Gdje ima da se kupi elektricna (na upaljac) pumpa za gume?
Gdje ima da se kupi elektricna (na upaljac) pumpa za gume?
u kips u zetu (ne znam kolko je )
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
od 20 eura pa do 80 ih ima ja sam uzeo neku za 27 citavoj joj kuciste od metala nema plasticnih dijelova i dobra je kad legne guma skroz oko 2 min da je napumpa a bez da ga ne dizes na dizalicu ali se ugrije ako dohvatis rukom dje ne treba zalijepi se koza ostane trebe joj minut da oladi da mozes opet pumpat
Imam zelju da ocistim farove na E 36 ,ali sam cuo neku pricu da kad odvojim stakla od kucista da vise nikad necu rjesiti problem sa vodom i kondenzacijom vlage . Ima li istine u tome ???
067530263 Acika (Fandjo)
evo malo brojeva otpada , moze nekad nekom zatrebati ...
Bato Colevic - 069/014-155
Boljevic - 069/072-486
Danilovgrad Sveto - 067/260-066
Ivanovic - 069/020-732
Mijo Colevic - 067/300-155
Otpad Kokoti -067/550-044
Toskic - 067/259-249
Uzelac - 069/015-555
Otpad Kinia - 069/015-828
Cak si je i skupo platio kostala je 5 eura![]()
a zna sam da me zakla za 3 eura majku mu!
inace je presmijesna kad se upali i metne na beton/asfalt, skache ka da se nadrobila spida![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Najtoplija preporuka od mene:
Servis Rasovic, Podgorica, Masline, kad idete iz pravca grada prva desno posle samoposluge Plus (bivse Carine).
Covjek radi vrhunski, nije skupo, a sto je najbitnije preposten.
Radi VW,Audi,Seat,Skoda i ima dijagnostiku za ta kola koju ne naplacuje.
Komplet mehanika... Motor, mjenjac, trapovi.
Eto morao sam da pohvalim, malo je takvih majstora. Kome treba bilo kakva info neka pita!
Uvijek idem kod njega. Vec 3-4 god. Mijenjao sam rebrasti kais, vodenu pumpu, natezace, diskove...
Pa zar to ne mozes sam, pored toliko znanja o motorima?
TAKUMI
Da,ali Rasovic servis u maslinama ne zna da opravlja,, nova" kola samo do golf 4,reno 5,golf 2,3,4 nesto komplikovanije njet pr.Bmw 5 od 10 godina,A6,laguna....
Kakav odgovor...
TAKUMI
Komsija Milorad Rasovic,odlican mehanicar a jos bolji covjek,preporuka i od mene!
A ovi sto voze "nova" kola njima ne treba mehanicar,njima to Fabija moze popravit ovako preko foruma,ako niste znali on je madjionicar za auta
3 bambija za Fabiju
i 3 puta URA... URA URA URA
Ko opšiva volane sa kožom/eko kožom?
I koja je cijena okvirno?
Stanka
Masline
50-60 eura
Fabrika
Cao!
TAKUMI
Ima jedan majstor na NK putu, Maki Maras. Kad kreces prema NK, vozis nekih 300 metara onda desno. P
Topla preporuka!
Frajer zna svoj zanat!
TAKUMI
zna ka u prkno bio sam ja nedje poodavno kod njega...
Zadovoljan?
Bio danas s Pedjom kod njega.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks