Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 51 to 75 of 83

Thread: Ilimunati i Satanizam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Billie Jean svaka cast na postu
    Majkl je u istini bio njihov veliki neprijetelj al ipak stiglo sto ga je stiglo...

Michael's speech about $ony & Tommy Mottola - $ony Kills Music

Bob Dylan-pogledaj njegovu izjavu....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

ubijedio si nas ovim sa Dilanom, možda sam se malo dvoumio, pošto se zna da je Dilan, iako rođen kao Jevrej - istaknuti Hrišćanin, i da je izdao par albuma crkvene muzike, ali ne, ja znam da si ti u pravu.

Houston, we have an Idiot.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Macak Bob View Post
    Billie Jean svaka cast na postu
    Majkl je u istini bio njihov veliki neprijetelj al ipak stiglo sto ga je stiglo...

Michael's speech about $ony & Tommy Mottola - $ony Kills Music

Bob Dylan-pogledaj njegovu izjavu....

$ony je oduvijek htio da se dokopa Jacksonove polovine Sony/ATV Publising kataloga koji danas vrijedi preko 1,5 milijardi dol.Taj katalog su stvorili '95 kada je MJ svoj katalog Beatlesa ujedinio sa $onyjevim muzickim katalogom i stvorili gore pomenuti katalog,i prava na njega kao i prihod podijelili su 50/50.Posto se Jacksonov dio procijenio vecim iste god. je dobio 95 miliona $,a godisnji prihod od tada je bio preko 30 miliona $ za po obije strane.Katalog sadrzi hiljade i hiljade pjesama,autorskih prava na pjesme Beatlesa,Elvisa,Madonne,Dilana,Eminema,Shakire itd..MJJ nije stavio prava na svoje pjesme u taj katalog,vec osnovao jos jedan Mijac Music Catalog,jer je pretpostavljao da ce u buducnosti dolaziti do sukoba.
    Jednostavno bio je najmocniji covjek u muzickoj industriji,a Sonyju to nije odgovarao.Ta nesreca od kataloga bila je glavni razlog njegovih problema u zadnjih 15 godina.
    U martu ove god. Sony je sa MJ Estate potpisao ugovor vrijedan 250 miliona dol. da objavi sedam poshumnih albuma sa neobjavljenim pjesmama u sledecih 10 god.To je poslednje sto bi MJ zelio da je ziv,jednostavno je htio da se makne od njih,i zato je odlagao izlazak novog albuma,i cekao da ugovor sa tom gamadi vise istekne.(To tada je objavljivane samo kompilacije najvecih hitova,jer je to bila jdna od obaveza.)
    Ako neko misli da je njegova smrt samo nesrecan slucaj,vara se.Samo nekoliko dana prije pocetka najveceg comebacka u istoriji,zdrav pedesetogodisnjak je ubijen!(Njegova smrt krajem prosle god. je zvanicno proglasena ubistvom).Njegove probe za povratak snimala je prava filmska ekipa(zbog cega snimati probe u vecoj rezoluciji od Blu-reja,iz 20 uglova???).Zbog cega su te probe pustene u bioskope i zaradile vrtoglavu cifru koja je pobila rekorde u tom zanru(da film je izdao Sony Entertainment).Zbog cega je Sony objavio nove kompilacije albuma posle smrti,i zasto je prodato preko 50 miliona albuma od dana njegovog ubistva?
    Last edited by Billie Jean; 10-08-10 at 12:39.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Znači momci samo da znate za ubuduće kada namignete curi u stvari je šaljete do đavola
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Billie Jean View Post
    U martu ove god. Sony je sa MJ Estate potpisao ugovor vrijedan 250 miliona dol. da objavi sedam poshumnih albuma sa neobjavljenim pjesmama u sledecih 10 god.To je poslednje sto bi MJ zelio da je ziv,jednostavno je htio da se makne od njih,i zato je odlagao izlazak novog albuma,i cekao da ugovor sa tom gamadi vise istekne.(To tada je objavljivane samo kompilacije najvecih hitova,jer je to bila jdna od obaveza.)
    Ako neko misli da je njegova smrt samo nesrecan slucaj,vara se.Samo nekoliko dana prije pocetka najveceg comebacka u istoriji,zdrav pedesetogodisnjak je ubijen!(Njegova smrt krajem prosle god. je zvanicno proglasena ubistvom).Njegove probe za povratak snimala je prava filmska ekipa(zbog cega snimati probe u vecoj rezoluciji od Blu-reja,iz 20 uglova???).Zbog cega su te probe pustene u bioskope i zaradile vrtoglavu cifru koja je pobila rekorde u tom zanru(da film je izdao Sony Entertainment).Zbog cega je Sony objavio nove kompilacije albuma posle smrti,i zasto je prodato preko 50 miliona albuma od dana njegovog ubistva?
    Jer se to tako radi?
    Znaš što je ovo?
    http://www.bayareakicks.com/wp-conte...es-davis-1.jpg
    Nike Zoom Kobe V - Miles Davis.
    Patike koje Najk proizvodi sa imenom (?) Majlsa Dejvisa. Najznačajnije ime u modernoj muzici, umro je prije dvadesetak godina i prije par mjeseci na tržište su stigle patike sa njegovim imenom.
    Zašto?
    Maksimizacija profita. Prodaje se sve što ima veze sa Majlsom, jer ljudi koji imaju ugovore sa nosiocima autorskih prava (Sony BGM) zarađuju od toga i dalje, dok god ima ljudi koji bi kupili tako nešto.
    Idemo dalje.
    http://www.sonyinsider.com/wp-conten...ENDRIX_VON.jpg
    Ovo je omot Hendriksovog novog CD-a. Da, dobro si čuo. Čovjek koji je mrtav 40 godina izdao je novi CD, odnosno ljudi koji su vlasnici njegovih autorskih prava su izdali CD sa njegovom muzikom koja je snimana nekad dok je radio u svom studiju, godinu dana pred smrt.
    Vjerovatno si ti i kupio taj posthumni CD i odgledao film sa snimcima proba.
    Ponavljam, ovo nije ništa čudno, niti je MJ nešto poseban po tom pitanju. Zato što je dio pop - kulture cifre su nešto veće. Međutim, začudio bi se koliko je mala razlika u profitima od prodaje Majlsove muzike i recimo, MJ - evih prdakarija.
    Što se tiče njegovog zdravlja i smrti, o tome ne znam ništa, niti me zanima. Znam samo da ljudi vole kad neko koga oni smatraju značajnim umre kao mučenik, pa iako nije umro kao mučenik, trude se da ga martirizuju kako god mogu. Tako uglavnom nastaju zanimljive priče koje su ništa drugo do zanimljive. Nemar doktora je mnogo vjerovatniji scenario od organizovane zavjere da se ubije čovjek koji je bio fabrika novca i imao najveću turneju pred sobom.
    Sad, Iluminati, Masoni i te stvari... Velike firme imaju svoje interese, ukoliko si dovoljno zabudalan, pomislićeš da muzičkom industrijom upravljaju masoni, ljudi gušteri itd... Ali sve je danas biznis.
    Tu se ništa ne može. Odnosno, može, ali ne kukanjem.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Cika_Dzo View Post
    Međutim, začudio bi se koliko je mala razlika u profitima od prodaje Majlsove muzike i recimo, MJ - evih prdakarija.
    Nemam komentar...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemam komentar...

Odlično.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odlično.
    A jeli to tvoj licni amozitet,nepostovanje ili jednostavno ogranicavanje tvojeg ukusa na samo jedan zanr(pod uslovom da je sve ostalo smece)?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A jeli to tvoj licni amozitet,nepostovanje ili jednostavno ogranicavanje tvojeg ukusa na samo jedan zanr(pod uslovom da je sve ostalo smece)?
    Gledaj na to ovako : Volim da slušam muziku i ne zanima me šou biznis.
    Ne zanima me na koliko miliona ko ima ugovor sa kim, kako pleše, koliko je kopija diskova prodao, da li je bio prvi crnac na MTV-u i da li je stvarno silovao klince, da li je izbjeljivao kožu, da li je izbjeljivao anus, koliko ima djece, kako je umro itd. I to nezainteresovanje raste uporedo sa interesovanjem svjetske javnosti za takve teme.

Znam da ima nekoliko albuma, od kojih sam čuo većinu. Od toga što sam čuo, zanimljivim mi se dojmilo nekoliko numera, i to je kvalitetan pop. Samo 'pop' ima hroničan problem : pola 'popa' je marketing, advertajzing i ostalo. Druga polovina je muzika. Ne sviđa mi se prva polovina nimalo, ni kod jednog izvođača. Druga nije dovoljno dobra za mene.

To je sve. Ne poričem ja da je on dobar proizvod. Odličan, štaviše. Ali ja ga samo kao proizvod i vidim, jer mu je muzika... Nezanimljiva.

Čitava drama oko njegovog odnosa sa izdavačima mi je isto nejasna. Samo se beskičmenjak ne bi mogao izboriti i gurati svoje interese, kao što je gomila poznatijih muzičara i uradila. Stalno neke priče o tome kako su ga držali u šaci, kako ovo, kako ono... Sve to vodi stvaranju slike o njemu kao čovjeku koji se 'nije baš snašao', 'nije imao sreće', 'jadan on' itd. Takve priče ne volim.

I na kraju Iluminati i zavjere. Baš fino.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znam da ima nekoliko albuma, od kojih sam čuo većinu. Od toga što sam čuo, zanimljivim mi se dojmilo nekoliko numera, i to je kvalitetan pop.
    A koliko posto Michaelovih pjesama je pop?Evo ja nadjoh na wikipediu:Genres :Pop, disco, dance, rock, R&B, soul, funk, new jack swing
    Ne znam jesi li cuo njegovu punu titulu:King Of Pop,Rock And Soul,ali je najpopularnije i najlakse ostalo King Of Pop.Jesi li slusao njegove pjesme koje nijesu pop,ili jednostavno ne mozes da razaznas?
    Samo 'pop' ima hroničan problem : pola 'popa' je marketing, advertajzing i ostalo. Druga polovina je muzika. Ne sviđa mi se prva polovina nimalo, ni kod jednog izvođača. Druga nije dovoljno dobra za mene.
    Ne znam na koji pop mislis,stari pop(najvise osamdesete),ili ovo danasnje ******?Mislim da je Jacksonov pop(koji je samo dio zanra koji on pjeva)ocigledan,i da se ne moze porediti sa onim popom koji predstavlja marketing,ili u najgorem slucaju nekvalitet.
    To je sve. Ne poričem ja da je on dobar proizvod. Odličan, štaviše. Ali ja ga samo kao proizvod i vidim, jer mu je muzika... Nezanimljiva.
    Mozda za tebe,jer se vjerovatno ogranicavas na samo jedan zanr.Mogu ti reci da jos nisam sreo nekog ko je rekao ovo zadnje(boldovano).Mislim da je on jedan od izuzetno rijetkih na cijem si koncertu mogao da vidis i rokere,i romanticare(ma sto god to znacilo),i pateticare,i klasicare,ljude svih rasa i religija..Jer njegova muzika je univerzalna.
    Čitava drama oko njegovog odnosa sa izdavačima mi je isto nejasna.
    tj. kompikovana.
    Samo se beskičmenjak ne bi mogao izboriti i gurati svoje interese
    Zavisi s' kime se boris.
    Stalno neke priče o tome kako su ga držali u šaci, kako ovo, kako ono... Sve to vodi stvaranju slike o njemu kao čovjeku koji se 'nije baš snašao', 'nije imao sreće', 'jadan on' itd.
    A sto ce on mucenik:mrgreen:
    I na kraju Iluminati i zavjere. Baš fino.
    Nista nije iskljuceno,nijesam ni ja siguran u to.Svasta je danas moguce.
    I nemoj imati predrasude jer "Prejudice is ignorance" MJJ.
    Pozzz

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A koliko posto Michaelovih pjesama je pop?Evo ja nadjoh na wikipediu:Genres :Pop, disco, dance, rock, R&B, soul, funk, new jack swing
    Ne znam jesi li cuo njegovu punu titulu:King Of Pop,Rock And Soul,ali je najpopularnije i najlakse ostalo King Of Pop.Jesi li slusao njegove pjesme koje nijesu pop,ili jednostavno ne mozes da razaznas?
    Pop nije muzički pravac sa nekim posebnim karakteristikama. Pop je popularna muzika u izvođenju nekog izvođača. Primjera radi, Miles Davis je radio Pop u zadnjim godinama, svirajući džez. 'Pop' je skraćenica od 'popular', i to nije karakteristika muzičkog pravca (taktovi, instrumenti, tip instrumenta, sastav benda, zvuk itd.) već stepen prihvaćenosti te muzike od strane generalne populacije.
    I Jelena Karleuša je pop na našim prostorima, pa ne bismo rekli da baš koketira sa Svingom. I Ejmi Vajnhaus je pop pa se ne bi reklo da je baš u čitavoj turbo folk muzičkoj priči.
    Kapiš?
    Ne znam na koji pop mislis,stari pop(najvise osamdesete),ili ovo danasnje ******?Mislim da je Jacksonov pop(koji je samo dio zanra koji on pjeva)ocigledan,i da se ne moze porediti sa onim popom koji predstavlja marketing,ili u najgorem slucaju nekvalitet.
    Pop muzika nije muzički žanr. Pop muzika je popularno nešto. Sving, soul, džez, fank. Nebitno. Pop muzika je vještački žanr koji se sastoji od svih ostalih muzičkih pravaca prilagođenih za što bolju prodaju.
    Mozda za tebe,jer se vjerovatno ogranicavas na samo jedan zanr.Mogu ti reci da jos nisam sreo nekog ko je rekao ovo zadnje(boldovano).Mislim da je on jedan od izuzetno rijetkih na cijem si koncertu mogao da vidis i rokere,i romanticare(ma sto god to znacilo),i pateticare,i klasicare,ljude svih rasa i religija..Jer njegova muzika je univerzalna.
    Ne moraš da brineš, ne ograničavam se na jedan žanr. Vidiš valjda po primjerima iz prvog posta. Što se tiče rasa i religija, to me ne zanima. Ne poričem ja da je bilo masu ljudi na njegovim koncertima.
    Nista nije iskljuceno,nijesam ni ja siguran u to.Svasta je danas moguce.
    I nemoj imati predrasude jer "Prejudice is ignorance" MJJ.
    Pozzz
    Moguće je imati i pozitivne predrasude.
    'Prejudice is ignorance indeed.' Uncle Joe
    Pozzić.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaci i Stonesi su popular? Evo uzeh knjizicu iz Thriller albuma i vidim da je Beat It dobio grammy za najbolju rock pjesmu godine,a Billie Jean za najbolju r'n'b pjesmu god,a thriller -||- pop pjesma god.Znaci sve su one pop,ili samo ova zadnja?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaci i Stonesi su popular? Evo uzeh knjizicu iz Thriller albuma i vidim da je Beat It dobio grammy za najbolju rock pjesmu godine,a Billie Jean za najbolju r'n'b pjesmu god,a thriller -||- pop pjesma god.Znaci sve su one pop,ili samo ova zadnja?
    Stounsi su bili pop. Sad su rok. Danas je pop, recimo, Bijonse, Lejdi Gaga itd. Tridesetih je bio Louis Armstrong. Čudno, a?
    Sve dolaze sa istog albuma, zar ne? To samo potvrđuje moju tvrdnju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zar Bijonse nije r'n'b? :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zar Bijonse nije r'n'b? :mrgreen:
    Da li je?

R'n'b je bila skraćenica za Rhytm 'n' Blues. Danas je nešto drugo. Da li ti misliš, kao ekspert, da je ovo to?

P.S. Pomalo mi je drago što je tema skrenula na R'n'B sa masona. Kinda gives you a feeling of power.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da li je?

R'n'b je bila skraćenica za Rhytm 'n' Blues. Danas je nešto drugo. Da li ti misliš, kao ekspert, da je ovo to?

P.S. Pomalo mi je drago što je tema skrenula na R'n'B sa masona. Kinda gives you a feeling of power.
    Pa nijesam ekspert,ali mirise na pop
    A mirise li ti ovo na pop:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa nijesam ekspert,ali mirise na pop
    A mirise li ti ovo na pop:
    Ko ti je ovaj?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko ti je ovaj?
    Ne lici na sebe?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne lici na sebe?
    A, onako.
    Ovo zvuči kao neki soft rok.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A, onako.
    Ovo zvuči kao neki soft rok.
    A ovo:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad mi ti kao puštaš Majkla Džeksona a ja sam kao zainteresovan da ti dokažem nešto pa ću da ti tupim kako pop ne postoji kao muzički pravac pa ću da slušam bla bla.
    Evo ovako.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Pop_music

I ovako :

I još ovo:

I pozdrav, pa da dočekaš da se još poneko registruje na taj MJ forum. Malo je petnaestoro.

EDIT : E, da, i ovo.
    Last edited by Čika Džo; 10-08-10 at 16:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad mi ti kao puštaš Majkla Džeksona a ja sam kao zainteresovan da ti dokažem nešto pa ću da ti tupim kako pop ne postoji kao muzički pravac pa ću da slušam bla bla.
    Evo ovako.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Pop_music

I ovako :

I još ovo:

I pozdrav, pa da dočekaš da se još poneko registruje na taj MJ forum. Malo je petnaestoro.

EDIT : E, da, i ovo.
    Hvala.. Nadam se da su ti se svidjele rock bla bla pjesmice P.S 15 fanova je dovoljno za nas prostor P.S.S Evo i tebi dvije verzije: Pozzzic

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Ovo se BOGU HVALA pretvori u iskusiju o muzici

Hvala.. Nadam se da su ti se svidjele rock bla bla pjesmice P.S 15 fanova je dovoljno za nas prostor P.S.S Evo i tebi dvije verzije: Pozzzic

šta je tu čudno
    MJ je otkupio prava za sve pjesme Bitlsa

i ja sam ga volio kao pjevača, ali preferiram Blues

i jedan link za Dzo-a pošto je mator u duši
    http://www.morethings.com/music/robe...son/index.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post

Krenuh da pitam koji ali prvo otvorih link

★

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by RoNN|3 View Post
    Quote Originally Posted by Rakun

Krenuh da pitam koji ali prvo otvorih link

Sada znaš porijeklo mog ateizma
    :devil::devil::devil::devil::devil::devil:

mislim da je Mugi sa svojim kružnim tokovima posljednja linija odbrane od đavola
    Last edited by Rakun; 10-08-10 at 21:14.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)