Goooooooolllll
Nije gol!!!
A ne no je UKLJEVA!!!
hahahahahhahahahahaahahhaha
hahahahahhhahahahaahahahahahahahah
i mi smo to zvali trotinet, sad prave moderne za djecu da stoje itd....a mi na ovu dascurinu pa niz goricu
Najljepsi dio pravljenja ovoga cuda tad, je volan.... i ukucavanje kuglagera....
Sjecam se da smo kod jednog komsije u automehanicarsku radnju na njegov otpad trazili kuglagere...ihiihhi narvno krali :P
:)
Goooooooolllll
Nije gol!!!
A ne no je UKLJEVA!!!
hahahahahhahahahahaahahhaha
hahahahahhhahahahaahahahahahahahah
Odlichan dodatak na temu !
http://zabolje.me/2010/06/04/makseri...godisnja-doba/
Sm1Le4MeNow(banned)
ja sam odusevLena blogovima, moj favorit je 'gradsi momak'
P.S.
stvarno smo sampioni za njih![]()
Kockica? Ledeni cica? Lozinke? Kakvog je tu mlacenja bilo...
I am so post-rock I shit sad birds.
Lutka LIJEVO na fotki...Kupio sam je prije godinu ipo dana u Knjizari Mamut, delta city.Cerkica je izgubila, a strasno je voli, i kada je vidjela fotku, slucajno, opet se rastuzila, sto joj nEma njenog ANDJELKA!
aKO NEKO vidi ovu lutku negdje u Pg neka mi javi, ako neko vidi u ekom drugom gradu neka je kupi, pa cemo se dogovoriti oko preuzimanja
Ebi ga, djetinjstvo je u pitanju![]()
i jopet! Pomognite...
Respect za topic,a pogotovo za blogove !Ja se sjecam da sam stalno imao pracku uz sebe,ponekad i pistolj na kuglice, pa kao sto neko rece fudbal po cijeli dan dok ne padne mrak,uz obavezno trcanje kuci po sendvic eee
Guza i 10,9 obavezno,zmurka,"planova",lozinke i jos masu stvari kojih trenutno ne mogu da se sjetim...
![]()
i sad ce ispasti da se vi imali najbolje djetinjstvo u nizu generacija
svako djetinjstvo ima neshto svoje karakteristichno i svi koji izadju iz djetinjstva komentarishu kako su ovi novi mnogo loshiji od njih
oduvijek bilo i izgleda traje bez prestanka
Pozivi prema drugim mrežama u CG
Cinjenice govore same za sebe. Licno,moje djetinjstvo je bilo mnogo bolje i ljepse dok nisam kupio racunar. Ja ne kazem,i ja sam igrao igrice,ali rijetko,ali te igrice nikad nisu mogle da zamjene aktivnosti koje su se desavale napolje sa drustvom i nikad mi nisu bile prioritet dok sam bio mali,vazda mi je bilo milije odigrati partiju "10,9"(navodim primjer),nego neku igricu na komp.
poenta moej priche je da vjerovatno vashi roditelji misle da je vama djetinjstvo bilo lagano, samo ste o shkoli morali da vodite rachuna, a oni po 10km do shkole, pa chuvaj stoku, pa po njivi, nisu imali kad razmishljati o lopti, tako vi sad komentarishete ove shto igraju igrice, tako ce i ti gameri da komentarishu neku buducu generaciju i tako u krug dok je ljudi na planeti
PS: shto tek treba da kazhu oni koju su djetinjstvo proveli u nekim ratnim okrshajima ili slichno
Pozivi prema drugim mrežama u CG
Ma nije potrebno ni uporedjivati sa drugim generacijama, bitno je da sam ja kao dijete uzivala, stalno bila po dvoristu moje zgrade, igrali se svega i svacega, npr kula, lastike, gradili kucicu, mlatili po parku, visili u staru vatrogasnu, kod Mica obucara... E da, imali smo foru, postojala je nekad prodavnica belvi dje je danas kuca hemije u centar, mi smo imali sistem, kupimo zvaku, neko je malo zvace i stetuje u ime citave grupe djece, nadjemo stap u park, zalijepimo na vrh zvaku i idemo u lov. Lov se sastojao u tome da guramo narod kad izlaze iz pordavnice, dok su im metalne pare jos u ruke, pa kad im to poispada mi vadimo iz one velike resetke duboke mozda metar, stapomeeeeeh, lijepo vrijeme, poslije svi na saldoled, vazda je para bilo
dva i dva su tri
hm hm dobrice, belvi, centar, hm............
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
sjecate li se ovih plasticnih indijanaca ,najmilija mi je ovo igracka bila
a evo i sladoleda![]()
Upisujem svoje srce u uličnu prašinu,
od Urala do Sierra Nevade,
od Yokohame do Kilimandžara...
Hahahahahaha, Step drink, zadnje rezerve ruske vojske koja je cistila prostor oko Cernobilj elektrane, hahahahahahahah
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
teska vam je prica...
step drink nista gore nisam pio, a uvjek sam bio najsrecniji kad se napravi
edit: ima li se dje ovo nabavit, cisto da se podsjetim kakav je otrov bio![]()
Last edited by Wolverine; 13-12-10 at 15:09.
jao ove indijance mogu se kladit da ih jos nedje imam![]()
a step sam vidio skoro u neku prodavnicu![]()
You'll Never Smoke Alone..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks