sjutra 2 fixa ka Lovćen
Sve koje zanima ujutro ću postavit
Kvota oko 4
bosna 1 - 0
skoro svaki dan das neki mec koji dodje i ti ne uzmes nista![]()
Tako ti je to.... stavim odje i prodje sve a odigram kad imam para ...![]()
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika....
Ko igra uzivo, kvota na Ferera je 2.1. Da servira prvi, rekao bih da uprete sa svim. Ovako sa manje.
dobro ti nama dosao bon jovi u ovu cestitu kucu samo sto si treba donijet 3-4 flase domace rakije za mene clauna, signora,orgulla,raina,creepa,velveta,dr litla i ostale clanove da nazdravimo,nadam se da ces imat dosta dobitaka
ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiii nasa sam tiketttttttttttttttt
ahaahahhaahahhahaah
watford 0-1 BLAH
Gleda li ko ovaj mec Ferer Nalbandijan? Da se igra na brejkove, grdna lova. Imam utisak da od Ferera zavisi krajnji rez.
kakva sansa sad za katar
oce li ovaj ross county
Dobio Nalbandijan u 3 seta Ferera?! Na stranu to sto je Ferer napravio milion forhend gresaka, ovo je znak da je teniska scena bogatija za jos jednog starog velikana. Ja ispadoh a izvinjavam onima koji su me pratili. Mozda da se nastavi predlozeni tiket. Kolsrajber i Ljodra (ko zna je li uopste spreman za turnir. Ako jeste, kvota 2.05 koja je bila po kladionicama je pokloncina. Mada evo vidim da je poceo mec...)
ajde dajte 2,3 para brazilske 2. lige da igram nesto online.... pocinje u 00:30.....hvala
Bosna 1-1 zakopace me skroz danas aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao
6:5 u odlucujucem setu vodi Bagdatis. Kvota na Chardy-a je 3.00!!! Ako se udje u tajbrejk (90% oce) to je gotovo pola - pola sanse.
ne vjerujem da ce watford dolazit u X , evo ga 0:3, ali me brine ross county
:mad:
:dring:
Who let the dogs out
There are currently 84 users browsing this thread. (0 members and 84 guests)
Bookmarks