E39 je voda za okasa!!!!!!!!!!!!!!!!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
okas je ***** za e39
Potvrdjujem.
A sad, castis me pizzu ako ti obrazlozim.
Kvalitetniji je, barem duplo. Drzi jacu cijenu. Udobniji je, barem duplo. Manje trosi. Sto ces vise?
fabija dje cu nac 2 sirene fabricke za onu moju kantu?
Imas kod Uzelca ja mislim...
TAKUMI
sto mi je najeftinije da koristim kuci kao napajanje za plejer iz auta, tj.sta treba da ima od karakteristika osim 12V jer na neke adaptere sa pjace sto imam iako su 12V nece da se pokrene?
"This is Spartaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!"
One prve pistoljcine su naravno kvalitetnije od petice, zato sto petica kao pistolj je prepuna elektronike.
Ali kad dodjemo do 320, 430...e to je prica za sebe.
TAKUMI
Izuzeci koje si ti možda imao potvrđuju moje pravilo.
Zna Fabia ko mu je direktni rival u toj klasi, koji ga melje. :-P
nidje veze.prvo kod okasa RDJA,u auto te klase,kod dizela posto ih volis je bili najvise problema sa punjenjem turbina zbog slabe elektronike,onda sistem za kocnice u modele u koje je bio ugradjen je nekontrolisano kocio naglo,nekad sa 200 na sat,onda vazd. jastuci se nisu otvarali ili su nekontrolisano iskakali u najvise slucajeva.znam druga kome je e200 sam automatik na 130 usaltao u najmanju brzinu,citava porodica unutra.al dovoljno je samo rdjaaaaa
A 320 i 430?Originally Posted by Fabia
![]()
Katastrofalna trakcija, koma vjesanje kod 430 (koje je isto kao kod 220d), slabe bremze, preeeeespore getribe, kvalitet izrade, elektronika crkava svaki dan...
TAKUMI
Hahahahah ovi ljudi su nerealni...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks