Dobra stvar u vezi True Blood je to sto je ove sezone gledanost na nivou prosle, jos ide uzlaznom putanjom... Tako da je ovo def. show koji cemo gledati narednih godina, a itekako postaje zanimljiviji vremenom...
Kako se j**e ona Sookie![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Dobra stvar u vezi True Blood je to sto je ove sezone gledanost na nivou prosle, jos ide uzlaznom putanjom... Tako da je ovo def. show koji cemo gledati narednih godina, a itekako postaje zanimljiviji vremenom...
Just to slip the skin...
Da ako ne propadnu jer je osim Erika kad ubija Talbota ova epizoda propast. Ko jos smislja onakav zaplet? Bas je tupava epizoda. Tara opet smara sa svojim stresovima i placom, Jason opet po starom vise je njegova prica ofucana a ono dvoje jebaca su mi najgori trenutno. Prvo se mrze i placu a posle se karaju do zore. Aj da su se bar pomirili posle 2-3 epizode, ali posle pola sata je preglupo. Ko god je pisao scenario za ovu epizodu treba mu prste polomit![]()
nisam josh gledao ovu epizodu, ali 3. sezona je super. josh vise trashy nego prethodne dvije, jedino su mi malo jeftine bile one vile [sto je pretpostavljam i sookie]. nadam se da je to samo u njenom snu, da nece one zaista biti onakve. previse hippie za moj ukus.
nego, s ozirom da poprilicno pominjemo true blood, rutinski bi mogao da padne poseban topic
ko sto rekoh par postova ranije, smoriste sa prepricavanjem svake epizode koja izadje![]()
(nečitko)
ovaj rubicon mi se svidja, ne znam zasto![]()
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
ma budala, pricha o serijama na topicu o serijama.
jedno je pricanje, drugo prepricavnanje=spoilersNo, ko sto rece 1 pametan coek:
nego, s ozirom da poprilicno pominjemo true blood, rutinski bi mogao da padne poseban topic
(nečitko)
(nečitko)
fair enough. mislio sam da ti smeta sto se uopste spominje true blood.
spoiler tagovi bi stvarno valjali ovom forumu, ali necemo ih dobit uskoro, obviously..
elem, rubicon mi se stvarno sve vise svidja. jes da je spora serija, to ce mnogima smetati, ali djeluje bash dobro. josh jednom preporuchujem
postoji generalni dogovor da se za spoilere koristi zuti font evo da probamo kako to ide , ali mnogi to ne poshtuju. True Blood jos nisam ni poceo da gledam, a vec znam sta ce se desiti u trecoj sezoni.
Tnx na podrsci!![]()
(nečitko)
zavisi koja ti je pozadina na forumu, na light blue je daleko teze citljiv, na pink i dark blue ne...
(nečitko)
Default, light blue valjda.
Nisam ni znao da postoje druge na ovom forumu. Taman bi mi promjena dobro došla.![]()
nekome je sve tesko, najlakse je samo istrtljat sta je odgledao prije po ure, ka da koga zanimaju spoileri![]()
(nečitko)
Mucke - (full sa kratkim specijalkama)
Pansion Falicnih - full
House M.D - full(6 sezona)
Farscape -full
Supernatural -full
SOUTH PARK -full (13 sezona snima se 14-ta)
skinuo sam i neku bolestinu Drawn Together+film (odgledao sam i stvarno je sick do bola)
ako koga interesuje mjenjao bih sve(i gomilu novih filmova u MKV formatu) za full Galaktiku
Imam i mladog supermena CAK 9 SEZONA!!!!(skinuo po zahtjevu)
PS.
nemam prevode
Last edited by Rakun; 11-08-10 at 20:43.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
za sad najbolja prison break.....svidjaju mi se filmovi i serije sa tom tematikom...
Jesi gledao trecu i cetvrtu sezonu? Ako nisi nemoj. Serija je posle druge sezone propala. Potpuno su ostali bez ideja. Ne znam ni kako su mislili 8 sezona da snime o bjekstvu iz zatvora. Trebalo je da zavrse sa drugom sezonom, da naprave neki happy end i zdravo!
meni je treca sezona pb-a odlicna bila,ali zato cetvrta -katastrofa...ali sve u svemu je kultna serija, i spada u mojih top 5
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks