Ja bih da predlozimo adminu da odradi LOCK na podforumu Extra TV , jer ne vidim razlog njegovog postojanja . Koji će nam ku.ac da se mi(korisnici) sami sebi izjedamo kad ove iz t-coma(stoka) boli uvo za korisnike . Ni na masu meila ti ne odgovaraju , a i kao sto je Sale sto puta ponovio forum nije mjesto za prijavu problema .....
Da pozoves 1500 i prijavis problem. Koliko puta dnevno ovo treba da napisem da bi ljudi ukapirali da forum nije mjesto za prijavu problema, dzaba ovdje kukate da vam ne radi servis. Jedino zvanicno mjesto za prijavu je call centar koji radi 00-24h. Svaki problem ce biti provjeren i po mogucnosti odmah otklonjen ili poslata ekipa da to otkloni.
Sale ako me ti ne izvuces nece niko,druze,je li moguce,znaci znas kakva vam je tv i sve,i je li moguce da ti dodjes ovdje,i prosipas neku pamet,aooo,pusti me ol,imam ja svojih problema,i pored problema sa t-com-om..![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
http://www.telekom.me/Press.aspx?akcija=488&id=2282
T-Com je krajem maja, sa 31.3% udjela preuzeo lidersku poziciju na tržištu TV provajdera.
Samo neka ste vi zdravo,da ne idemo dalje..Tesko mi je kucat sad uru ovdje,a ima bi da kucam pola dana..![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
ima li ko kakvog iskustva sa 2 risivera extra tv-a na jednu liniju??
i kolko se placa vise za jos 1 risiver
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
100 eur je risiver (moze na rate ili odjednom) i dodatna pretplata je 3 eur, na tom drugom STB-u imas isti paket kao na 'primarnom'. On za sada ne moze da snima i ne moze da premotava. I naravno moze videoteka, aplikacije, igrice... Mozes da porucis na 1500.
na koliko rata i ima li smetnji za net i za risiver primarni????
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ako nesto snimas na primarnom i gledas neki drugi kanal, na drugom mozes da gledas jedan od ta dva kanala. Ali ako na prvom nista ne snimas, na oba mozes razlicite kanale da gledas. Internet bandwidth ima nizi prioritet u odnosu na TV.
da kazem precizno covjeku
ako ti je drugi uredjaj ukljucen, neko ga gleda u drugoj prostoriji, onda na glavnom uredjaju ne mozes istovremeno snimati film i gledati utakmicu, bar ja ne mogu![]()
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Ne no ako na primarni nesto gledas to moras i na drugi. Odlicno! Super, sad sam razbio nedoumicu da li da uzmem drugi risiver.
i imam jedno pitanje, na to nzm odgovor, ako iznajmim film iz videoteke mogu li ga gledati na koji ocu uredjaj ili samo na uredjaj sa kojeg je iznajmljen, logika neka kaze na oba ali eto da pitam prvo
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Nisi dobro razumio. Ako nesto ne snimas na prvom STB-u, na oba mozes da gledas razlicite kanale, ali ako na prvom nesto snimas, na drugom ces moci da gledas jedan od ta dva kanala. Naravno, ako je prvi STB iskljucen i snima neki kanal, na drugom ces moci da gledas bilo sto. Ukratko, tvoja linija moze da povuce 2 stream-a, pa kako ces ti da ih iskoristis zavisi samo od tebe![]()
dizni jos nije popravljen valjda zato sto crtanih ima i previse
Sta znaci koverta na Novoj Tv? Opet se pojavila.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
sto ne organizujemo neki strajk bbm,extra tv korisnici.... Za PRAVA KORISNIKA
smatram da je katastrofalna odluka t-coma da ne uvrsti u ponudu sport klubove, i smatram da ce i te kako osjetiti to od septembra, kad pretplatnik (stari,a pogotovo novi) shvati da ne moze da gleda uz Barselona Real najjace meceve u evropskim ligama...vidjecemo kad pocnu da isticu ugovori, kakav ce bit odnos pretplatnika jer treba biti realan, placamo osnovni paket 10 eura, a dobijamo mnogo manje nego sto dobijaju pretplatnici totala ili bbm-a za taj novac...
ima i ja predlog za flajer za iduci mjesec: Extra tv, jedini kablovski operater u Crnoj Gori koji svojim pretplanicima nije omogucio direktan prenos najjace utakmice avgusta mjeseca Liverpul vs Arsenal
Kad će se popraviti ton na rtcg2? Od juče ton kasni za par sekundi što je iritantno. Kad sam gledao košarku juče stekao se utisak da publika i komentator kasno shvataju da je koš![]()
Dick Laurent is dead!
Sam se popraviti nece, prijavi i bice provjereno da li je na ETV sistemu ili kod RTCG.
Zar od tolikog broja zaposlenih nebi mogli dati nekome u zadatak da makar na svakih 2 sata prevrti sve kanale i prijavi greske koje se lako primjete ili je to zadatak ETV korisnika koji su ujedno i besplatni beta testeri.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks