Ima dobrih meceva za sjutra.
deksi
paodoh samo na bazel GG za 50eura crkli dabogda
pogodih lugano,arau,cirih gg,lokomotivu,toulouse,brasiliense.... eeeeeee
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika....
Evo momci ovaj idiot me je isprovocirao,tako da sam odlucio da nastavim da dajem tipove POTPUNO BESPLATNO. Palacio i povedilla su mi najdrazi na forumu,i zbog takvih i slicnih tipova cu da ostavljam parove.Uskoro me ocekuje put za Moskvu,pa posle toga mogu ja da napisem knjigu o kladjenju koju cu svima besplatno poslati.Inace,dovoljno mi je sto imam nekoliko njih koji mi placaju iz inostranstva za tipove.
deksi
Znaci idemo dalje ako ima zainteresovanih.
deksi
samo nastavi i srecno
Jose Galvez - Total Chalaco uzasan pad kvote na domacina sa 3.20 na 1.50-1.60
Hvala momci.Ono za pretplatu je bila greska,idemo dalje.
deksi
hahahahaha deksi ja tek sad vidjeo post dje si napisao pretplata i to, da si htio prodati tipove haha e koji si kralj , nemoj nevinim ljudima uzeti pare bre uzmi kladionici jbt![]()
haha lik si jbt , a sto zar mislis da bi ti platili man ovaj crnogorski , kaemse , orgulo vikingo i crna kompanija ovdje hahahaha ne bre nemoj ne valja ti to , uzmi kladzi pare brale
![]()
deksi
jel'te ?onda da te zovem kad dodjem u kotor ??
igrao sam H2 u lob sa 20e i to mi proslo,a iz 2-2 sam igrao na jedan tiket u book ali tu me je izbacio rediing
znas li kad pocinju te utakmice koje ces igrat za sjutra,posto idem na rostilj sa forumasima pa me nece bit tu citav dan ??
Sad ti saljem poruku.
deksi
Hhahah povedilaa prevario bi se na izgledreko bi mrcina
ahahahhaahh
ok,hvala ti
a da na bi valjda
a ja te zamisljao kao nekog krshnog,visokog i jakog
malo me dijelilo da se spustim dolje jer nisi odigra ono da ti opalim 2-3 samara pa ponovo za pg trkom da me ne mos stic...
no bi te mora nac prvo,ne bih mogao isamrat bilo koga
sto nisi napolju zar nije bokeska veceras
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks