Odlican Sporting, pih.
aooo 0:2 ovome se ni fatos beciraj nije nadao![]()
Who let the dogs out
Odlican Sporting, pih.
Bijo si poziw koi se neodbija
znaci partizan, dinamo, hajduk + juve, l'pool, i jos CL luzeri... bice simpaticna liga evrope ove godine.
da sporting igra sad na stadion galatasaraja, i da su oni brkati policajci na atletsku stazu sa onim vucjacima, mozda bi i stigli na 2:2, ali ovako sad vise ne znam....
uzdamo se u vukcevica![]()
Who let the dogs out
Napoli da pobijedi i cekam Sporting, ali ne mogu da vjerujem da gube 0:2 vec od onako loseg Brondbija.
svi ostali se izredjase. Bajer, CSKA, Fejenord, Hajduk, Palermo, Liverpul, Seltik, AZ, Viljareal.
ne bi igrali u Lisabonu, nego bi masakrirali Lisabon. Sjetite se kad sam ja jedini prica' da nije bas taj Brondbi toliko los, pa samim tim i Buducnost. A uzmite u obzir da je jedini Mogren dobio onaj Makabi.
Signore ne sprdaj se.
Poredis Portugalski i Danski fudbal.
A ovo su sasvim slucajno dali 2 gola?! ne kazem da je Brondbi bolji od Sportinga, ali isto kazem da nije bas mnogo losija ekipa.
Losija je taman koliko je i u kvote bila. 7.30
Kiksevi se desavaju, Sportingu pogotovo. Porto se posra u Genka.
FT Wil [1 - 2] Vaduz
33' [1 - 0] D. Blumer
87' [1 - 1] M. Colocci
90' [1 - 2] M. Rechtsteiner
Svajcarci majstori svog zanata!
ovaj golman brondbija skace na loptu ka macka
Who let the dogs out
Jebena lokomotiva:mad:
![]()
dvije stative u 20sec
makazice iglava, nesrecnici
Who let the dogs out
Na najmanju kvotu padam, na 1.30.
a boli te racq/.... sjutra je novi dan
Who let the dogs out
e upisah se i ja posle 20 dana...
cekao sam sitija, jos od anderlehta juce..i jedva dobi..
tip uplatio prekjuce u meridian, ispred mene, ceka sportinga na 1 za 2500 a na drugi sporting da postigne 2 ili vise golova za nesto preko 1700e..oba su uplacena sa 50e..
i samo mu je ostao sporting za veceras..i gle cuda taj meridian juce i danas ne radi, renovira se..kao da su znali...
Carpe diem, quam minimum credula postero!
hahahaha. Uvalise ga i Grindavik i Rejkavik u zadnjim sekundama... A vidim i da Seffos dobija...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks