besiktas posrani zna da ce u svakom slucaju izbacit ove jadne fince pa igra s pola snage
besiktas posrani zna da ce u svakom slucaju izbacit ove jadne fince pa igra s pola snage
Who let the dogs out
To, Arise, u dupence te ljubim.
u posljednjim minutima 1:0.![]()
porasla kvota na totenham na 1.80 na bet365, iz nepoznatih razloga....
postava
http://www.rezultati.com/detail/socc...et=-7200&tab=1
izdrza i Zenit 0-2, sad samo Francuzi da se malo mrdnu.![]()
ko igra live vrijedi probati:
monako 1 5.00
montpellier 2 6.00
singlovi sa po 5e, ako zavrsi 0-0 **** ga onda...
Gotovo je. Ja ako ne prodjem na jos dva tiketa, to je to za ovi mjesec. A ko mi je kriv kad vjecito stavim na tiket nesto sto znam da cu past. Sinu mi sinoc ova Hradecka, a vec danas sam znao koja je to tempirana bomba. Ali rekoh ko sto svi mi ono govorimo: "Vala ce me bacit neko od Istomin, Chardy, Fish, Gasquet i Kohlsreiber". Ali ne baci. Baci zena. I to najgluplja na WTA. Imao da odigram I Kuznjetsovu, Krumm... Ali ne...
kakav pocetak svajcaraca 2:0 vec
Who let the dogs out
Protiv Engleza. Why I'm not suprised?
Jbm ti Tottenham!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
evo okusih kako je kad bacis 100e na kladionicu i to za 1 dan,ali dobro bice bolje nadam se
je li realno ovo 3-0
"ovo rednap ni u najcrnjim snovima nije sanjao"![]()
Who let the dogs out
http://atdhe.net/22679/watch-young-b...n-vs-tottenham
kako igra yb ovo nije normalno.....
momci stvarno izvinite,ja napisah odje iz najbolje najmere,ja sam stavio 80e na ovo 2,a ovo englesko ***** gubi 3:0,samo da im pozelim da nikad vise svog stadiona ne gledali
Ja sinoc ostavih prognoze fudbala i samo sam taj mec izostavio, da ne bih sa svojim 1X baksuzirao (igrao Spartu x2). Koji crni Englezi? Bale igra u sredini. Dawson stoper. Palacios im najbolji, a covjek je postao poznat kod nas jer je napravio transfer od 20-30mil, a zamalo ga Zvezda dovela... Defo je najbolji igrac te ekipe. To sve govori o njenom kvalitetu. Za ostrvski fudbal dusu dala. Za Evropu ne bih rekao.
Da, da. Nisu losa. Ali su samo dobra.
a u *****cccc
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika....
Dali su gol. Dat ce i drugi. U Engleskoj ce sabit protivnika i uvalit jedan. Ali, sta to vrijedi kad ce neka iole kvalitetna ekipa, koja igra kratak pas, da ih dobije.
ima sam neki strasan osjecaj,no reko svi igraju pa aj vala i ja pi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks