novak djokovic se mucio danas sa viktorom,ali ocekivana pobjeda,s tim da je viktora ostavila djevojka pa je to razlog malo losije igre,nadal uze 1 set lagano dentu u 2 se mucio,dent igra po principu ako mu udje 1 servis odlicno ako ne onda teshko a mareja ne znam kako bih prokomentarisao,gledam statistiku i marej ima protiv sardija 84 % udaraca iza OT,vrlo rijetko napada veceras
Mali trik Federera... Sto mislite, je li montirano ?
pa jel zemljak viljem tela il ne![]()
Svi koji uzivo nisu gledali nista slicno misle da je montaza![]()
Protiv Mareje u Torontu ne moze polje da pogodi,a ovdje skida covjeku konzervu s glave
Ovo je istina
Ovo isto
Jos istine
Dok je ovaca...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Istina je. Covjek cio zivot lupa i jos je fantastican u tome. Radi se o relativno kratkoj razdaljini (na kameri to izgleda malo duze) i o horizontalnom udarcu. I nije da je bas to uradio 10 puta zaredom, vec 2. Hocemo li ovo nazvati montazom?! I ima koliko hocete primjera...
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 19-08-10 at 20:50.
Slazem se!
Kako Marej crta lopticama i lomi tanjire
Teniseri su i veliki madjionicari,mislim da je to evidentno!
Pricam o dva udarca Fedice, a ne o reklami za posrani, mrzni Marejev reket.
Pa i ja o tome pricam,a nije ono Marejevo reklama,isto kao sto na ovom Federerovom klipu nidje ne moze vidjet' Gillete!!
Dobra,stara istina,evo jos istine
Sta je covjek sve stigao da uradi i opet uspio da vrati ovu loptu,fascinantno!
Ovo je tek istina. Tipicno balkanski. Toliko puvanja i don zuanisanja, a na kraju kuci suva...
A jel ti mozda pravis razliku izmedju udaranja loptice brzinom od 200 na sat, i brzinom od 70-80 na sat? Na daljinu od 5 metara i na daljinu od 20 metara? U savrseno odmornom stanju i u stanju umora? Slicne stvari sam gledao uzivo na terenima pod Goricom, i to od lika koji je samo trener tada bio, nema potrebe da poredim njegove vjestine sa Fedexovim. Svaki top10 igrac moze ovo uraditi (osim Rodick). Imas i nedje na YT klip u kome Boletijeri pokazuje tehnike servisa, i desetak puta uzastopno pogadja cun od pola metra udaljen 20 metara od njega, jos uz puno spina. Nego je mozda i to montaza
![]()
Bi li ti stavio konzervu na glavu?
Federer je najbolji igrac svih vremena,ali on ne moze polje da pogodi u zadnje vrijeme,nego napravi 40 i kusur UE...
Isto tako su im i treninzi od malena usmjereni u pravcu postizanja sto vece preciznosti. Gadjali su oni tone konzervi do sad. A ja bih stavio. Ipak je u pitanju 5m, gadja, ne previse jako, najveci na svijetu. Jos djeluje krajnje samouvjereno. Iako promasi, velika je vjerovatnoca da promasi i glavu. Big deal. Fistalo me loptica i lopti i bez Fedice.
A da dodam da sama izjava Fedice ide u pravcu toga da je snimak istinit... Ako je vec montirao, vjerovatno bi cutao i izbjegavao odgovore. A ako bi morao da da odgovor, to bi bilo tipa: "Presudite sami" i sve je ok. On spominje magiju i tako zagolica mastu javnosti, a i prepotentno kaze za sebe da je madjionicar u tenisu.
Djeluje krajnje samouvjereno,odlican argument.
Djokovic nema trika da moze ovo da pogodi,on ne moze prvi servis da ubaci,a ne konzervu da potrefi.
Neka te fisti u glavu teniska loptica,pa neka ide i 50 km/h sa 5 m!
Ronaldinho je rekao da se one precke sto je pogadjao istina,onda mora da je tako!
Gospodine Gospodine Signore,prepoznajem sarkazam covjece,malo ga ko koristi u toj mjeri kao ti![]()
pustite to Beneto odlicno riternira , Rafica drhti![]()
Tonbe jbg![]()
Last edited by Jakuza; 19-08-10 at 21:35.
Jakuza, mislis li da je montaza kad lik na onim terenima sto su bili pod Goricom gadja rupu u onoj mrezi sto je izmedju terena, precnika ne veceg od 10 cm, i pogadja 7 ili 8 puta od 10 sa 5 metara daljine? Ili mozda moje oci (i jos desetak posmatraca) imaju ugradjene uredjaje za montazu??? Lik je tada trenirao one klince tamo, dobar teniser ali nikad nije igrao profesionalno?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks