U koliko sati je utakmica?![]()
Odlicna analiza. Malo je nejasna, jer nedostaju velika slova i zarezi.
U koliko sati je utakmica?![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
u 20:45..
Ragbi...
Nisam zna da je 7 iz Studgarda,i on je pruzio finu partiju.Stoperi su odigrali prilicno lose,al znajuci Mijuskovica,u njega se mozemo nadat da ce postat dobar odbrambeni igrac.Oni vremenom sazrijevaju,a on za svoje godine ima vec prilicno veliko iskustvo.Protiv Monaka,kad su igrali u ruskom medijima je hvaljenja njegova igra,koju je i Grof spomenuo na konferenciji.Stoper Dinama je povrijedjen 2 mjeseca,pa mozda i dobije sad,neke minute u prvenstvu.Danas je napravio gresku,u vracanju lopte nazad,i golman je napravo penal i crveni.Naivno i glupo su djelovala svo troje.Mislim na dva stopera(Bakraca i Mijuskovica) i golmana,u toj situaciji.Ali u skoku,nista ali nista im nisu mogli belgijanci,jer su ova dvojica u toj fazi igre bili dominantni.Po zemlji su mi bili zbunjeni,i ispadali su naivno 2,3 puta.Cudi me to id njih dvoje,jer su zajedno igrali u OFK-a,a i protiv Albanije prosli mec,su djelovali prilicno sigurno.Kad spomenu Mugosu,mogu samo da recem da je on veliko razocarenje.Momak koga toliku dizu(ne pratim prvu CG ligu mnogo),u ovaj mec nije imao 2 poteza dobra.Ali dva ljudi.Ovo je drugi mec da ga gledam,jer sam gleda prije 3,4 mjeseca kad su igrali protiv Albanije,i tada momak nije pokazao ama bas nista.Evo ako odem u cetvrtak,mozda me demantuje,ali sumnjam,jer je to stvarno izgledalo jadno.Bojic kad god udje napravi neku pozitivnu pometnju u igri,ali danas nije ni moga da pokaze mnogo,jer su igrali,dio drugog poluvremena sa igracem manje.
Apsolutno se slazemo. Sto se 7-mice tice, vidje li kako neodoljivo podsjeca na Jovanovica i konstrukcijom i stilom igre. Inace rodjen u Njemacku, ali mu je otac iz Tuzi. Sto se golmana tice, to je drugi golman Buducnosti, perspektivan mlad, kazu da ima mnogo potencijala, valja napomenuti da je prije pola godine imao tesku operaciju (primjetio si kacigu ka cheh) tako da sad naravno njegovo napredovanje sporije tece, inace on je iz Dinose![]()
da da Creep sve sto si rekao tacno je , dobra analiza maloprije, sedmica nasa je bio najbolji to je Tuzanin Pepic jedan mlad dobar igras dijeli lopte u stilu Alonsa iz Aeala , Mugosa danas slab nzm zasto, dvojka nasa ne pitaj , ali bilo je tu jos njih , Vucinic slab i on isto danas mada brz hitar je igrac, golman Ljuljanovic je bio na nivou branio jednu 100% cijelo vrijeme drzao je raspored igraca bolje nego trener , trener se nije cuo uzas, jbg jedna greska je dosta ali nije imao drugog izbora,mozda i nije bio za crveni al jbg sad, cim je usao rezervni golman uzas, glas mu nisam cuo svegami, niti je vikao nekome ledja niti desno niti lijevo , ja nzm , sve u svemu Pepic i Ljulja danas najbolji , nadam se da ce opet u cetvrtak biti borbeno kao danas sto je bilo do 70 min dok je bio Ljulja na golu...
Danas!!! 11.08.2010.
Skaline u 18h!
Prvo Okupljanje 4 u M grupe
Ko ne dodje Milicajac
OVO ZA ONE KOJI NE idu na FACEBOOK!!!
p.s. samo za clanove![]()
:)
Koliko kostaju karte i kad se otvara ona biletarnica kod stadiona ?
Who let the dogs out
Otvorena ti je...sjever 2 eura,jug i istok ja mislim...zapad 3 i 4 eura...
ja kupio jutros za sjever!!!
idemo forumasi, ko ne dodje na skaline milicajac![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
A ne no da vam ih dijeli dzabe a???
Bogu mi ce ga pojedini kad dodje engleska na koljena da ga mole da ostavi karte...
Budite srecni sto imamo Didija, da vam rezervise karte na vrijeme....jer kad dodju jace repke, necete ih gledat na salterima....ili cete cekati par sati da ih kupite...
zato budite srecni....i uzivajte...2 eura ima i onaj cigo na semafor...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
sa razlogom ne pisem ovo na pdf kladionica nego ovdje. posao sam da uplatim tiket i u 2 kladionice stopirane uplate na mec cg-s.irska.
mislim, ...
Team to play Montenegro:
Taylor (Birmingham); Little (Rangers), Evans (Manchester United), Craigan (Motherwell), McGivern (Manchester City, on loan to Walsall); Clingan (Coventry), Baird (Fulham), Davis (Rangers), Brunt (West Brom), Paterson (Burnley); Lafferty (Rangers)
Healy na klupi, samo Lafferty u napadu od pocetka
Ovo je od prilike neki limit Laffertyjevog fudbalskog umijeća.
ne ne, ipak ovo
jel moguce da ne ostavite broj telefona kad trazite karte, aaaaaaaaaaaaa
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks