodu, pa se nemojte iznenadit ako promjeni boju ili tako nesto, no htjeo sam da pocne sa radom prije evropskog.
enjoy :]
VATERPOLO reprezentacija Srbije, aktualni svjetski prvak i europski doprvak, morala je uzeti kredit kako bi osigurala smještaj i dnevnice na Europskom prvenstvu u Zagrebu. Predsjednik Vaterpolo saveza Srbije uoči odlaska u Zagreb javnost je obavijestio da su morali uzeti kredit kako bi imali za hotel, dnevnice igračima i stožeru te za neke manje troškove.
"Za Vaterpolo savez je ove godine iz državnog budžete osigurano 50 milijuna dinara (oko 470 tisuća eura), a samo put u Zagreb košta 150 tisuća eura, dakle bez ikakvih priprema i ostalih troškova. Tim troškovima treba pridodati sredstva utrošena za nastup i organizaciju Svjetske lige u NIšu, zatim kotizacije koje su uplaćane za nastup na tom turniru pa se dolazi do svote koja premašuje onu određenu budžetom Ministarstva sporta. A gdje su još natjecanja za mlađe kategorije, ženski vaterpolo... Budžet je već potrošen, a moramo izdržati još četiri mjeseca do kraja godine", prenosi Mondo izjavu predsjednika VSS-a.
Izbornik Dejan Udovičić također je javno progovorio o problemima koji muče njegovu ekipu. Naglasio je da će se uskoro dovesti u situaciju u kojoj će morati birati - odlazak reprezentacije na Svjetsku ligu ili financiranje mlađih kategorija.
"Volio bih da možemo govoriti o vedrijim stvarima, ali moram reći da osjećam tugu i stid. Tugu jer ovi momci nisu vrednovani kako zaslužuju, a stid jer to moram javno reći", rekao je Udovičić.
Udovičić je osim toga najavio i Europsko prvenstvo koje 29. počinje na bazenu uz Savu. Srbi su u skupini s Mađarskom, Njemačkom, Rusijom, Makedonijom i Grčkom s kojom igraju prvu utakmicu u nedjelju u 16.30.
"Imam 13 igrača koje ću voditi na Euro. Pripreme su išle normalnim tijekom s obzirom na sve što se događalo, a što će biti dalje ne mogu nagađati. Ja sam uvijek optimist, nadam se najboljem i vjerujem u momke koji će skočiti u bazen. Ali da je situacija normalna - nije", ponovno je naglasio Udovičić.
Nevjerojatno je da se takve stvari događaju reprezentaciji koja je samo u posljednjih godinu dana osvojila zlato na Svjetskom prvenstvu, zatim zlato u Svjetskoj ligi i nakon toga bila najbolja na Svjetskom kupu. Kakav bi tek odnos bio da nisu osvojili sva ta zlata?
Izvor Index.hr
troškovi čega? pa treba platit put, smještaj, hranu, i sve ostalo u zagrebu za bar 17-18 ljudi koliko ih je najmanje u delegaciji (uključujući 13 igrača)
trošak šibeniku kad je odusto od kvalifikacija u len kupu u ateni ove sezone je bio 20 000 eura, a trebalo je ostat samo 2 noći. a i putovanja šibenika su na manjem nivou od onih reprezentacije srbije
Ali da sam put od Beograda do Zagreba košta 150 000 eura, to je nemoguće. Moguće da je novinar krivo prenio, ili će srpska vaterpolska reprezentacija putovati spejsšatlom.
ODABRANA TRINAESTORICA (SASTAV HRVATSKE NA EP 2010. (EUROPSKI PRVACI 2010.))
* Josip Pavić (jedini vratar) - Mladost
* Damir Burić - Pro Recco
* Miho Bošković - Teva Vasas
* Nikša Dobud - Jug
* Maro Joković - Jug
* Petar Muslim - Mladost
* Frano Karač - Mladost
* Andro Bušlje - Jug
* Sandro Sukno - Jug
* Samir Barač - Primorje
* Igor Hinić - Mladost
* Paulo Obradović - Jug
* Ivan Buljubašić - Mladost
** izbornik: Ratko Rudić
Last edited by August Dominus; 24-08-10 at 19:40.
dje igra jokovic?
auguste ako se kaze put ne misli se samo na prevoz...
znaci otpadose scepo, brga i radovic...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks