Kad n00bs nisu culi za 315, inace bi se pricalo da je od njega.
http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=56287
Naravno da se slažem s ovim! A POGOTOVO s podvučenim, još ako se radi o nekome ko je ni kriv ni dužan, ili ga voliš... ... Ma, bolje ne pričati... Znam da bilo ko normalan ne bi mogao živjeti s tim...![]()
Anyways: NO RISK - NO FUN :devil:
Samo treba imati granica (čitaj - MOZGA) za neke stvari
Pazi... Momentalno zaustavljanje s 200+ (udar)... ... Unutrašnji organi samo PRODUŽE pravo kroz rebra itd itsl (INJERCIJA)...
Ako već pominješ šasiju i M-a... Za tvoju informaciju... Prve sedmice nakon što sam ga kupio... Poveden je u garažu iz koje 10 dana nije izlazio... Cio je dolje ojačan, očvršćen i zaštićen od korozije
E, da... Nemam airbag... Žrtvovan je u korist trokrakog drifterskog volana :devil:
Last edited by cvxcomputers; 12-08-10 at 15:09.
Kad n00bs nisu culi za 315, inace bi se pricalo da je od njega.
http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=56287
She is only here to annoy herself!
to je malo ranije od E36, 20tak godina samo
ma zezam se ja samo....btw. super izgleda instalacija (kablovi) od auta pokraj otvorene jetrep
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
I onda sjedes druga/drugaricu u auto i vozis ga 250km/h.
Ubijedjen sam da si ti posljednja osoba na ovom forumu koja treba da daje savjete drugima kako zivot da zive i koliko mozga treba imati i granica.
Rijetko koga prvi put kad predje 100km/h spatlom skidaju sa stijena. Obicno je to neki XX put. "Srecnici" prozive i XXX takvih adrenalinskih voznji, a najsrecnici i duboku starost.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
ma shali se cvx, nije on vozio 250...i ako jeste, to je sigurno pod kontrolisanim uslovima na nekoj zatvorenoj pisti uz pratnju policije i hitne pomoci.
ne bi on ishao tako brzo sa polu-celavim gumama.
ne bi se on kretenisao da vozi 250 i jos da pishe o tome na forumima...
Originally Posted by my name is ...
brate udjes u avion do BG i kazes "vozio sam se preko 300 na sat, i gps moj moze da ti dokaze"
nigdje ne treba zurit, tih slika udesa sam se nagledao previse za mene, posle njih covjek postane svjestan zivota i kako ga lako moze izgubit, ne samo svoj....
Njak Njak Njak
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Poenta je da ON ne bi mogao zivjeti sa tim da ti se nesto desi jer bi ON bio kriv, a ne ti, jer je ON vozio. Rijetko ko ulazi u bilo koji auto PROTIV svoje volje, ali su ipak VOZACI krivi kad se saputnicima nesto u autu desi.
Vi ste na sipcaniku vozili 250kmh? Nijesam bas tako shvatio iz njegovih komentara (pominju se tuneli a na sipcaniku nema niti jednoga). Super su nasi putevi za te brzine, samo naprijed.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
sipcanik druze...jesi li ushao kad tamo ? Ne preko one kapije sigurno.
4 kilometra savrshenog asfalta...pravac. SAM tamo ! Novo auto, nove gume.
a cvx je ovo odradio kroz sozinu ili nedje slicno, i to je vozio nekoga sa sobom...
Kako voli da brani cetinjane sve je smijesno hahahah.
Last edited by aCid_cOokiE; 12-08-10 at 21:23.
Originally Posted by my name is ...
za svaku pohvalu O.o
Ruku na srce na onaj Sipcanik je znala da izleti i po koja zivotinjka a i radoznalaca nije faljivalo..Ali je sigurno mnogo bezbjednije nego u saobracaj sigurno.
Sipcanik, OK (dobri uslovi)
Sozina, CVX dobrovoljno pocijepaj vozacku ako je istina
Njak Njak Njak
kako vas popališe![]()
Ja sad vidjoh CVX-a u PG, ispred hotela CG, sve normalno...laganini.
TAKUMI
Ja nijesam vozio nego on. Ne vozim sa suvozacevog sjedista nikako.
A ti nikad nisi rastega Jaudi do 200 bar? Uf, muci tu!!!
Ja ne volim, na oci ih ne mogu vidjet. Najgori narod na svijet.
Nisi motor rasteza, a?
Obraz.
^hhahaha
ja jesam...al sam gledao na sto sigurnija mjesta bar to 200+ ... i to nikako nije za pohvalu![]()
Pravite se tu, prosipate neku svijest i sl a banja vam je da se brzo vozite, nebitno na kojem sicu.
Ne budite foliranti.![]()
Telefon i sve sto je 2-way smeta pri polijetanju i slijetanju.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks