snake - popovici rade CRUSH BENDING, vidio sam im mashinu... mashina za mandrel bending bi zauzela pola njihove radioniceoni kad saviju cijevi onako, tu se smanji promjer...
Znam jer sam kod njih stavljao onu cijev na audija
mada meni ne bi bila neka prevelika krivina..ako znam, vidjecu vec.
a
Originally Posted by my name is ...
Moj savjet ti je da ne uzimas nista aftermarket sto ima gume u/na sebi. Meyle je ok za dosta stvari,ali nijedan aftermarket dio sa gumom nije odradjen ni priblizno kvalitetno kao original. Sad,mnogi se ne slazu s tim. Jedan drug mi kaze da za 200 eur,koliko bi dao za original al.rame,moze 4 puta promijeniti aftermarket rame i duze ce mu trajati ta 4,nego ovo jedno...mozda,ali se tu zaboravlja i placanje zamjene ramena 4 puta, gubljenje vremena i zivaca itd.
Pogledaj sto ti rece Fabia,kod kolege forumasa ima li originalna ramena i koliko ih daje pa uporedi cijene. Imas i na Starom Aerodromu covjeka koji radi sa originalnim djelovima (na divlje :-)),ne mogu se sjetiti imena...
bash me boli uvo shto je koji bending, znam da momci rade odlichno i da kod njih mogu poc da mi odrade shto mi god pane na um, to mi je dovoljno
a shto se tiche bendinga ovoga i onoga, mis'im da ste vas 2 trenutno jedini odje koji znaju sto je to, trile jer mu to TREBA pa se informishe i fabija jer mu ne treba al je izgugla pa se pravi pametan![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Pa bash sto ti pane na pamet i ne mogu, ja sam par puta trazio nesto i nisu mi odradili to, na kraju sam pricao sa gazdom i bio je voljan da mi pomogne (naplati koliko zine) al se ispostavilo da nemaju dovoljno kvalitetan materijal za izduvnu od pocetka, za normalna kola rade sve i daju garanciju, al ovako ne![]()
Bil mogli meni skrpit protocni za Ma?!
She is only here to annoy herself!
imali gdje u crnoj gori da se kupe bi-xebon projectori/sociva, samo projectori/sociva bez fara.treba mi da ugradim u far od pezoa 206, ili ako ima neko slomljene farove sa bi-xenonima od novijih auta. ako neko nesto zna unapred hvala
Fabia_Elegance! jel vazi jos dogovor da provozas moja kolica da vidimo moze li se ustanoviti kakva dijagnoza? Danas nebih mogao, al vec sjutra preksjutra, kad ti mognes, bi mi odgovaralo.Ma ja zivim u PG (Tolosi) ali sad sad u HN, sedmog augusta dolazim, javi mi se osmog ali imamo 2 problema: ja sad ne mogu da radim zbog zdrastvenih problema ali mogu da ga kontrolisem i da ufatim djir oko zgrade da vidimo o cemu se radi a drugi problem je sto ne vjerujem da cu ti otkrit kvar jer ne znam skoro nista o autima.
To mogu da ti potvrde svi (Balsa, tihomirdj, Madam_M, Trile.....)....
koje dimenzije guma da trazhim da stavim na 15'' felne koje ce se montirat na alfu 33?
195/45
195/50
195/55
Nov sam, praštajte ako bude dosadnih pitanjaBih da uvezem nešto polovno iz inostranstva.
Šta treba da zadovoljava auto da bih smio da ga uvezem?
Ima li smisla kupovat Toyotu Prius ili neki drugi hibrid? Bi li servisiranje i kasnija prodaja bili problem?
Gledao sam neke Peugeot 407 2.0, ~150,000km. Dizeli su, recimo, 8000-9000, benzinci 7000-8000. Dizel troši ~6l, benzinac ~8.5l. Mislim da u prosjeku ne bih prelazio više od 25,000km godišnje. Je li bolje uzet benzinca?
Je li bolje uzet neku sličnu Mazdu 6 ili nešto drugo umjesto 407? Vidite otprilike šta tražim. Imate li kakav prijedlog šta da uzmem?
Koliko bi izašle takse i registracija za ovako nešto?
Je li isplativije (i koliko) da kupim nešto na LPG (ili da ga naknadno uradim)?
Last edited by RoNN|3; 08-08-10 at 18:02.
★
kupi nešto na plin ali obavezno traži račune od ugradnje (osim ako nije fabrički)
She is only here to annoy herself!
meni su na 156 valjda fabricki dijelovi trapa TRW i svi po forumima napolje preporucuje da se koristi TRW pri zamjeni jer je masu kvalitetnij (naravno i skuplji)....kad sam radio prednji trap pregleda sam kod nas i medju 6-7 razlicitih proizvodjaca nije bilo TRW-a naravno,pa uzeh nesto britansko FAI bla bla...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
evo fabija, samo za tebe
Jedno pitanje od mene. Imao sam kad sam uzeo auto problema sa zglobovima (na autu), jedan je crkao za novu godinu i zamijenjen je, drugi je isto bio istrošen jer je auto voženo prije nego što sam ga uzeo bez manžetniČuo se dobro kad se smota volan i kad je auto u brzini lupao je kako se točak okreće, i on je nedavno zamijenjen.
Poslije toga je sve bilo ok do prije par dana kad je opet nešto počelo da mi se čuje, isto kao kad ode zglob, kad je auto u brzini i dajem gas... Šta može da bude?
nedjelja, odmara coek![]()
Koliko vremena otprilike traje procedura naplate stete od osiguranja?
jos samo jedno pitanje, tj. dva, mozes li da ocijenis, dolazi li taj zvuk iz motora ili nedje iz trapa?
jel benzinac?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks