Dje je najveca kvota na Hajduk protiv Uniree? U meridian je 1.65 malo je to.... nedje online je 2.05, ali rapidno pada uglavnom je stigla online na 1.70 ne znam ima li dje da je veca...
Unirea se raspada, to ce biti 1-1
Dje je najveca kvota na Hajduk protiv Uniree? U meridian je 1.65 malo je to.... nedje online je 2.05, ali rapidno pada uglavnom je stigla online na 1.70 ne znam ima li dje da je veca...
Unirea se raspada, to ce biti 1-1
Who let the dogs out
black,opet Unirea
dolaze danas carterom u Split,ostaju dva dana
njima je ovo jedina utakmica od vaznosti jer donosi kakve takve novce
onaj golman njihov jos nije prodan iako je najavljena prodaja
u splitu je ludilo,stadion je rasprodan
Unirea ima bolji koef,iskusnije igrace ali su u krizi i financijskoj i rezultatskoj,6 utakmica nisu gola zabili
ali u Europi nisu toliko lose odigrali protiv zenita 1-0,0-0
U Hajduku nema Subasica(golman,dva zuta kartona) a upitni su nastupi lijevog i desnog beka radi laksih ozljeda
i jednima i drugima utakmica sezone,a kladionice ce stavit Hajduka za velikog favorita sto mozda i jest,ali oprezno
pratim i ja .......
alo lovac jesi procitao onaj moj post, info o rumunima prije par dana...
univerzitatea iz kluza je pokazala koliko je unirea jaka u ovom trenutku.
Mislim da nemaju sanse u Splitu protiv Hajduka koji je u nikad jacem naletu... Inace tresnuo je mnogo boljeg rumuna, dinamo iz bukuresta, zasto ne bi i posustalu i poljuljanu unireu. Jedino me kvota koci, brzo pada pa mi sad vec djeluje mala, ali prelaz 1-1 mi je izvjestan
Who let the dogs out
[SIZE=1][SIZE=5][SIZE=1][SIZE=2]Predsjednik Hajduka Joško Svaguša i sportski direktor Ivica Kalinić usred nabujalog optimizma, koji se Splitom širi poput kvasca, pokušavaju spustiti loptu na zemlju.
- Unirea je iznimno kvalitetna momčad s klasnim pojedincima - upozorio je Kalinić i dodao:
- Njihovi čelnici kazali su mi da im je plasman u Europsku ligu spas za klub i tako će se postaviti u utakmicama s nama.
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=1][SIZE=5][SIZE=1][SIZE=2][SIZE=3]Hajduk Split - Unirea U.: 1,40 3,45 4,30[/SIZE] [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=1][SIZE=5][SIZE=1][SIZE=2]![]()
Kalinić se ne opušta niti sekunde kada je riječ o Rumunjima:
- Nećemo ih potcijeniti niti trenutka, a zadovoljila bi me bilo koja pobjeda bez primljenog pogotka.
Svaguša je napomenuo da opasnost vreba sa svih rumunjskih pozicija te da će svim igračima uoči utakmice reći da moraju dati svoj maksimum.
Predsjednik je posebno spomenuo i one koji ga zasipaju pozivima u kojima traže ulaznicu za susret s Unireom:
- Neka me ne zovu više jer ću morati isključiti mobitele! Besplatnih ulaznica nema za nikoga, a i kupovanje preko reda nije u redu i dobro zbog onih stoje satima pred blagajnama ne bi li došli do ulaznica. [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
admira pp2+
besiktas pp2+
real pp2+
bohemians pp2+
ajax gg
monako 1
Who let the dogs out
totenhem-2-1.6
zenit-1-1.6
2.56 je kvota u book uplata 80e dobitak 204
monako-1-2.20
dinamo-1x-1.22
kolsajber-h1 u gemove-1.7-
kvota 4.56 uplata 20e dobitak 91
eto moja 2 tiketa za danas
Sparta bez 3 bitna prvotimca, Sionko, Matejowsky i Wilfrid najopasniji špic. 0-2 prije nego 1.
I tiket :
Young Boys 1+1
Salzburg 1+1
Basel 1+1
Partizan 1+1
Werder Bremen 1+1
Aris 1+1
Besiktas 1+1
Leverkusen 1+1
Galatasaray 1+1
Cska Sofira 1+1
PAOK 1+1
Liverpool 1+1
FC Timisoara 1+1
AZ Alkmaar 1+1
Dormund 1+1
1057,74 kvota![]()
a dje je orgullo da mi je znat nesto sam zabrinut
Zenit x-1
Dinamo K. 4+
Sparta P. 1
Basel 1
Sevilja 2
Partizan 0-2
135 kvota![]()
II Tiket
Zenit 1
TOttenham 2
Partizan 1X
Besiktas 1
Leverkusen 1
Galatasaray 1
Hajduk S 1
Palermo 1
PAOK 1X
Liverpool 1
AZ Alkmaar 1
Kvota 28,44
Din.Kiev – Ajax – 3+ 1.95
Rosenborg – FC Kopenhagen – 1 2.10
Young Boys – Tottenham – 3+ 1.85
Boulogne – Nimes – 1 1.75
Ukupno: 7.65
Ulog: 6/10
http://kockar.wordpress.com
Poklon 15e za sve igrace Binga!
Aris 1
Zenit - Okser 0-2
Monako 1
Letonija - Crna Gora H1 (10.5)
Bulonj 1
Nant 1
Totenhem 2
koji okser ljudi to se raspada 5 ce im dat....
edit:1-0 3m
Zenit 1-0 vec![]()
Kidderminster 1 1.70
admira odma 2+ jedino ovaj besiktas posrani pih
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks