ima bas dosta materijala o njemu pogotovo u zadnje vrijeme...
Nemas pojma.
Ova je strana citatelja, ima dosta materijala o NJEMU.
TAKUMI
ima bas dosta materijala o njemu pogotovo u zadnje vrijeme...
sa zadovoljstvom cu ga gledati uzivo kako ispada u Q2 :mrgreen:
(nečitko)
da ne zna ko koja je najveca brzina postignuta na nekoj trci, ko je postigao i na kojoj stazi?
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Hamilton 314 km/h, ali ne znam gdje.
TAKUMI
Fabia jesi ovo mlatio ili si ozbiljan? Ako si ozbiljan lupio si i to dobro.
Coulthard 362km/h a staza je naravno Monza.
361.8 km/h da budem precizan![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ja sam mislio ove godine.
A ako pricamo uopste, Pizzonia drzi rekod sa Williamsom, 369,9 km/h.
Naravno Monza, i rekao bih 2003-e.
TAKUMI
a taman zaboravih na to smijesno prezime![]()
She is only here to annoy herself!
Da, Pizzonia drži rekord... Mjenjao je Ralfa zbog onog spektakularnog udesa u SAD...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ferrari kompletirao 98 krugova više od Red Bulla
Prema analizi koju je objavio njemački magazin Auto Motor und Sport, Ferrari je momčad koja je od početka sezone kompletirala najviše kilometara.
Red Bull Racing, koji ima najviše pobjeda, pole positiona i bodova, je drugi u tom poretku.
Ferrarijevi vozači, Fernando Alonso i Felipe Massa su od mogućih 1474 kruga od početka sezone (12 utrka) završili 1471 krug, što je prilično impresivna brojka.
Red Bull Racingovi vozači su kompletirali 98 krugova manje.
Renault ima najgoru pouzdanost od vodećih momčadi
Ferrarijev F10 je ujedno i jedan od najpouzdanijih bolida na gridu, a od početka sezone su zabilježili samo jedno odustajanje, i to zbog problema s motorom na bolidu Fernanda Alonsa u završnici VN Malezije. Unatoč sudarima koje su imali, Alonso i njegov momčadski kolega Felipe Massa nisu imali niti jedno odustajanje zbog vozačke pogreške ili incidenta.
Red Bull Racing je, s druge strane, zabilježio jedno odustajanje zbog tehničkih problema te dva odustajanja zbog sudara.
McLaren je imao dva odustajanja zbog tehničkih problema te jedno zbog sudara.
Interesantno je da Mercedesovi vozači ove godine nisu imali niti jedno odustajanje uvjetovano vozačkom pogreškom.
Od vodećih momčadi, najgoru pouzdanost ima Renault, sa četiri zabilježena odustajanja zbog kvara i dva sudara.
Neslavni rekorderi
Rekorderi kod odustajanja zbog kvarova su Virgin (11) i Sauber (10). Od novih momčadi, najpouzdanija je Hispania (8), a slijedi ih Lotus (9).
Učinak momčadi u % na prvih 12 utrka:
1. Ferrari 99.8%
2. Red Bull 93.1%
3. Mercedes 92.7%
4. McLaren 91.4%
5. Renault 86.4%
6 Williams 86.1%
7. Force India 85.5%
8. Toro Rosso 80%
9. Lotus 71.1%
10. Hispania 70.7%
11. Virgin 65.2%
12 Sauber 57.9%
Berger brani NAJVECEG:
http://www.worldcarfans.com/11008132...nplace-in-past
I onda usput pogledajte start u Valencia:
5 bolida, unutar jednog kruga.
TAKUMI
A sto treba da se vidi u ovom startu Valencie?? ...kako krece sa 16-og i zauzima 11-o mjesto .......dooooh
Nekad sam navijao za njega, al uspio mi se ogadit za ove pola godine...al nije sam kriv, pomogli su i pojedini frumashi!!
Berger ne vjeruje da će Schumacher do novog naslova
U intervjuu kojeg je dao austrijskim novinama Tiroler Tageszeitung, Berger je rekao i da nije siguran da će Schumacher osvojiti osmi naslov u svojoj karijeri.
"Prije početka sezone, na to bih vam pitanje dao jednoznačan odgovor - da. No, danas moram reći ne. Njegov momčadski kolega Nico Rosberg je jasno brži od njega."
"Michael Nicovu mladost pokušava srediti trikovima kojih ima jako puno, ali to mu ne pali."
"Ima bržeg momčadskog kolegu i mora naučiti kako s tim živjeti," zaključio je.
Nisi u pravu.
7 - 68 - 91 - 154 - 14 - ostaje.
TAKUMI
Prvo dan za Pirelli:
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2...a-1-tyre-test/
P.S. pogledajte dizajn Toyote.
TAKUMI
Samo nesto da kazem za ove sto kazu da su nekad bili Navijaci "Najveceg".
On je i danas najveci, ali bolid koji vozi je pravljen za Buttona, a on je sjeo u njega 10 dana posto je Button posao u Mclaren, tako da ovaj bolid ne odgovara njegovom stilu voznje.
Ali sledece godine cete da vidite ko je Schumacher, a do tad mozete da navijate za Force Indiu
sad je sve jasno!
Cek, a kako onda onaj pojmash Rozberg sa istim bolidom razbija Gumija? E sad sam totalno zbunjen, a taman nam je novajlija sve objasnio![]()
(nečitko)
Nemas pojma.
Rosberg je sredio bolid kako njemu odgovara jer on je ucestvovao u razvoju istog, drugi bolid je napravljen po Buttonu.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks