Njihov je problem što nisu zvali McCourta. Igrao bi žmurke sa komplet našom odbranom.
Ali tako je to kad biraju repku po odredjenim pravilima...
A propade i moj plan za autogram.![]()
Dejvis se na sredini malo ističe u odnosu na ostale, ali im je naravno, glavni timski rad, jedanaest sivonja, kao i ostatak ostrvA.![]()
Njihov je problem što nisu zvali McCourta. Igrao bi žmurke sa komplet našom odbranom.
Ali tako je to kad biraju repku po odredjenim pravilima...
A propade i moj plan za autogram.![]()
Mi$a pjeva drugi dio himne - neprocjenjivo!![]()
Ko je donio one vuvuzele na stadion...da Bog da im se majka karala sa bijesnim crncima...
znalo se d ce utakmicu da obiljeze Jovanovic u odbrani, Zverotic u sredini (napokon zadnji vezni) i uvjek motivisani Šora.
Djalovicu,svaka ti chas,ovo te ovi ozgor nagradio e si jedini himnu ljudski izgusla![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Što nas je krenulo večeras!
Bravo Đaloviću i samo tako nastavi!
Jovanović konstantno napreduje u odbrani, svaka čast.
Đalović, super završnica, mislim da je ovom utakmicom 'kupio' sebi prelazak na ostrvo ovog ljeta...
Odlicna igra nasih. Djalovic me iznenadio...
Dobro je,napokon pobjeda ne zelim ni da pomislim kako bi sve izgledalo nakon jos jednog neuspjeha....
Leze nam ostrvljani definitivno,sto je dobro,jer ocekujem da protiv Velsa ne bude problema.....a i da se englezima mozemo suprostavit na pravi nacin.....
Djalovicu svaka cast,objasnio je malo Mirku kako napadaci treba da koriste sanse,a ne da petljaju i uspropascavaju ciste sanse za gol....mislim da bi definitivno trebao iskoristit sansu za prelazak na ostrvo ako mu se vec ukazala,jer ima kvalitet za to....
Dobro je napokon i malo navijanja napokon......
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Kako se odnosio prema reprezentaciji, tako mu se i vratilo!
Nemam rijeci za njega...
Odlicno su funkcionisali on i Mirko, samo da se ovaj drugi nije '*****isao' u odredjenim situacijama...
Konacno su spojili igru i rezultat, ali opet je to samo jedna utakmica. Mada, sto veli Kranjcar, nije ni protiv Norvezana bilo lose, a tada smo bili u jos slabijem sastavu. Jos kad se sjetim kakav su gol priznali njima, pa onda onaj pecki u zadnjem minutu.
Vidjecemo... Dako bar Basa bude spreman za Velsane.
Jos jedna stvar koja raduje je golman Bozovic!
sto reci...
bozovic odlican.
odbrana neke jade bolja mada to mora mnogo, mnogo, mnogo bolje.
vezni red je spor-prespor. fali nam "mozak" ekipe.
napad je bio najbolji tj. djalovic je bas dobro odigrao.trcao je i vrsio konstantan pritisak na zadnju liniju iraca. sto reci za mirka vucinica? *****ise se decko previse.
ne treba da nas zavarava ova pbjeda jer je ovo jedna od gorih reprezentacija koje su dolazile u podgoricu.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Drugo poluvrijeme je bilo sasvim ok igra.Odbrana treba josh da nauchi da reaguje na visoke lopte kako treba,ali,uigrace se to...
Ono shto mene brine,je stalno forsiranje klasicne formacije 4-4-2 od strane selektora,a vishe je svima ochigledno da tako ne funkcionishe kako treba.Vezni red je losh jer igra u loshoj formaciji.Ja sam i dalje ubijedjen,da bi u zgusnutoj,defanzivnoj formaciji na sredini(Fatic-Pekovic-Novakovic,Drincic kad se oporavi umjesto ovog drugog,naravno),i sa Simonom kao ofanzivnim veznim to sve funkcionisalo mnogo bolje...Na kraju krajeva,ako Gerrard, Lampard, Barry i Wright Phillips ne mogu da igraju dobro u toj formaciji,sumnjam da mogu Novakovic,Pekovic&co...
Last edited by Recordare88; 11-08-10 at 22:52.
Deserve's got nothing to do with it.
Sjeverna Irska je bila "u igri" za SP sve do pred kraj proslih kvalifikacija...
Trebali bi svi da imaju svoj dio tribine. Cak da se ide do podjele po plemenima. Ako je to neizvodljivo, onda po selima i mjesnim zajednicama. Goljemadi, Dajbabe, Martinici... Svi oni imaju taj svoj neki smek.
Bozovic (27) Tomasevic (20) Savic (19) Bojovic (22) Zveroric (24) Fatic (22) Drincic (26) Vukcevic (24) Jovetic (20) Beciraj (22)
Ovo me raduje, na ovim momcima se gradi buducnost reprezentacije.
šteta što nikako da se skupimo i uigramo u nekom normalnom sastavu kako valja.
danas bez: Baše, Fatića, Drinčića, Boškovića, Jovetića, Damjanovića...
očekujem bar Bašu, Fatića i Boškovića za početak kvalifikacija.
isti ***** drugo pakovanje![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks