Kako da raskodiram iPhone,posto mi je kodiran samo na t-mobile..?
skinuo sam neke softverchice sa wareza za iphone tipa beejiveIM, ebuddy pro i kad ih syncujem preko itunesa nece da se instaliraju. Inace koristim najnoviju verziju 4.01 ne znam u cemu bi moglo biti problem?!
evo screena.
Kako da raskodiram iPhone,posto mi je kodiran samo na t-mobile..?
Vidji gore upustva za www.jailbreakme.com
e evo i ja uspio.. preko koje aplikacije sada da tražim nove aplikacije.. jel još onaj web vrijedi onaj apptrackr..!?
tj, kako ide onaj source za instalous..!?
Aplikacije uzimas preko app store samo se moras registrovati. Za ove krakovane stvari jos ne znam dok se ne ustosujem malo preko pc i itunesa.
Edit; skini ultras0w preko cydia programa i instaliraj to preventiva za da ne bude poslije kakvih problema.
Last edited by Creep; 09-08-10 at 22:26.
evo odgovora na moje pitanje.. :o))
E ovako odradio sam jelibreak na 3.1.2 verziju u pitanju je IPHONE 2G 16GB al sad imam problem sa wifi Bluetouthom kao i sa location service znaci wifi ne vidi nista samo pretrazuje bluetouth isto tako location service se ukljuci ali na maps ne moze nista da locira...znaci ne radi mi nijedan od tih servisa.Ima li neko neko resenje.
Dje mogu da nadjem program koji moze zumirati kameru. 3g iphone u pitanju.
kakv je ovo helpdesk sto je ovo cc![]()
Instaliraj iOS 4 i onda imas zoom.
Sale, reci mi, skinuh program Installuos 3.2.5
znaci, zanima me moze li ovo da se hackuje npr kao cydija sto se ubaca onaj link pa se mogu ckrackovati programi preko itunesa. znaci moze li ovo na kakvu foru da se podesi da skida tj installuje licensirane programe a pritom da poslije ne trazi licensu tj naplacivanje
btw. salim se malo, pitanje se odnosi na ostale clanove foruma, zna se da je Sale protiv piraterije :mrgreen:
moze li me ko uputit gdje da odem i kupim polovni 3g? na forumu dje su oglasi slabo ko nudi.. na pm mi saljite ako znate nekoga,hvala
Uzeh iphon 3gs otkljucan i softver 4.0.1 na njega i instalirah na komp iTunes i ono me pita nesto i ja potvrdih i instalira mi softver 4.0.2 i Zakljuca mi telefon i sad pitanje moye li se vratit na softver 4.0.1 i opet otkljucat i umije li ko to odradit
Last edited by RuTuTuKi; 22-08-10 at 20:00.
Ako imas shsh sacuvan mozes. Samo promjeni hosts tj nadji na netu, ima milion linkova.
Ljudi, mozda je bilo, ali ne vidjeh...
Kako da ugasim GPRS jer mi je prosli put popio citavi racun..
Dakle, da stavim da se samo mogu preko wireless-a kaciti.. Je li moguce to kako?![]()
"Čistim ođe, nema tu gospode."
Ostavi wireless aktivan, i onda kad god prepozna tvoju mreze, koristices wireless, a ne GPRS
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ali problem je u tome sto mi crpi racun kad sam van kuce.. Dzabe mi je wireless aktivan tad kad nema na koji da se nakaci.![]()
Postojili neka mogucnost da izbrisem sve brojeve sa Iphone-a ?? direktno iz telefona, da ne brisem 1 po 1. i ovaj vidio sam nesto da neki rade preko Itunes-a.
"We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson
rece mi neko na jedan forum da 4.0.2 moze da se otkljucava 3g i ja mu updatovah firmware sa 3.0 na 4.0.2 ali nisam znao da ne radi jailbreakme nego se mora preko redsnova...
skinuh onaj redsnow preko pc i sad kad krenem da mu ubacim ono spw sa c particije nema mu onaj folder sotwer update ili kako vec bjese...
sta mi preporucujete da uradim sad? cc :mrgreen:
Hvala Incognito.
Edit: 3G mi je ugasen.. Cellular Data ne postoji nidje.![]()
Last edited by Forever; 25-08-10 at 11:13.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks