zao mi je sto dinamo nije pobjedio veceras, sjutra uvece partizan-anderleht sto mislite jer ovdje ima puno znalaca![]()
![]()
![]()
claun kaze li se bokeska il bokeljska![]()
aj sto nemate pojma no ste pronaivni kladionicari...:roll:
cus totenama mrtvog ste igrali s kojim se jedan culafic sprda vec godinama :mrgreen:
Sto je nejasno svi tvrde da je Bokeska.... off topic je idi pitaj na Kotor ...
Alo Creppu sto velis jadan to![]()
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika....
sjutra razmisljam
Basel
Sevilja x2
Bremen/Partizan/Salzburg
ugl tri tima da stavim... dajte neke info))
Sinoc sam htio rec Salzburg X2... Tako ja igram, ne mora da znaci da cu bit blizu pogotku.
ljudi nemojte da se zavaravate, bragu kuci ne moze niko da dobije, pa ni sevilja.... nemoj da vas vara to sto je sevilja dobila barsu, znate i sami ko je sve falio barsi. braga dobija veceras, sigurno
Who let the dogs out
ili mozda gg i partizan mozda gg?![]()
Ja probah nocas sistem 2 od 5, sve iz x - 2. Vrijedi pokusat![]()
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Ja igrao
Braga - Sebilla x-2
Dundee - AEK x-2
Gyor - Dinamo x-2
Evo vam tenisa malo da se zadovoljite sto sam naso
Querrey-Ferrer 1 @ 1.80
Sam Querrey ima odlicnu sezonu ove godine, na svim podlogama je zabelezio odlicne uspehe i po bar jednu titulu. Tvrda podloga mu je oduvek lezala. Nedavno je na istoj osvojio turnir u Los Angeles-u gde je pokazao sve svoje sposobnosti u samom finalu protiv Andy Murray-a.Sljaka je definitivno Davidova podloga. Sjajan primer za to je prvi mec koji je odigrao na ovom turniru u kom ga je mladi Ukrajinac Dolgopolov poprilicno namucio cak oduzevsi mu set. U Torontu je slicno prosao ispavsi vec u prvom kolu od Nalbaniana. Sem toga sto mu tvrda podloga ne odgovara jer je brza, Spanac je poznat po tome da se lako iznervira pa mu ni samokontrola nije jaca strana. Svakako je Ferrer dobar i kvalitetan igrac, ali mislim da trenutno nije u formi u kakvoj moze da .
Nalbandian-Isner 1 @ 1.55
Iako je Isner dobar teniser na tvrdoj podlozi i ima dobar servis igra pred domacom publikom ja mu nedajem bas nekakve sanse protiv Nalbandiana je usao je u formu i pobjeduje sve redom i mislim da ce svojim servisima i napadackim izlascima na mrezu uzeti dosta poena Isneru i dobiti ovaj mec...
evo
Basel - S. Tiraspol 1
Braga - Sevilla 2
Bremen - Sampdoria 0-2
Partizan - Anderlecht x-1
Salzburg - H. Tel Aviv 1
Bremen – Sampdoria – 3+ 1.80
Trollhättan FC – Degerfors – 3+ 1.75
7/10
http://kockar.wordpress.com
Poklon 15e za sve igrace Binga!
Querey glibov, eto zasto mrzim tenis raspali !!! Vodi citavo vrijeme, 5-4 i izgubi raspalitet
Jebo me tenis glibavi sugavi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks