hahaha pazite ovo
http://www.sportal.rs/news.php?id=33835
ima li dje kakav snimak ovoga
Last edited by BlackVelvet; 19-08-10 at 22:12.
Who let the dogs out
Mislim da odavno nije bilo realnijeg kola nekog evropskog takmičenja...većina favorita je dobila, Galatasaraj poslije OFK Beograda mi nije bio toliko presiguran, ka ni Sporting protiv ekipe koja je već 2 mjeseca u takmičarskoj formi i koja je na mene (da oprostite) ostavila veoma lijep utisak u PG.
Tako da sve u svemu, ko je odigra na sigurno, 4-5 parova sa jedno 10-20 eura moga je fine pare uzet.
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
ovaj beneto uopste nije los...cak bi mogao da izbaci nadala
Carpe diem, quam minimum credula postero!
e kakav kreten...nevjerovatno...mogao je da dobije nadala..a sada ce popiti 6:0..
Carpe diem, quam minimum credula postero!
To je moj stil igre. Kvota na Benetoa bila nestvarno visoka. I sto je najvaznije, Nadal rijetko kad razbije protivnika. Gotovo uvjek je to samo brejk vise po setu... Ali se evo izvuce. beneto servira prvi, tako da nece bit 6:0, ali oce 6:4
Ovo je H2![]()
Who let the dogs out
Jebeni Galtasaraj ka da namjerno igraju prvu kuci 2-2,a onda u goste deru
Ispade da me samo to baci,bio sam ao mnogi ponaslagao ove favorite sve i fino vece ispade da ne bi ovih smradova....
za 100 e okruglo padoh,20 mi je kvota bila s 5 e,steta,a ponadah se da bi nocas mogao vratit sto sam se ispada zadnje deset dana....
Na drugi tiket sam igrao 11 parova sve 2+ i tu me baci Liverpul i Man.City...
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
evo prvog gola
baci me sporting na drugi...... e pa cudo!
Ko noćas nije dobio, ne znam kad će.
Al' kao i većinu i mene bača mrzni Galtasaraj. A NIKAD ne igram tursku ligu, i reko' neće valjda u ovo takmičenje namještati utakmice i trt.
20:30 Aberystwyth-Newtown 1
20:30 Llanelli-Port Talbot 1
20:30 Bayern-Wolfsburg 1
3.84... to cu sjutra probatii.. SRECNO!![]()
Sinoć galatasaraj za pozamašnu sumu...
Fala vi...
no neću da poganim...
mene baci Dortmund S1-1,4-0 poluvrijeme i tako se zavrsi sve im jbm,a igra sam ga sa viljarealom S1-1,sa 20 za 60
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks