da nije bio neki bmw na plin? umije od bazda plinskog da izgori po nesto, fata se korozija a i kovrdza se kosa isto, opadaju trepavice. pazi se drugi put molim te![]()
da nije bio neki bmw na plin? umije od bazda plinskog da izgori po nesto, fata se korozija a i kovrdza se kosa isto, opadaju trepavice. pazi se drugi put molim te![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Ma nije nego konj umjesto da stane na crtu on shvata da mora da krene prvi da ne popije bash toliko mnogo duzhina auta i onda dade gas kad ono trkdrkbrk i izbaci kroz izduvalo (ne nisam pogrijeshio, nije to ni izduv/auspuh.. no pravo izduvalo, precnika 20cm jer to treba tako da bi bilo Racing Dinamike samo ucheni ljudi ne znaju da izrachunaju ka u selo to) neku motornu frcku koja ode pravo u farove mi i tako ja dobih GTA look farove![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Giuliettu je dosad naručilo preko 22000 kupaca, što je solidan start obzirom na cijenu. Samo da ne bude kao sa 147 ili 156 da se ovakvi rezultati postignu u prve 2 godine, a poslije se zadrši na tržištu još 5-6 godina i ne uspije se prodati kao za prve dvije godine.
novi Montreal Concept :lolblue:
![]()
e ovo je stvaaaarno uzaaaaas !!!!!!!!!
"Covijek ima dva uva i jedna usta - da bi govorio upola manje nego sto slusa"
komentar s jednog stranog foruma "this is how the mind of today's playstation 3 teenager looks like"
..mada to su sve koje-kakve glupave price....ovo se kao planira za USA trzhishte (jedino amerikana i mozhe kupit ovako neshto :P )
Malo starih dana...
Auto koje je '68-me kad je pushteno u prodaju bilo najskuplje auto koje je covjek mogao kupiti pa ih je zato proizvedeno/prodato samo 18 ali definitivno i jedno od najljepshih auta svih vremena. Nenormalan uradak u svakom smislu...tezak je oko 700kg (mada na masu mjesta se mozhe prochitat i da je masa zapravo 560-570kg), a tako malu masu pokrece 2.0 V8 sa 270KS kojem je rev limiter na 10.000rpm, da Vuche, to je mnogo davno kad Honda kao proizvodjac automobila nije maltane ni postojala..
![]()
'68 god. ufff....
aha i? ...........
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Stevane, ovo je zvanicno prvi supercar, (a kad smo kod te honde, sta je u pitanju, ne znam, a nije zgoreg malo edukacije)sa milion detalja koje su posle i sa nje "pokrali" i bukali se, i nema honde, niti ce je ikad bit koja moze da se poredi sa ovim, valjda je to svakom jasno, mozda je lexus tad bio dobar, nisam siguran
![]()
Last edited by brzi_pas; 18-08-10 at 08:46.
Na jesen prestaje proizvodnja i modela Brera i Spider.
Pa pazi ''lepi", i bugati, i lambo, i bentley i mnoooogi, mnoooogi drugi koji su bili sam vrh su propali, ovi nisu propali, imali su kixeva i to ne malo, a tu prezvakanu pricu o motorima smo davno ispricali, Holdenov je samo blok bio, ostalo je uradjeno u Ar-u, platforma je zajednicki razvijena sa saabom (nije prvi put da saradjuju sa svedjanima, proguglaj malo)...
A Alfu Kamal ne zamishljam, jednostavno zabolje me jel platforma od jeepa (koja je kao losha off road platforma?) jer "kamal" ce se (ako se uopste bude proizvodila) prodavati prvenstveno za USA trzishte i ljude koji kupuju takve automobile, a oni se razumiju u ovu pricu ka marica u krivi.....
Pa upravo zato shto su radili bez-kompromisna auta i nisu mogli da se odrzhe u vremenu kad je sve poshlo po ku*cu (i to nema veze s automobilima samo, svako ko odluchi da se ne pripoji masi, da bude na neki nachin "underground" a ne "mainstream" je osudjen na neuspjeh materijalni, hvala bogu te ima josh po neka stvar pored toga koja se malo vishe cijeni)...I kad su pravi umjetnici bili dobri menadzeri ? .p
Njemci, inache poznati ka najladniji narod - "Man Machine, pseudo human being." su se vrlo lako "prodali" tj. ljepshe recheno shvatili da ce auta da idu u nenormalno masivnu proizvodnju i da ce ljudi sve manje ljubavi da imaju prema svojim autima, a da ce trazhiti sve vishe pouzdanosti...Tako su i kupili kupce...
Pravi automobilizam, prava borba, pravi duh je za mene do kraja 70tih ispario polako, poslije toga se s vremena na vrijeme pojavi neshto shto je wau i to je to...ostatak je manje vishe isti q, globalno selo...svi samo gledaju kako ce pare da uzmu od kupaca, ne osjeca se "miris benzina u kabini" itd...
Ocesh da me potsjetish koji je to model ? Koliko ja znam tih godina je Honda tek ulazila na trzhishte...Nemoj samo da mi kazhesh da mislish na S600 i S800 ? A i ako ocesh mozhemo da se vratimo i 30godina unazad, na recimo 8C 2900 dok je gospodin Honda bio josh teenager i mashtaoDa si mi ti zdrao ovaj auto jes lijep ali je Honda cetiri godine prije ovoga proizvodila auto koji se vrtio isto i za razliku od ove Stradale prelazio jedno 100 puta vecu kilometrazu prije generalne![]()
Last edited by stefan123; 18-08-10 at 12:18.
Vas Alfase drzi strara slava, neuspjesna stara slava.
Isto kao Volkswagenasi.
TAKUMI
Iskreno, ja kad budem imao neshto vishe para, vjerovatno cu kupit neshto 30-40god staro...a modeli preko 2000tog god su non of my interest...mene ne interesuje klima i nezavisna kontrola pomjeranja lijevog i desnog guza u sicu...
btw: Mijo ako ocesh mogu ti narezat ovu moju galeriju, 1910-2010 poslagano po godinama/modelima/motorima, svi modeli/koncepti/skriveni, par iljada slika,sve extra kvalitete...
Last edited by stefan123; 18-08-10 at 12:33.
a to samo miju jel? gOOzice![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Sto fali ljubicastoj i rozoj boji hejteru?
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks